9 dagar kvar.

2011-04-20 @ 08:28:39

Godmorgon.

Är supertrött idag, usch. Orkar inte gå till skolan. Verkligen inte.
Blev väckt av Gizma inatt. Hon var törstig, hade slut på vatten. Hon e så duktig på att berätta när hon vill ha något och går då och slår i skålarna. Haha.

Idag ska vi göra vårt egna mentaltest på hund. Lyckat känner jag. Alla i vår grupp kommer inte vara där, vi vet inte vilka ettor som kan och inte kan eftersom de har nationella. Vi har inte allt material. kul. Vi får se hur vi gör.

Skönt att jag slutar efter svenskan iaf. Eller, måste ju jobba på projektet men får ju göra de hemma.
Måste även börja packa idag, åker hem på ett skönt lov imorgon! helt undebart! :D

pusshej

Grattis Gizma!

2011-04-19 @ 22:15:35

Idag fyller världens bästa hund år! Nämnligen min underbara Bigsize Belle Doria- Gizma <3 Hon fyller redan fyra år. Usch va tiden går fort. Mitt hjärta <3
Tror även att hon har börjat löpa nu. 

Vi firade henne idag med glass och kakor ute på cissis uteplats i solen. Jag, Cissi, Sandra, Frida, Jennie, Teilus och Elias. Mysigt! :) Hon fick även ett ben o en boll av mig :) någon som blev lycklig kan jag säga!

Idag har vi haft temadag i skolan. Först kollade vi på filmen "hur många lingon finns det i värlen" Helt underbar film! Tycker att den va grymt bra! sen diskuterade vi om untanförskap inom hundvärlden typ :p

har även möblerat om på rummet idag, de blev bra :)

pusshej

sovmorgon!

2011-04-18 @ 10:03:41

Godmorgon!
Idag har jag sovmorgon till 13.20! hlet underbart!
Igår var jag ute hela dagen med Teilus, Elias och Cissi. Vi grillade, chillade o va ute o gick typ :p gött! så det gick ju superbra för mig att plugga xD haha eller inte..

Jaja, huvudsaken att gizma blev trött!

Skickade nyss ut sms till tjejerna hemhemma om nästa fredag, min födelsedag alltså! :) lovley! Det är bara 11 dagar kvar nu! :D Kommer bli grymt!

Idag säger vi grattis till mormor som fyller 79 år men som fortfarande är jättepigg! :D Och imorgon säger vi grattis till gizma som redan fyller 4 år! :o

Grattis!


pusshej

Träning i det underbara vädret!

2011-04-17 @ 14:10:48

Kom nyss in  efter ca 2.5 h i lilla skogen med apporteringsgruppen! :D
Vi tränade markeringar över en bäck. fast först började vi med att träna lite inkallningar och pass var o en för sig. Gizma gjorde jättefina inkallningar och började förstå pass. Första gången vi tränade det idag nämligen med godis. Lite dumt kanske att börja träna utomhus, men det gick rätt bra ändå :)

Gizma var jätteduktig för att vara första gången som vi träna markeringar över vatten. Hon skuttade över vattnet, tog apporten, ville först ge den till frida, men gick sen i vattnet och kom sedan mot mig, avvek och skaka/la sig ner o rullade. Men det går o träna bort. Då gjorde vi bara så att jag satt henne ner, sa åt henne o hålla apporten o gjorde sedan ett bra avslut med en bra inkallning.
Vi har ju verkligen en hel del att träna på, men jag tycker ändå att hon va jätteduktig och jag vet att vi kommer klara det. Gäller bara att träna och träna! :)

Så nu ligger hon här vid mina fötter under bordet, och sover. Haha min prinsessa.

Nu ska jag dricka mer kaffe och försöka ta itu med lite plugg. Om jag orkar. Ska även gå till Cissi sen o äta resten av våran supergoda morotskaka! :D


Nån som är stolt över sin klöv! :D (bild från i sommras)


Pusshej

En kopp kaffe, hett kaffe!

2011-04-17 @ 10:45:51

Godmorgon!

Sitter och äter lite frukost medans gizma smular ner sängen med sitt ben... Ska alldeles strax dricka lite kaffe så att jag får lite energi och förhoppningsvis bli pigg innan apporteringen. Det är underbart väder idag igen, gilla!

Har även tänkt försöka vara lite effektiv idag och plugga. Engelska, smföA, Biologi och Körkort. Jag får ta många pauser o gå ut i solen för att hämta energi! Men först ska jag ut o träna apportering me gizma och apporteringsgruppen! kul! :)

Den här helgen har varit så bra. Gizma o jag har tränat jättemycket och man märker verkligen skillnad på henne mot dom dagar vi inte gör nåt speciellt. Hon är mycket mer mattekär, accepterar andra hundar mkt bättre och är bara allmänt duktig! :) min lilla pärla <3

Nu till kaffet! :D

bye!

Cause you are everything to me

Grillkväll i deje

2011-04-17 @ 02:03:17

Hej!
Ikväll har jag varit i Deje hos Teilus med massa folk och grillat! :)  Måste säga att det var superdupergott och att årets första grillning är invigd. Underbart. Blev väl mest att sitta o snacka, men kul va de. Spökhistorier och drömmar, gå i sömnen! haha intressanta ämnen som får fram mycket läskigt och kul!

Innan vi åkte till deje passade jag o Cissi på att äta massa morotskaka! :D haha supermums! Så nu har vi bara varsin bit kvar, som vi har sparat till morgondagen. Kan ju inte äta allt på en gång, eller rättare sagt, så blev vi så mätta att vi inte orkade äta mer xD haha

Sandra o Emmy kom också förbi deje en sväng och jag o cissi fick skjuts hem till forshaga. Tack sandra! :D Så när vi kom hem gick vi till cissi där vi kollade tv o pratade massa :) mysigt.

Såå. Nu är klockan 2, min hund är supermega trött efter 4h i skogen och hela kvällen i deje. Gött. Ska krypa ner hos henne i sängen nu och ringa älsklingen och säga godnatt! Men först ska jag säga godnatt här...

Sååå. Godnatt! :D

Skogsdag!

2011-04-16 @ 15:18:47

Igår var jag hemma hos cissi med henne, teilus och elias! :) vi bakade morotskaka och failade lite me tex margarinet xD haha men det blev bra ändå! :D smakade idag när vi va ute i skogen!

Ja som sagt, idag var vi ute i skogen vid abborrtjärn, Jag, Cissi, Sandra och Emmy. Vi spårade och gjorde uppletande samt lät hundarna leka av sig, ja förutom hugo då som föredrog att ligga o sova ist ;D Alla hundarna var jätteduktigt och tyckte att de va kul! :) Tror att alla är rätt trötta nu, även vi människor, iaf jag :p

Ikväll ska vi till deje och grilla hos teilus. Cissi tycker vi ska gå dit, men jag är väl lite lat o är rädd för att mina fötter ska ta stryk igen. Hatar dom! Så vi får väl se hur de blir. Först ska jag iaf ducha och fräscha upp mig lite :p

Pusshej!

apportering

2011-04-15 @ 17:17:44

Var ute och tränade lite markeringar med apporteringsgruppen förut. Det gick superbra! :D stolt över min tjej!
Först va det nåt bakom henne som luktade spännande så den gången gick inge bra, andra gången tog hon inte dummien på en gång men när hon tog den kom hon tillbaka till mig med den! :) Man säger ju faktiskt tredje gången gilt. Så tredje gången va hon väldigt fokuserad, sprang fram och tog dummien, och kom tillbaka till mig och lämnade av den bra! :) Blir så glad och peppad till att träna mer!

Stolt matte! :)

Äntligen helg!

2011-04-15 @ 13:07:36

Då har man varit i forshaga en hel skolvecka nu då :p Har gått rätt fort faktiskt. Så nu är de bara 4 skoldagar kvar innan det är lov! :D

Idag är det bara 2 v kvar tills jag fyller 18! :D Grymt nice! Längtar så fruktansvärt! Fick här om dan frågan: vad vill du ha i present? vilket jag själv inte vet vad jag vill ha... svårt. Riktigt svårt. Får ta o klura på de lite och spana runt så kanske jag kommer på nåt jag vill ha iaf :p haha

På arbetsmiljö & säkerhet fick vi idag göra en slutuppsats. Gick faktiskt rätt bra! *stolt* haha skönt att få det avklarat.

Ska försöka plugga lite idag också och få stryka mer saker på min attgöra-lista.

Men först ska jag nog ut i skogen med apporteringsgruppen så gizma får träna lite, kul! :)

Ska ta o käka nåt o vila först bara ;)

pusshej

Lovley weather!

2011-04-14 @ 17:18:14

Åh vad jag älskar solen! Det är helt underbart hur härligt det är när det är blå himmel o solen skiner! Det gör min så jädrans glad och jag får massa energi. Jag tror jag har samlat på mig rätt mycket energi när jag var sjuk för nu har jag massa ork och vill göra massa saker! har till och med nästan lust att plugga! det går iaf rätt bra att pluggga. Effektivt.
Idag ska jag försöka få en del saker avprickade på min "att göra-lista". Det viktigaste idag är nog mindmap till arbetsmiljön och engelska eftersom jag ligger efter. Sen ska jag försöka renskriva massa instuderingsfrågor på datorn så det blir lättare att plugga sen. Effektivitet.

Gizma är superglad idag. Precis som jag. Vi är ett perfekt team. Haha. Idag "tävlade" hon mot en jackrussel på väg hem från stallet. Tog sällskap men Natalie. Så hundarna tävlade typ när vi cyklade :p trevligt!

Nu har solen gått imoln. Tråkigt. Men jag slipper få den i ögonen iaf!

pusshej!

13/4-11

2011-04-13 @ 13:27:46

Ingen speciell dag idag. Hittills. Skola. Slutade kl 12.

Rätt chill att sluta tidigt, bara det att man måste plugga utanför skolan också. Kulkul.
Ska försöka göra några skisser till mitt projektarbete och plugga engelska. Har även massa annat.

Ska även försöka släpa hem en 15 kg säck hundmat ifrån hundshopen. drygt! menmen, vad gör man inte för sin hund? :) kanske bara köper en liten ändå...

Bara att ta en sak i taget, så blir de gjort! :)

Diggar bilden ;D



Pusshej

Idag var dålig, ikväll var bra

2011-04-12 @ 21:07:10

Hej!

Då har jag kommit tillbaka till skolan och all stress. Har missat rätt mycket bara på att vara borta en vecka. Inte kul. Nej. Långt ifrån kul. Bara att försöka plugga ikapp. Min ork har inte kommit tillbaka än eftersom jag äter penicillin fortfarande och kroppen har inte riktigt återhämtat sig än. Men det kommer väl hoppas jag.

Idag har det inte varit en så bra dag. Orkade inte gå upp i morse så va på väg att stanna hemma. Sen har jag dragits med en jävla huvudvärk hela dagen! Usch! Och så har det regnat...

Tur va iaf att vi fick jobba hemma på engelskan och gå när matten va klar. Så jag va hemma innan 3 idag! :) Och eftersom alla grupper inte kunde redovisa på svenskan idag måste resten göra det imorgon. Och vi som gjorde det idag har ingen svenska imorn! :D Yes! För min innebär det att jag är ledig hela eftermiddagen imorgon eftersom jag får jobba hemma på projektarbetet! Jag gillart! Då kan jag plugga ikapp lite! :) skönt!

Chillade mest hela em och umgick lite med jennie, adam o tess. Eller ja, vi satt i köket o pratade :p Började även med matten då, som jag nu har gjort klar! vilket innebär att jag inte ligger efter längre! :D happyface! jobbigt bara att jag måste plugga mer saker xD

Jag hade aldrig klarat mig utan min prinsessa! <3


Bigsize belle doria, jag älskar dig <3


pusshej


bättringsvägen!

2011-04-08 @ 12:51:54

Nu är jag nästan frisk igen! Har mest hosta och orkar inte göra nåt.  Men på måndag sk jag iaf åka tillbaka till skolan. Borde plugga, men har ingen ork. Får väl försöka ändå. Snart.
Ikväll vill jag göra nåt, inte ligga i soffan som jag har gjort hela veckan, men lär väl bli så. Är ju rätt skönt ändå.

hoppas joel kommer hem snart, har tråkigt.

pusshej

Farbror doktor.

2011-04-04 @ 11:06:07

Tja!
Igår kom jag hem till dalarna, älsklingen kom och hämtade mig<3 Skönt att komma hem o bli ompysslad! :)

Idag ska jag åka till doktorn och kolla min hals, kan ju knappt svälja, vilket innebär att jag knappt kan dricka eller äta nåt.. Mamma fixa också så jag ska få en ny tid för mina fötter så vi ska göra en mer noggrann undersökning av dem! :) äntligen säger jag bara!

Igår kom mor o far hem från österrike! :) dom har haft det bra där. Jag är lite avis på dem, skulle också vilja åka dit nån gång och åka skidor! :)

nä, nu orkar jag inte sitta vid datan längre.

Pusshej!!

Hem till dalarna

2011-04-03 @ 09:11:14

Hej. (OBS! klagoinlägg!)

De senaste två dagarna och nätterna har varit hemska! mest nätterna... Feberfrossa, huvudvärk, illamående, muskelvärk, halsont, hosta.
Känns som jag har allt man kan ha på en o samma gång.
Inatt va värst, vakna av att halsen va helt tjock.. Känns också som att det är en kniv i halsen som skär varje gång jag ska svälja :( kan inte ens prata, bara jättelite. Endast sovit 5 h.

Jag har världens bästa pojkvän, han kommer hit o hämtar mig idag! :) orkar inte vara här o va sjuk, vill hem o bli ompysslad ;D Alltså, han kommer köra 46 mil idag för min skull, så himla snällt! :) <3

Blir säkert hemma hela veckan... vill inte missa skolan! känns som det är jättemycket man missar, speciellt eng o ma B..

Jaja, thats life.


Bye!


Saturday

2011-04-02 @ 17:10:17

Lång. Seg. Tråkig. Jobbig. Dag.

Jag hatar att vara sjuk! Då blir det precis som ovan. Har iaf vart till ica och unnat mig massa godsaker! Ex. kyckling, crisscuts & bea, coctailfrukt, godis och läsk.

Har ju iaf två tollisar här! :) Fast ville blir snart hämtad. Vi har varit ute på en timmes promenad i det tråkiga vädret :)

pusshej

If I was a rich girl...

2011-04-02 @ 10:27:25

Tja!
Igår va jag inne i Karlstad med Frida, Sandra och Anders, där träffade vi också spets! :) De va ett tag sen nu! Blev väl iaf lite shoppat för mig iaf!

  • Jeansshorts
  • Skjorta
  • Hårsnoddar
  • Nagellack-rosa & rött
Kul va de iaf! Sen åt vi på donken (y) mums! för att senare åka hem till spets och hälsa på! :)

Jag har sen typ en vecka tillbaka mått rätt dåligt, men nu verkar de brytit ut :( asont i munnen/halsen och kunde inte sova inatt för den jävla feberfrossan och huvudvärken! :(

Idag har jag inte bara en, utan två tollare här! :) Treorna skulle på karlstad universitet och göra högskoleprov så då har jag Wille här hos mig! :) Mysigt! Lite småjobbigt att gizma inte tycker om när främmande hundar är här, men det är ju bara att ha dem avskiljda! Ska försöka ta mig ut på en promenad med båda hundarna sen, eller så får de gå varsin promenad, vi får se hur det blir! :)

Nu ska jag iaf ta lite frukost och lägga mig o dega framför tvn ett tag innan jag gör nåt vettigt! ;D


Pusshej!

"If you leave me now, you take away the greatest parts of me"

2011-04-01 @ 07:40:01

Att sakna är bland det värsta som finns, men man kan inser saker som man kanske inte gör när man är tillsammans. Är jag utan joel en dag eller en natt saknar jag honom så otroligt mycket. Här i forshaga måste jag vara utan honom flera veckor åt gången. Men vi klarar det. Det vet jag. För Man tänker tillbaka på alla minnen och längtar efter varandra. När man väl träffas igen är det underbart, man känner sig som nykär!

Joel, du är den bästa <3
Jag älskar dig<3

puss