Bjuder på lite fula flummbilder! :D

2010-05-25 @ 19:28:59


Seg dag

2010-05-22 @ 15:34:24

Har ju typ varit sjuk hela veckan och det märks hur mkt de två dagarna i skolan och festen igår drog på krafterna. Jag är jättetrött o seg idag :P kanske också för jag pratade i tel en o en halv h så jag inte sov försen halv 3 inatt ungefär :P och för att jag gick upp halv 9 idag :p lite onödigt egentligen :P

Så idag har jag bara legat i soffan o myst med min lilla tjej :) Tog en powernap på två timmar också. Verklige välbehövligt må jag säga.
När jag va ute med Gizma så hittade vi en fågel som inte flög iväg försen man va typ två dec ifrån den. Något som gizma tyckte var väääääldigt intressant! Hur söt fågel som helst, va faktiskt lite uggleliknande fast verkligen mini. Bra att hon tycker fåglar är intressant i alla fall :)
Sen satt vi oss utanför här nere på asfalten och bara mös. (pissblött i gräset) Men det var mysigt ändå. Åhh va underbart det är att ha henne här!

Hon var ensam hemma igår när vi var nere på festen och jag tror faktiskt att det gick jättebra. Förut, typ första gången hon va ensam här i forshaga blev hon jättestresad, men det verkar ha gått bra nu faktiskt :) Lite övning ger färdighet ;) var hem typ var timme och kollade till henne och det gick bara bra :) tror itne hon suttit och gråtit som första gången :)

Idag ska jag försöka plugga lite också. Vi har typ två prov den här veckan som kommer och på fredag får jag äntligen åka hem igen! :) Då har jag inte varit hemma på nästan en hel månad!
Trodde ju typ inte att gizma skulle komma in så var lite inställd på att åka hem förra helgen men så blev de inte eftersom hon klarade testet :)

Och nu känner jag att det typ blev massa ordbajs här. Men jaja. Nu ska jag göra något viktigare än att blogga iaf :P hehe




<3

Stallet

2010-05-16 @ 18:06:38

Idag har det varit en väldigt seg dag tycker jag. Först bara segade jag vid tvn för det regnade som bara den! plus att jag var seg och lite lat också ^^ hehe. Men efter ett tag så tog jag tag i saken och kämpade mig ner till stallet ändå. Gizma blir så glad när vi kommer ner dit o då blir jag också glad :)
Var där nere i två timmara med henne och jag tycker att hon var jätteduktig iaf :)

Nu borde jag egentligen plugga, fast jag orkar inte xD tihi

pusshej

Underbara hund

2010-05-15 @ 18:18:54

Att vara förvirrad är inte så kul. Jag har hemlängtan fast Gizma är här som jag drömt om så länge. Jag fattar ingenting. Det bara snurrar.

Gizma klarade hanteringstestet i onsdags! :D Hur härligt som helst! Jag kan inte riktigt fatta det fast det är tre dagar sen. Så underbart att ha henne här :) Det enda som saknas nu är att ha joel här hela tiden. Men tyvärr så går det ju inte :( synd tycker jag. Fast han har ju precis varit här två dagar och det var mysigt :)
Tror att det va bra för henne att få börja här nu och ha en liten mjukstart och prova på. Det är ju inte ens en månad kvar i skolan. Sedan till hösten kör vi igång på riktigt! tihi

Nu är det bara fyra veckor kvar till sommarlovet också. De e gött! Slutspurten nu på första gymnasieåret. Sedan får man vara hemma i många underbara veckor<3

Jag älskar dig Gizma<3





Det är du som är han

2010-05-08 @ 20:23:51

Alltid har jag trott att de finns "den rätte"
Men alltid trott att han kommer senare i livet.
Det blev som en midsommarnattsdröm.
Då själen min drogs till dig så fort du dök upp.
Direkt sa något att du var han, den rätte.

Du bad mig hålla din gitarr och hålla dig hårt i hand.
Och sedan kom det först en kyss, och sedan en till och en till.

Kyssar där i ladu, det var midnattens timmar.
De va fyllda me elektricitet och någon slags magik.
Som en "perfect match" våra läppar var, i de underbara kyssar.

Du var som den pusselbit jag tappart bort, som blev åter funnen.

Än i dag kan jag känna den magin, magin som fanns den natten.
Framtiden är ljus min käre, det är du och jag. Som igår, idag och imorgon.

Att lämna dig sida min käre, är något jag aldrig kommer göra.
För det är du som är han.
Du som är han jag alltid kommer att hålla kär.

/M   (copyright!)

6 månader, ett halvår.
Jag älskar dig joel<3

Wihoo

2010-05-07 @ 14:49:29

Det är äntligen helg! :D Och om två timmar far jag o jennie ner till IKEA och shoppar loss! ;D

Tiih

Lunch

2010-05-05 @ 12:18:55

Hemma på lunch. Hade prov på morgonen, smådjur, det gick väl sådär. Hade inte pluggat något men de löser sig nog :) Sedan gjorde jag veckobesiktningen o sen var det typ bara för oss att gå ut och träna hund. Det gick faktsikt jättebra. Jag o Sandra tränar slalom tillsammans me våra hundar o det gick enormt mkt framåt idag :) kul. På em ska vi ha nå inlärningsmetoder drama sak. Efter det ska vi lyssna lite på när håkan berättar om individuella val. Och sedan blir det klasskampen. Jag, Frida, Jennie och Sandra har ett lag och vi e ju så klart fantastic four ;) hehe

Mår inte mycket bättre idag men vi får se hur det blir. Är det inte den ena saken så är det den andra...

Jennie flyttar ju kanske in hit över helgen så hon slipper va ensam där nere på ghettot hela helgen :P hehe men nå kul kommer vi nog allt att hitta på :) Hoppas jag iaf. Och på Tisdag kommer ju giz o mor hit och jag längtar dit.

Idag får Joel hem lilla Casey också :) Tycker det är jättekul o är glad för hans skull :)

Nu ska vi snart cykla ner till stallet igen o ha lektion. Kommer inte hem försen typ 6 idag så jag håller mig sysselsatt iaf :P Ikväll blir det massa plugg till idrottsprovet imorgon också. Aja, huvudsaken man blir godkänd så :)


Pusshsej

Rörigt

2010-05-04 @ 22:11:28

Det här har nog varit en av de mest röriga dagar i mitt liv. Hit o dit, fram o tillbaka, upp o ner. Känslorna säger en sak, huvudet en annan och kroppen en tredje. Vet inte riktigt vad jag ska lyssna på. Men livet är som en berg och dalbana. Ena stunden så klättrar man uppåt mot toppen och andra stunden faller man rakt ner igen. Just nu har min berg och dalbana stannat mitt emellan två toppar och den har inte riktigt kraften till att ta sig upp igen. Men jag vet att den klarar det tillslut, det gäller bara att ge det lite tid. Men ger man för mycket tid så kan det helt plötsligt vara försent.
Oj, de blev lite djupt där.
Jobbig dag idag. Typ ingen sömn inatt, 2 nationella prov i engelska som gick sådär, jag längtar hem, är nervös inför nästa onsdag. Och säkert massa mer. Man blir iaf förvirrad. Tur att man har goda människor omkring sig<3 Tack mor o far o Joel. Jag älskar er<3

Nu har jag precis duschat, ska se på DH om två min o sen cougartown. Sen ska jag äntligen få sova lite tror jag ^^


Ina och Joel<3

/M

giz

2010-05-04 @ 12:47:51

Det här är jobbigt. Inte alls roligt. Även fast det bara har gått en dag så är det en fruktansvär saknad jag bär med mig. Jag saknar mina hundar o joel o dalarna så grymt mycket så jag skulle kunna grina nästan.
Men det är ju bara att kämpa på. Om en vecka kommer mor o gizma hit ialla fall. Tror det är mkt därför det är extra tungt den här gången. Så mycket tankar om hur det kommer gå och hur det kommer att bli. Vad ska jag göra om gizma inte klarar hanteringstestet? Jag kommer då fan inte palla att bo här. Jag vill ju iaf ha något jag älskar här så det blir lite lättare. Skulle hon vara här skulle jag vara så grymt mycket gladare än vad jag är. Jag skulle träna mycket mer hund än vad jag gör också. Hon är verkligen allt för mig.
Rena drömmen vore det att ha de man älskar här hela tiden. Men det går ju inte. Kommer giz in har jag iallafall halva mitt hjärta här. Då är det bara joel som saknas för att jag ska vara hel.
Jag hoppas verkligenverkligenverkligen att gizma klarar hanteringstestet. MEn något inom mig säger att hon inte kommer att göra det. Att hon komemr bli rädd och backa undan. Jag hoppas verkligen itne hon gör det. Det får inte bli som förra gången. Jag klarar mig inte utan henne. Hon är den mest underbara hund jag varit med om.

Bigsize Belle Doria, Gör det för min skull<3

/M