Hallon och blåbär

2010-01-31 @ 21:00:11

Var nyss ner till ica och handlade lite. Alltid när jag tycker att jag köper mycket så visar det sig att det inte blir så dyrt som jag tror. De är härligt! :) Fick för mig att köpa yoghurt, blåbär&hallon och havrefras. Mums! Sitter och äter de nu. Har nyss ätit två bananer och lite godis också. Usch va hungrig de visa sig att jag var. men det är väl bra eller? :p

Mumms! :D och jag är blå på tungan ;)

Innan jag gick ner till ica pratade jag lite med älsklingen i telefon och på msn. Eller, lite kanske det inte var precis då. Men ändå. Först typ 40 min på msn o sen en och en halv timme i tel (a) Kul var det iaf! Samtidigt som vi prata kolla jag lite på hur man säger "jag älskar dig" på olika språk o så satt vi o skrev/prata lite sånt :) Du är så mysig hjärtat. Puss! Jag längtar verkligen till helgen alltså!<3

Ikväll ska jag nog se på "step up 2 the street" tvåan på den jag såg igår/morse alltså :) Nej just ja! Jag tänkte ju se på wallander innan frosten idag ju! Vi får se om den e nå bra, annars kanske jag ser på step up 2 ist :)


Visst e jag söt då? ;)

Pusshejs<3


Plugg o promenadbilder :)

2010-01-31 @ 17:13:28

  • Matte
  • Läsa engelskabok (som det senare ska göras en recension på)
  • börja skriva lite biologi (skriver om hur downs syndrom nedärvs osv)
  • Agility, Freestyle och lydnad

Tror faktiskt det "bara" är det som vi har just nu?  Iaf det jag måste göra. Skriver detta bara för jag själv ska komma ihåg.
Men Matte har jag gjort idag, bara resten kvar då! Men det går nog bra så ;) hihi

Förresten, någon som vet hur många det är som utövar sporterna agility och freestyle? Behöver veta detta till den sista punkten. Men hur fan ska man kunna veta det liksom. Har kollat runt mycket och det står ingenstans hur många det är som utövar detta. Fick iaf reda på av Jennie att det är ca 6000 som håller på med lydnad.

Tänkte lägga in lite bilder från dagens och gårdagens prommisar också :)

SUDDIGA BILDERR!!!


Gibson

Tage och Gibz

Jag älskar mina hundbyxor! :D


Skabbild på mig. xD

Tage :D


Pusshej<3

Promenad

2010-01-31 @ 14:26:52

Ska kämpa mig ut på en promenad nu. Passa på nu när det fortfarande e ljust ute liksom. Det jobbigaste är väl egenltige att klä på sig o komma ut :p

Pratade med älsklingen i två minuter förut. Det gav mig lite energi iaf! :) puss på dig.

När jag kommer tillbaka ska jag sätta mig och ta itu med massa plugg!

Pusshej

Söndag morgon

2010-01-31 @ 11:53:00

Godmorgon alla! hoppas att ni har sovit gott?
Kan säga att jag sovit helt ok. Vaknade flera gånger inatt och imorse så det var lite jobbigt. Fick massa sms utav joel igårkväll/inatt. Han somna mellan alla sms och vakna av en slump när jag hade fått dem. Varje gång hade jag fått två sms också. och på minst 4 sms hade han skrivit att han älskar mig. Aww sötnos<3

Hur gick det då med mitt filmmaraton igår då? Jo, heh, de gick väl inte så jättebra måste jag säga. Jag låg på spikmattan samtidigt och innan ens halva filmen hade gått så sov jag. Haha. Fast vaknade efter en liten stund igen men då kände jag att det var dags o sova, även fast de inte gick så bra för alla sms, men jag klagar inte! :)

Ska snart fixa lite frukost o sedan lägga mig i sängen och glo klart på filmen :) hihi. Har pissont i huvudet idag också. Tror jag haft det en vecka i rad nu :( så ska mest ta de lugnt idag. Kanske plugga lite också.

Pussheje

Film?

2010-01-30 @ 21:10:25

Ikväll orkar jag verkligen inte vara med någon eller göra något. Bara sega runt. Har en deppdag idag så. Ena stunden bara forsar tårarna ner och sen går de bra ett tag och sen är det lika igen. Om Gizma skulle varit här skulle allt varit grymt mycket lättare. Hon och joel. Ni är allt. Om jag bara fick ha nån av er här skulle det inte vara lika jobbigt. Jag ångrar att jag inte åkte hem igår. Har en så grym längtan efter er och alla andra såklart. jaja, men bry er inte om det där nu. Jag behöver bara skriva av mig lite liksom. Jag klarar mig nog. Det är bara att försöka vara stark! :)

Ett annat i-landsproblem som jag har just nu är vilken film jag ska se. Har redan sett "Allt en tjej vill ha" som jag "bara" har sett ca 1000 gånger redan. Den var min favoritfilm när den kom typ. Men iaf. Vet inte om jag ska köra ett "step up" (okej, de e bara två filmer men ändå) eller om jag ska se på men in black 2. Det lutar faktiskt mot step up hållet. Även fast jag sett dem ett par gången. Men tycker man om något så spelar det faktiskt ingen roll. Man kan se det om och om igen 10000 gånger då! :)

Tage verkar då vara helt slut efter min och Sandras skogsprommenad med vovvarna i skogen idag. Skönt det iaf! Han har bara sovit och sovit sedan vi kom tillbaka! och jag fryser fortfarande xD Jag fick ju för mig att åka på rumpan nerför en backe i lössnön! xD De va ju asroligt! :D fast dock inte lika roligt att få snö innanför kläderna "/

Jag hoppas verkligen att jag får träffa joel nästa helg. Det är något jag verkligen behöver just nu. Att få en kram ifrån en person man älskar efter man har kännt sig ensam. Det är nog bland det bästa som finns.


Jag innan jag gick ut- söt va? ;)

När jag kom in från promenaden- sliten?

Bilder från promenaden kommer senare! :D

Nu ska jag se på step up! Japp, jag har bestämmt mig, Channing Tatum e ju me ;) Mohaha

Pusshej


Lördag

2010-01-30 @ 09:34:58

Godmorgon då. Har inte sovitt jättebra inatt. Men har ändå sovit helt ok. Vaknade imorse och fick panik. Trodde då att jag skulle till skolan och hade försovit mig. Sen insåg jag att det var lördag och att jag är helt ensam här. (ok tage e här också). Känns så ensamt på nå vis samtidigt som de e rätt skönt. Har en grym hemlängtan idag också. Ångrar lite att jag inte åkte hem igår. Skulle vara så skönt att få träffa Giz o alla andra en sväng. menmen, nu är det som det är. Jag kommer hem om 2 veckor iaf. Det är när jag känner mig depp som jag mest vill åka hem. Som nu. Men det löser sig.

Idag ska nog jag och Sandra på inflyttningsfest på hundshopen här i forshaga. Rabatter på massa saker ;) Skulle kanske till Karlstad ikväll också, men vi får se hur det blir med det. Är inte så jättepepp just nu faktiskt. Skulle vara skönt att bara dega i soffan också. Har inte gjort det på hur länge som helst faktiskt! :o hihi

Ja, och det är precis det jag ska göra nu. Lägga mig i soffan och dega :)

pussheje

<3

2010-01-30 @ 00:39:05

Förlåt, det är bara det att jag saknar dig så mycket älskling. Du vet att jag inte menade något illa. Jag älskar dig<3



Kvällen:
Ikväll så har jag varit med Markus och Sandra! Det var skoj o mys! :) Först så käkade jag och markus pizza hemma hos sandra som åt spaghetti och köttfärssås. Sen gick vi hit och kollade på film. Blev att se yes man. Den var faktiskt rätt bra. Trodde typ att den skulle vara sämre än vad den var och inte ha någon handling o så. Men där hade jag fel denna gången. Precis när filmen var slut så ringde joel. Och de vill jag helst inte prata om. Allt blev bra iaf :) Måste bara säga detta: Jag tycker om att skriva det du läser. Det var lite kul! Fast han skulle säga att han tycker om att läsa det jag skriver. Gullunge<3 Sen flummade vi lite ;)

haha förut idag typ viftade frida framför sitt ansikte av någon anledning då en kille tror att hon vinkar och vinkar tillbaka! xD De va lite kul!

Tage var typ först helt död och ville bara sova. Sen triggade dom igång honom (Sandra mest skulle jag tro och lite jag ) Så han blev helt hyper och bara lekte och lekte me sina råttor xD Fast nu är han helt död igen och ligger o sover sött på sin röda prinskudde :)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen. Det är faktiskt en dag imorgon också ;) Har vant mig vid att lägga mig mellan nio och tio som jag gjort nästan hela veckan så jag är rätt trött just nu. har varit vaken ca 3h mer än vanligt nu alltså ;)

Godnatt alla och tack för en kul kväll!<3

Helg! :D

2010-01-29 @ 16:26:25

Och det första man gör är att städa xD lite kul. Eller inte dårå. Men mitt rum var ett bombnedslag så behövs verkligen städa! plus att det ligger lite dammtussar här och där. så kan det vara ibland. Skolan var rätt chill idag o rätt kul! Förutom att Tage hade överskottsenergi från de dagarna vi bara legat i sängen. Så det gick typ inte att träna med honom idag för han va så ofokuserad och bara sprang runt. Menmen, det får man stå ut med! Svenska debatten var rätt kul. Vi fick ihop en del argument till slut! Tro det eller ej. Men ingen kunde hålla sig ifrån att skratta. På pofen fick vi lyssna på redovisningar o så. Måste bara säga att Frida och Sandra var grymt duktiga! :D Duktiga små flickor! :)<3 
Ikväll kommer Markus hit så då ska vi och troligtvis Sandra ha filmkväll! :) skojs! Och jag ska nog käka pizza ikväll! Mumms! ;) Orkar inte laga mat xP Har blitt lite lat(a)

Och nu ska Frida åka hemhem! :( Gud så tomt det kommer vara här i lägenheten!! Har inte varit ensam här en helg på hur länge som helst! Och har inte hon varit hemma så har joel eller någon varit här. Men ikke denna helg :/  Menmen, så äre ibland...  Jag hoppas verkligen att jag får träffa joel nästa helg. Annars kommer jag nog att dö! Kommer aldrig klara att vara ifrån honom i 3 veckor. Så jag hoppashoppashoppas att han kommer hit nästa helg! :)  Tur att jag har Tage som sällskap iaf! Även fast han inte är så stor då, men det är ju alltid något ;) hihi

Nu ska jag städa klart o vila lite. Sen kommer Markus hit! :)


Jag är Joels flicka, BARA Joels! <3
Du vet att jag älskar dig gubben<3

Kaffe och semla

2010-01-29 @ 12:54:31

Är hemma nu på lunchen. På väg hem gick vi förbi ica och köpte godis. Jag köpte även semlor! mums! Men usch för mandelmassa. Blä. Så nu sitter jag o dricker kaffe och äter en halv semla för att få lite energi :) tihiih  ska snart gå ner till ksolan och ha pof. Men ska bara lyssna på redovisningar så de e gött.

Hör av mig senare!


pusshej<3

Fredag morgon

2010-01-29 @ 08:53:52

Äntligen fredag idag då! :) håller på att göra mig ordning för att gå till skolan. Och jag är proppmätt idag! :o åt fan 4 mackor till frukost! jag som knappt orkar äta en på morgonen :p men jag lovar att jag kommer vara hungrig om någon timme igen.
Har inte något speciellt att berätta precis. Drömde att jag var hemma hos joel och myste. Så det var lite jobbigt när jag vaknade och insåg att jag inte var det "/ Men förhoppningsvis får jag träffa honom om en vecka! :D<3

Kan passa på att berätta att det är mina ben håller på att smälta bort! har 2 par långkalsonger + mina hundbyxor. Men det är kallt ute så förhoppningsvis jämnar det ut sig :)
Nu ska jag göra mig klar och sen gå till skolan! :)


Pussaheej<3

Te och macka

2010-01-28 @ 20:15:26

Idag har jag typ varit riktigt på blogghumör :P typ massa inlägg o skit. Har iaf nyss ätit två mackor och druckit en stor kopp te. Mumms. Rostad limpa med kaviar. Visst, de låter äckligt, men jag tycker att det är gott iaf! :D

Imorgon ska jag gå till skolan i alla fall. Inte så jobbig dag precis. Tror att jag klarar av det. Får proppa i mig massor av huvudvärkstabletter.  Vi börjar inte försen tjugo i tio så det är skönt tycker jag! :) Och då har vi hundträning! Jippie! Fast vet inte riktigt vad jag ska träna faktiskt. Funderar på att träna lite lydnad eller nå skojjs :) Efter hundträningen så har vi svenska. Då ska våran grupp och en till debattera om burförbud för hund. Har nästan inte hittat någon fakta alls om det så vi får se hur det går :/ Men vi hoppas att det går bra iaf och tänker positivit! Hoppas jag är på prathumör bara :) Hihihi Då kommer det gå så mkt lättare. Hatar egentligen att debattera o så inför klassen, så tänkte att det kanske går bättre om jag är på prathumör. Sedan har vi bara Pof och då ska vi bara lyssna/titta på redovisningar om entreprenörer. Jag och jennie redovisade i tisdags så det är gött!

Jag funderar på att börja blogga riktigt igen. Alltså, försöka skriva i princip varje dag o så :) Men vi får se hur jag lyckas med det. Förhoppningsvis går det bra, eller så kommer jag glömma bort det totalt!   Jaja, nån får väl påminna/tjata ifall jag inte uppdaterar ;)

Just nu har jag iaf väldigt tråkigt typ. Pratar lite me några kompisar på msn. Ärligt talat tycker jag att msn inte är så underhållande fast man pratar med kompisar. Liksom drygt på nå sätt. Föredrar hellre att prata i tel :) Sitter mest inne på msn för att fördriva tiden. Vill typ gå och sova, men känns lite som att klockan är för tidigt för det fortfarande. Det jobbigaste är nog att jag måste klä på mig för att gå ut med tage xD De är ju så skönt att bara skrutta i sin morgonrock! Speciellt när den är rosa! ;) hihihi  Jag älskar min nalle som luktar joel och jag bara babblar!

Pusshej

vill ha sommar!!!!!!!

More pic´s

2010-01-28 @ 16:49:58

Massa mer bilder eftersom jag har tråkigt xD denna gången me smink xP

Bara för jag har tråkigt

2010-01-28 @ 12:27:13

Ja jag har tråkigt och tar massa ful egobilder! ;D Och bara för vi ska ha debatt om burförbud för hund imorgon så e jag verkligen inte pepp på något! Hittar noll fakta om det typ! "/  Om ca en kvart ska jag gå ner till tvätten igen. Har tvättid till 4. Men min tvätt har snart tvättats klart så den ska bara torka! Fast sedan ska jag nog hjälpa Frida med hennes tvätt eftersom hon ska tillbaka till skolan och ha idrott! Väldigt intressant, ja, väldigt. Nej jag är rastlös och vill ut och gå i detta fina väder. Men kan inte ens gå ner och upp för trapporna utan att få världens huvudvärk. Inte kul! Jag hoppas iaf att en viss person blir lite glad över att de kommer in lite bilder på mig.., xP hihiih

 


Pusshej

Torsdag, snart helg!

2010-01-28 @ 08:01:48

Snart är det äntligen helg igen! Ska bara slappa och ta det lugnt hade jag tänkt :) Får se om jag ska ut och fiska nå me markus på måndag också :)
Stannar hemma ifrån skolan idag också. Har ont i huvudet men är ändå rätt pigg idag :) Får se om jag går ner på svenskan sedan. Ska iaf inte gå på idrotten.  Idag ska jag plugga massa, sen har vi även tvättid idag så vi ska tvätta lite.  Jag har kommit på att jag inte alls behöver tvätta lika ofta längre. Mohaha.
Har även drömt två mardrömmar inatt. Inte kul!  Först drömde jag att Tage blev överkörd av tåget. Tåget som idiotiskt körde precis bredvid gångvägen! Sedan drömde jag att joel voltade med bilen och var typ helt sönderslage, nästan så han inte var vid medvetandet. Usch vad hemst det var. Hela han hade massa glassplitter över sig också. Ambulansen vägrade att komma o massa skit. Nej de var inga roliga drömmar kan jag då säga. Usch o fy.

Nej nu ska jag lägga mig och läsa vidare i Harry potter och de vise sten på engelska! Läste ca 60 sidor igår! :)

Pusshej

Winter

2010-01-27 @ 20:19:16

Var ute o fotade när det var 27 miusgrader ute, Kan säga att både jag och Giz höll på att frysa ihjäl!

Nu kommer lite bilder för en gångs skull! ;)

 
 













Pusshej<3

Och nu kom snuvan...

2010-01-27 @ 18:42:22

Var ett tag sen jag skrev nu. Sjuk är man igen då. Tack älskling?! ditt fel :)  Började här om dagen med att jag var hur trött som helst, mina tankar var tusen mil ifrån mig och jag hade huvudvärk. Orkade knappt vara i skolan. Satt på golvet o läste på engelskan, när jag sedan la mig ner en sväng blev jag bara mer och mer hängig. Jobbigt. Stannade hemma ifrån skolan idag. Ett bra val tycker jag. La mig kl 9 igår och hade fortfarande ingen kraft i kroppen och ont i huvudet. Så jag har legat i sängen nästan hela dagen idag. Vilket va asskönt. Har nu varit vaken en timme sedan min senaste tupplur och nu kom snuvan. Kul. Nej verkligen inte.
Får se det positiva ist, jag fick mina hundbyxor idag! :D Tkr dom typ känns som tält men dom e bra :) kan varken ha större eller mindre storlek.




Det var något inuti mig, som sa att inte släppa taget. Något som sa att du var han, han i mina drömmar. En kille som skulle få mig att sväva på moln. Och det gör du, det gör du verkligen. Jag är verkligen glad att vi inte lät det gå åt andra hållet, utan att det blev vi istället.  Jag vet att du är rätt för mig. Helt perfekt!
Att få vakna upp bredvid dig, mysa med dig, pussas och kramas. Att få känna din närhet och att få vara med dig. Det går inte ens att beskriva den känslan. Hela du är så jäkla underbar!

Snart har det varit vi i tre månader. (fast det nästan varit vi ända sedan midsommar) och jag har fortfarande inte fattat att det är du och jag. Men det känns så underbart att veta att det är vi gubben. 

Joel, Jag älskar dig<3

Entreprenörer

2010-01-11 @ 20:12:39

Satt nyss o pratade med joel i telefon och frågade honom vilken entreprenör jag ska skriva om. Vi ska nämligen typ göra det på PoF (projekt o företagande) och efter ett litet tag:

- clas ohlsson kan jag skriva om
- ja, o de kan du säkert lite om.
. precis. Men du, vem är de som har gjort clas ohlsson?
- vet du inte de!? *skratt*
-nej?... men åååh de e ju clas ohlsson så klart! xD

Hur dum får man bli egentligen!? HAHA

Jag är liiiite borta idag, eller vad säger ni joel o maoooreaallliiiiiii? xP


för övrigt så saknar jag redan joel fast vi träffades senast igår<3


pussheeeje

punkt

2010-01-07 @ 19:12:52

Jag blir så arg på mig själv!
Varför tänker jag som jag gör!? :(
Livet är inte en dans på rosor.

ny termin, nytt schema

2010-01-07 @ 16:23:06

Igår var det en jobbig dag. Åka ifrån de man älskar för att gå i skolan. Har redan mycket hemlängtan, men men så äre ibland. Det är bara att stå ut. Tur att man kan kommunicera med varandra på ett enkelt sätt, via telefon och internet. Och en pojkvän som försöker uppmuntra en ^^
Natten var hemsk, kunde knappt sova, det var så ensamt liksom. Men det kanske inte är så konstigt efter man sovit med joel o gizma hela lovet. Inte många nätter jag sovit ensam när jag var hemma, och helt plötsligt så är man nästan helt ensam. Har ju tage iaf :) Jag antar att man vänjer sig efter ett tag vid att vara ifrån de man älskar. Det är i början det är som jobbigast.
Jaja, idag var det iaf första skoldagen. Nytt schema o allt. Schemat är faktiskt rätt ok iaf, eller ja, man överlever :)
Matte, svenska o idrott har vi haft idag och tro det eller ej, men jag tycker faktiskt att det var roligt att börja med matte igen efter en termins uppehåll :) Jag o jennie satt o plugga medans dom andra flumma :P Vi e duktiga flickor vi ;)  hihi   Mellan svenskan och idrotten har vi 2,5 timmes lunch så vi får ta hem hundarna då om vi vill o ha dem hemma medan vi har idrott. Skönt det iaf :) Jag ansträngde mig faktiskt på idrotten idag hihi ^^ Cirkelträning e inte min favorit precis men de va ok idag.

Tage tyckte det var megakallt ute idag och frös som bara den fast han hade sitt täcke på sig, så han fick bli buren en bit där de är som kallast. De gillades av honom iaf ;)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, jag o tage är ensamma några timmar så vi ska slöa på soffan! :D Och så ska jag nog plugga lite också :P


pusshej

Hemma hos hjärtat

2010-01-03 @ 10:37:51

som sagt, jag är hemma hos joel nu i hans jättestora lägenhet! :o :) Massa mys som vanligt hihi :) Jag blir så glad över att gizma trivs så bra o vill vara här :) hihi Min lilla tröttsak märkte inte ens att jag o gizma hade varit ute o gått idag xP haha jag passa på att sitta lite vid datorn när han ligger o läser :) 
Gizma såg joels rådjur som sitter på väggen igår och vart helt galen i det haha :P Alltså jag fattar inte hur hon kunde märka det, liksom ett minihuvud som sitter högt upp :P  Hon stod iaf o pep på det ett tag. Så  vi får väl se, hon kanske blir en rådjurs hund hon ;) hihih
Nej nu ska jag gå o mysa me mina älsklingar igen :)


Pusshej jag älskar dig<3