Bil - en stor frihet!

2011-09-15 @ 16:45:43

Imorn åkere jag hem till Leksand. Inte helt fel kan jag säga! Ska på fest o bara ta de lugnt mysa me joel & alla hundarna! :) Imorgon behöver jag inte sitta och vänta på att pappa ska hämta mig. Utan när jag packat klar och sånt så kan jag bara sätta mig i bilen och åka hemöver. Endast gizma o radion till sällskap. Lite tråkigt, men det är en stor frihet!

Jag o joel har så mkt att prata och planera! :) underbart! jag längtar som bara den! snartsnartsnart! Det komemr blir grymt:)

Nu ska jag o giz ut o träna lite!!

pusshej

bloggen glöms alltid bort emellanåt.

2011-09-13 @ 08:55:17

Perioder. Det är precis vad min blogg går i. Och jag har egentligen inget intressant o skriva om.

Just nu längtar jag bara till fredag, då sätter jag mig i bilen och åker hem till dalarna! Underbart. Synd bara att det är för helgen.

Idag är de skolfotografering och imorn ska vi typ vara ute hela dagen med hundarna.

nu frukost

Äntligen fredag!

2011-09-09 @ 07:41:51

Fredag! underbart! Fast först ska jag gå i skolan till 12. Sen ska vi ta en tripp till Karlstad jag, Cissi och Elias för att skjutsa Cissi till tåget :)

I helgen har jag ingen aning om vad jag ska göra, ska iaf ta de lungt och sova mycket!

Jahapp, då går man sista året på gymnasiet då!

2011-09-08 @ 13:35:54

ojj, va tydligen ett tag sen jag skrev här nu. Har totalt lagt bort bloggen under sommaren, men så kan de va när man knappt sitter vid datan och då märks det iaf att man har annat för sig!

I sommar har jag: jobbat, haft praktik, varit i västerås på crusing, varit i rättvik på crusing, tagit KÖRKORT! Malung på dansbandsveckan, inte umgåtts så mkt med kompisar som jag velat, Målat en säng, tränat hund och massa massa mer, självklart har jag varit med joel också, nästan varje dag. Lite läskigt att åka bil helt själv ner hit till värmland, men det gick ju bra!

men nu har iaf sista året på gymnasiet börjat vilket känns bra, lite blandade känslor då man sen inte kommer tillbaka till den här vardagaen och gemenskapen samtidigt som det ska bli skönt att komma hem till dalarna på riktigt och inte bara på lov. Vi har redan börjat med studentmössor och sånt... Shit alltså..

Dagarna är långa med nästan bara teoretiska ämnen. Matte C, Engelska B, Religion, Samhällskunskap, Svenska, Biologi B, Historia samt de praktiska ämnena idrott och Dressyr o eftersök B. Ska även prova på DrefaC.

Nu bara babblar jag... Gizma är iaf med mig och hon sover mest hela dagarna, det är skönt att slippa ha hundarna i stallet :)

Nej nuu ska jag röra mig tillbaka för att prova på drefaC! :)


Byee!