plugg

2010-03-16 @ 19:29:41

Tjo. Kom hem för typ 45 min sen ifrån praktiken. Är alltså hemhemma nu. Hemma hos mina älskade hundar. Mys! Och jag har precis satt mig och börjat plugga lite. Tror inte jag kommer få så mycket gjort. Har typ panik och ångest över att inte ha skrivit så mycket och för att det inte är bra det lilla jag har skrivit. Kommer seriöst få ig i svenska A. Suck. Max G.

Jag tänkte iaf bara säga att jag lever hehe :P

nu ska jag försöka få lite plugg gjot iaf

pussehj

Lever i en handväska för tillfället.

2010-03-11 @ 16:55:59

Jaa, just nu är det som att jag lever i en handväska. En väska där jag har det jag behöver och som jag ej har dubbel uppsättning av. Smink, hårprodukter, plugg, pengar, mobil, bok och massa massa mer. Ibland även kläder. En väska med kläder står hemma hos joel och så har jag kläder hemma i garderoben. Anledningen till att jag lever så just nu är för att jag är på apu i Falun. Bor jag hemma hos joel går bussen direkt därifrån och jag kan sova längre. Men får inte vara med gizma. Bor jag hemma får jag umgås med mina älskade hundar och sova i min egna säng. Vilket är underbart. Men då måste jag istället gå upp mycket tidigare på morgonen, få skjuts utav mor till leksand och åka buss därifrån. Sover jag hos joel går bussen förbi där på vägen hem. Annars måste mor hämta mig i gagnef. Så därför lever jag i en handväska. Just för att ena dagen vill jag vara hemma med hundarna och andra dagen vill jag vara med joel. Helst skulle jag villja ha allt på en gång. Men men, man kan inte få allt här i livet.

Idag är jag hemma från praktiken. Cyklade med nadja för första gången. Det gick faktiskt jättebra ! :D stolt över det lilla kräket :) tihihihihiih

Nu ska jag kila, pusshej

dålig uppdatering

2010-03-08 @ 19:48:56

ja, jag vet att jag är jättedålig på att uppdatera. Förlåt. Hela lovet har gått nu iaf och jag har varit sjuk i princip hela lovet. Inte speciellt roligt. I måndags var jag o johanna på en lite road/railtrip. Vi åkte buss till rättvik för att sedan ta en buss till falun. I falun gick vi runt lite o hälsa på min apu plats. Giz va med. Sen tog vi tåget till borlänge o sen tog vi direkt bussen hem igen där ifrån. Så vi åkte en lite runda ;D hihih. Sen har jag inte gjort nå mer spec på lovet. Jo, tränat hund förstårs.

Idag har det vartit mycket. Gick upp klockan 05.45 för att sedan ta bussen till leksand en timme senare. Tog en capuccino i blg medans jag väntade på falubussen. Väl i falun gick jag runt lite eftersom det va ca 30 min tills jag skulle vara på apun. Där fick jag städa kanin/marsvinsburar, fronta, torka hyllor, skrapa o putsa rutor i reptilrummet, tvätta akvarierutor inuti, och lite hit o dit. Dan gick fort fram till lunchen, sen gick det väldigt segt. Åt på kinarestaurang. mums. Jag trivs rätt bra iaf :) kl 17 gick jag för att åka hem. Bussen gick 17.17. Kom hem 18.45 och nu sitter jag här hos joel och väntar på att han ska komma hem :) Har även träffat/sett en hel del gamla klasskompisar o bekanta idag. De va skojs det :)

Idag är det även min o joels inoficiella 4månaders dag (imorgon oficiella). Fast han har minne som en guldfisk och kommer väl inte ihåg de ;D hihi skojar bara :) Så det blir nog lite mys när han kommer hem :)<3

Jag älskar dig joel<3 :)<3

Pussheej