1 natt kvar

2010-02-25 @ 08:10:01

Godmorgon.
Orkar inte gå upp ännu. Klockan är bara fem över 8. Får jobba hemma idag på två lektioner så börjar inte försen tjugo i två :) Så jag passar på att blogga lite.
Imorgon får jag äntligen åka hem igen. Denna gång får jag ju vara hemma i tre hela underbara veckor! ska bli grymt skönt.  Saknar joel o hundarna som fan just nu. Och det jobbiga i detta är väl att jag inte kommer hem försen vid sjutiden imorgon. Pappa jobbar nere i strömstad o ska stanna på massa ställen innan han kommer hit. Såå  runt 4 kanske han kommer. Och jag slutar klockan 12. Suck. Men jag får ju komma hem iaf :)

Igår va jennie här. Innan hon kom så hade jag bakat kärleksmums. Lite kladdiga med goda :) ska nog ta en sån nu ;) sen keka vi rekor hon o ja ;) mumms! hihi lite mys sådär. Ikväll ska vi ner till dom o se på film o käka scones! Massa mys!

Nej ska försöka mig upp nu snart

pusshej

Städkontroll

2010-02-23 @ 18:59:31

Det är precis vad vi har någon gång mellan 7 och 8 idag. Alltså om tre minuter. Sedan ska jag bara få klart pofen, plugga lite till biologin och sedan ska jag äntligen sova. Sov knappt 2h inatt och har varit helt borta idag. Så det blir att sova tidigt idag ;D.

Orkar inte skriva

godnatt

Pluggnatt

2010-02-23 @ 00:51:56

Tja!
Klockan är snart kvart i ett och jag är bara pyttelite trött! :o  Vi har pluggnatt vi i fantastic four. Alltså, Jag, sambo Frida, Älskarinnan Sandra och min gröna Kiwi jennie! :) Men sandra och Jennie tar en powernap just nu medans jag och Frida dricker kaffe med skummad mjölk :)
Det vi håller på och pluggar är relationsmarknadsföring-pof och genetik-biologi A. Jag börjar kunna den jävla biologin nu! Det gäller bara att ha rätt inställning och tänka positivt. Tänker man att man inte kommer klara provet och att man inte fattar något så är det ju klart att det blir så. Men tänker man positivt går det gryymt mycker lättare! Jag börjar faktiskt förstå mitosen nu! ;D Meiosen är mycketsvårare :/ men det ska vi nog klara av.
vi bestämde oss för att plugga inatt ist för natten till provet. Mycket smartare att sova natten till provet ;) tihi + att vi har lektionen imorgon på oss att fråga om vi inte fattar något :)

Och det är faktiskt inte ofta det händer att jag är uppe på nätterna och pluggar och dygnat över huvud taget. Har inte gjort det på massvis med månader nu faktiskt. Men eftersom vi snart har lov och har massvis att plugga efter låånga dagar i skolan så pluggar vi inatt :) Kan ju sova på engelskan imorgon, ser bara på film utan att göra nån uppgift efteråt ;) tihiih.

Just nu saknar jag min älskling grymt mycket också. Har varit utan honom i en vecka. men känns som flera månader. Vill va me honom hela tiden! Längtar tills på fredag! <3
Alltså, man kan ju tro att jag inte tycker om forshaga eftersom jag vill hem så mycket. Men jag trivs faktiskt bra här. Om jag inte hade haft joel där hemma och haft gizma här hade jag nog inte åkt hem lika ofta tror jag. Men nu har jag ju båda mina älsklingar hemma så då blir det så. Trivs jättebra hemhemma också :)

Nej nu ska jag fortsätta med biologin tills kvart över. Då ska jag o frida ut me Gibz och rulle eller om vi går ut nu ;)



Pusshej

Vill ha min pojkvän!!!

2010-02-21 @ 20:55:55

Precis som rubriken lyder. Jag vill ha min pojkvän, jag saknar honom så grymt mycket. Att inte få pussa på honom när jag vill och att inte få kramas o mysa. Det ska bli så skönt att vara hemma i tre veckor o kunna vara me honom massor! Det bästa är att jag "måste" bo hos honom när jag ska på praktik i falun. Det är de enklaste iaf! :) Få mysa massor och slippa sova ensam.

Det går verkligen inte att beskriva hur mycket jag älskar dig älskling. Orden "jag älskar dig" räcker inte till! Du är helt underbar hjärtat. Det är du som är han, han jag letat efter<3

Jag älskar dig Joel<3

 


<3
pusshej

2010-02-21

2010-02-21 @ 14:25:12

Hej!  Igår kväll roade jag mig med att dryga mig med massa folk på både sms och msn! men kul vare iaf! :)

Och bara för att retas med joel: Nu äter jag upp nappen du spanade in igår! ;)

Idag har jag typ mest tagit det lugnt och så har jag städat lägenheten. Vi har städkontroll på tisdag så :P hihi Har även börjat packa inför mina tre veckor hemma :)

Sitter just nu och gör lite räkneuppgifter på biologin. Typ räknar ut hur stor sannorlikheten är att man får en viss egenskap o så. Sen ska jag göra klart engelskan och plugga lite mer genetik.´Kom på att jag måste göra pof också. Suck!

Ska även gå ner till ica sen och köpa godis till engelskan imorgon. Vi ska se på film då :) hihi mys!

Har fortfarande inte klätt på mig idag xD


jag igår

Jag nu

Älskling, jag vill pussas!

/Matilda

försvinn!

2010-02-20 @ 09:45:41

Tycker att ni bara ska försvinna! Hatar att vakna en miljon gånger varje natt! så grymt trött på de :( Snälla jävla mardrömmar, försvinn. Jag orkar verkligen inte med er mer :(



Godmorgon.
Har vaknat en miljon gånger redan idag, grymt jobbigt. Så tillslut kände jag att det bara va att gå upp, fast jag inte är pigg. men såäre ibland.
Tror att jag snart ska hoppa in i duschen och göra mig lite pigg o fräch. Då går det lättare att plugga sen också. Det jag måste plugga i helgen är: biologi, engelska och pof. Vi ska skriva typ debattartiklar om 5st saker som vi vill förbättra på skolan i pofen. relationmarknadsföring. Inte speciellt kul tycker jag då. MEn det får gå. jaja. Kanske hittar på nå kul ikväll med, vet inte riktigt om jag e pepp, men vi får se hur det blir.

Nu blir det duschen.

Joel, jag älskar dig<3

Pusshej

Mysdag i Karlstad

2010-02-19 @ 21:55:55

Kom hem för nästan en timme sen ifrån Karlstad. Jag, Frida, Sandra, Jennie, Jennies kompis Lois och Emmy åkte dit! :) Massa mys! Gick runt på stan, fikade på espressohouse, shoppade och bara mös :) Sen åkte alla hem förutom jag och Frida, vi gick på bio :) Så filmen farsan. Den va ju grym! trodde den inte skulle vara så bra, svenska filmer brukar inte vara så bra, men den här va asskön! :D Helt klart värd att se alltså!

Köpte 2 linnen och lite smink också! :) ett rosa och ett vitt med blommor på :)

Känner mig lite rastlös faktiskt! Får se vad som händer sen o så ^^



Söt va? (a)

Pusshej

Skola

2010-02-18 @ 10:25:16

Jag o Jennie blev klara typ en halvtimme tidigare på matten så vi gick. Jag gjorde dagens planering i matte hemma igår så jag började lite på nästa vecka och hjälpte jennie o emmy lite ist.
Om 40 min börjar svenskan, jag är inte pepp. Tråkigt att skriva en uppsats om internet. Åhj. Jag orkar orkar orkar inte!

Efter skolan idag ska jag nog bara ta det lugnt. Måste göra lite engelska idag och biologi också. Pluggade ju hela kvällen igår utan att jag egentligen behövde det :P men det var bra att få lite biologi gjort. Har prov på onsdag så bra att börja plugg i tid :) Och, jag börjar faktiskt fatta någon om den jävla genetiken!! Hoppas iaf på vg på både engelska bokresensionen och biologin :)

Tråkigt inlägg, jag vet. Men såäre ibland. Tihihi

Haha lite kul här i datasalen hahah xD


du vet att jag älskar dig.

mys!

2010-02-17 @ 16:42:19



Jag har lust att sova! ;)

Cykel.

2010-02-17 @ 16:16:54

Satan vad skönt det är att ha en cykel igen alltså! Man kan typ gå tio min senare om man ska någonstans för att man har cykel! Känns som man inte heller behöver känna sig stressad eller något sånt. Även fast det är en gammal herrcykel som kan gå sönder när som helst så känns det bra. Det har varit morfars cykel en gång som pappa sedan fått. Och nu har jag den. Känns bra att ha något från morfar jag som aldrig har träffat honom. Då har man en del av honom med sig hela tiden :)

Imorse hade vi redovisning av berikningen. Det gick jättefort så vi slutade typ halv 11. Men eftersom vi hade lunch o allt med oss ner till stallet så stannade vi kvar där nere och pluggade lite o så. Sedan påbörjade vi kursen hundsport A. Från kl 1-3 typ utan rast. Det var jobbigt! Men nu har man fått lite mer klart för sig vad kursen går ut på och sådär. Det är ju bra det iaf.

Idag ska jag plugga lite svenska, engelska och biologi. Typ det jag orkar med iaf! :) Bra att vara ute i god tid. Biologiprov nästa onsdag men skönt att börja plugga i tid och inte råplugga kvällen innan. Vilket jag nog måste göra endå.

Ohhh, där trodde jag att hela inlägget försvann också! Skönt att de inte gjorde de :)

Här kommer en bild också. Börjar bli lite tråk med bara bilder på mig :P Men jag har glömt min hårddisk me alla bilder hemhemma så jag kan inte lägga in nå andra typ :P
Jag är iaf helt osminkad idag o har knappt borstat igenom håret

Utan hund

2010-02-16 @ 18:38:03

Glömde säga att jag är utan hund här i forshaga. Det går kennelhosta på skolan så Tage fick stanna hemhemma hos matte sin. Faktiskt tomt att inte få ha honom på 5 veckor!  Och det är extra tomt nu! Har varken joel, Tage, Giz, Ilja eller Nadja här! :( Snyft! Men det är ju bara en och en halv vecka kvar, sen får jag vara hemma hos alla (utom tage) i 3 hela veckor! tillochmed lite mer! WOHO! :D

Nu ska jag göra berikning.

Pusshej<3

Walking in memphis

2010-02-16 @ 18:33:58

Var ett litet tag sen jag skrev nu känner jag. I helgen var jag iaf hem hemma, vilket var skönt! Men samtidigt hade jag egentligen ingen lust att åka hem. Låter jättekonstigt jag vet, men jag hade liksom varit här i 3 veckor o vant mig o så. Men när jag väl kom hem var det jätteskönt! På fredagkvällen tog jag det bara lugnt och umgicks med min kära familj och mina älskade hundar! Var även till leksand en sväng med joel och handlade lite inför helgen. Och innan han skjutsade hem mig igen åkte vi förbi hemma hos honom och träffade Alice valpar! Gud så söta dom var!! :D Minisar!
På lördagen var det lite sovmorgon. Blev väckt av gizma som ville gosa vid 6 tiden. Så vi gick ner en sväng då. Sen följde Nadja också med upp så gosade vi alla 3 :). Dom låg kvar hos mig när jag vaknade sen också. Massa mys!  Efter att vi hade åkt runt i leksand sen i typ en timme kom vi äntligen till Ljusbodarna jag, mamma, pappa och hundarna. Där började vi med att skotta snö (en halvmeter snö att pulsa i ) och att börja elda upp i stugan.
Sedan var det dags att åka ut och åka längskidor. Det va faktiskt mysigt! Hade ilja som fick dra mig, okej, hon drog inte så mycket men lite när hon fick lukt på nå djur iaf:P

Efter vi grillat korv och eldat mer efter skidturen kom äntligen Joel upp dit och mamma o pappa åkte hemåt. Resten av kvällen mös vi bara. Grillade ute under stjärnklar himmel och öppen eld. Massor med mys! Vi startade en dag tidigare med alla<3dag ;)

På söndagen mös vi också mest. Var ute och lekte massor i snön också med gizma. Hon fick värsta fyspasset. Och även fast hon var trött var hon aspepp så fort jag skulle göra något. Hon blev så jäkla glad när jag kom hem så det är inte sant! Min lilla tjej!
När vi kom hem sen så hjälpe joel mig att fixa cykel. Tack älskling<3 hih sen åkte vi hem itll honom och myste! :)

Det var min helg det. Igår fick jag reda på mitt matteprov. MVG- jag är grymt nöjd! :D och idag hade vi wordprov, tycker inte det gick så bra. Och imorgon har vi en berikningsuppgift som ska vara inlämnad. jaja, vi firade även Markus igår som fyllde 17 år! :D Grattis till honom!

Vill även säga tack till resten av F4 för att ni lyssnar, finns där och ställer upp! Jag älskar er tjejer!<3


Jag älskar dig Joel, finns ingen så underbar som du. Du är bäst<3

stress o press - sova!

2010-02-11 @ 15:04:12

Har bara varit på två lektioner idag. Orkade inte gå på idrotten så jag sket i den. Men mår man inge bra kan man inte heller prestera bra. Har en depperiod just nu bara. Haha såg nu att jag hade fått närvaro på den ändå! Yaay! Iaf så hade vi matteprov idag. Jag är faktiskt stolt över mig själv! För för första gången så tycker jag att jag har gjort bra ifrån mig på det och kunde lösa alla uppgifter relativt bra iaf! Känns som jag klarade dom flesta så jag lär nog få vg iaf! :) Känns som allt börjar lösa sig nu faktiskt. Plugget minskar o minskar typ. och imorgon får jag komma hem!

Pratade med mor min i telefon förut. Och dom följer med mig och joel till vår stuga i ljusbodarna på lördag och hjälper oss med att typ elda, för man måste göra de på något spec sett o så. Sen sover jag och joel där tills på söndag! Myspys på alla <3-dag! ;) Skönt att bara komma bort från allt faktiskt. Bara ta det lugnt liksom och vara med dom man älskar. Joel och gizma.

När jag åker tillbaka till forshaga på måndag kommer jag inte ha någon hund med mig heller. Eftersom det har kommit kennelhosta till stallet så kanske dom måste stänga det under en kort period. Och jag vill inte att tage ska bli sjuk eller något så då får han vara hemma i borlänge hos sin matte :) Det är ju bara 2 veckor jag ska vara här sen innan det är lov. Så totalt kommer jag vara ifrån tage i ca 5 veckor! Både skönt och lite tråkigt, vi kommer närmre varandra hela tiden.

Nej nu ska jag försöka få något gjort trots min huvudvärk. Måste göra pof, engelska, berikning. Pof:en är viktigast idag iaf. Det ska ju vara klart imorgon. Ska köra ett litet ryck nu innan det är dags att tvätta kl 4. Gött att ha tvättid till 22.00 iaf! Då hinner allt torka! :)

Känner att detta blev ett långt inlägg, men fick bara lov att skriva av mig lite. Jaja, ni behöver ju inte läsa om ni inte vill, det är erat egna val!


ja, jag är trött o sliten!

Pusshej<3

Friluftsdag i det blå!

2010-02-10 @ 19:27:24

Hej!
Idag har vi varit i Dömle hela dagen och haft friluftsdag. Måste faktiskt erkänna att det var rätt gött! Fast det sög i början. Grymt kallt o bara stå innan man kommer igång. Först åkte jag och Jennie skidor med hundarna våra. Tage tyckte inte det var så roligt att dra utan att det var mycket roligare att bita i skidorna. Ja, suck. Så jag hade han lös tillslut för jag orkade inte hålla på och krångla. Vi åkte ner till sjön där det var pimpling. Var bara ner dit och hälsade på Teilus, Adam o massa annat folk! Sportfiskare hehe :P
Sen när vi åkt tillbaka kastade vi in våra hundar i en buss så dom fick bli lite varma! (då tänker väl alla att det är ju kallt i en bil på vintern) Ja, det är kallt i en bil på vintern, men det är då mycket bättre att dom får ligga på något varmt i en bur än att ligga på något ute i snön. Dom blev iaf varmare och upptinade medans vi var och åt mat och umgicks med massa! :)
Efter maten satt vi mest och snackade och tog det lugnt. Alla förutom tage som var aspepp på att springa till alla som åkte slalom och snowboard. + på alla de som hade snöbollskrig.
Sen Gick jag och frida upp för hela dömle backen för att hon skulle lära mig att åka snowboard. Det gick faktiskt jättebra! Tro det eller ej! Tycker faktiskt att jagvar lite duktig så jag är stolt över mig själv! Jag bröt inte ens något! :D Och efter ett tag var det dags åka hem!

Kul och rolig dag! Träffat och pratat med massa nytt folk! Det är alltid roligt det :) Mihihi

Nu ska jag plugga lite matte eftersom att vi har prov imorgon och sedan ska jag faktiskt gå och sova. Sov 1.5h när jag kom hem från dömle, men är fortfarande helt slut så det blir att sova tidigt idag så jag har massa energi imorgon!

Här kommer det en bild också! Lägg märket tilll att jag har min älskade pojkväns fina halsband på mig också!

Trött och sliten efter en heldag ute i solen och kylan!

Jag älskar dig joel, glöm aldrig det<3

Pusshej<3

Datasalen

2010-02-09 @ 10:01:19

Sitter i datasalen och försöker plugga lite pof. Det går sådär. Har skrivit om pälsindustrin och nu är det bara 4 olika ämnen kvar att skriva om. Dödshjälp, en form av abort (om barnet har en sjukdom), om jag skulle ändra mig för att få en bättre miljö, om homosexuella får adoptera. Men det går säkert bra.
Skulle egentligen bara gått ner till stallet och typ lämna tage och sedan gå hem och jobba. Sen kom jag på att jag har hälsosamtal halv 11. Så då stannade jag i skolan och pluggade ist så går jag hem efter jag varit på samtal.

Nej nu ska jag försöka jobba lite mer, sen samtal o sen hem!

pusshej

Mysmorgon!

2010-02-07 @ 10:21:30

Att vakna upp bredvid dig är bland det bästa som finns. Så underbart<3

 
Sitter nu och kollar på tv och dricker lite kaffe. Ska väl kämpa oss ut och gå om ett tag och gå. Så underbart fint väder ute idag! :D hihih

Nej, jag är faktiskt inte på blogghumör, vill hellre mysa med min älskling ;)<3


Liiiiite trött o så bara (a)


pusshej<3

Lördag 6/2-10

2010-02-06 @ 14:43:58

Lördag idag igen då. Gick och la mig runt kl 10 igår. Vilken innebar att jag vaknade tidigt imorse. Eller rulle väckte mig runt halv 9 så det var bara att gå upp :p Sen slöade jag ett tag o tog sedan en långpromenad med båda hundarna. Först gick vi till skogen vid ghettot och gick runt där i typ 45 min, båda fick springa löst och de var jätteduktiga! :) Hade även klickern och massa godis med mig så att jag skulle ha någon chans att få tillbaka rulle. Och tro det eller ej, men jag tror tage lärde sig utav rulle. Han är inte rädd för klickern längre! :D Nu ser han det som något mer positivt och att han får godis när jag klickar! Woho! Jag tror att jag har lyckats!
Rulle fick bara ett ryck i skogen då han kuta iväg från mig, men efter en liten stund kom han tillbaka iaf! Efter vi gått i skogen gick vi bort mot grossbol på klarälvsbanan. Gick ända till "här slutar forshaga"-skylten. Sen utforskade jag lite småvägar där borta och kom tillslut hem! En och en halv timme var vi ute och gick. Över 6000 steg tog jag! ;) Ska bara gå 4000 till idag:P Men nu är hundarna trötta iaf och ligger och sover sött! Det är skönt!

Nu ska jag plugga lite matte, vi har prov på torsdag! Ska försöka satsa på MVG i matte A! ;)
Sen om några timmar kommer jennie och hämtar tage och rulle. Så jag blir ensam :/ Men sen kommer joel iaf! :D Woho

8888 steg

2010-02-05 @ 14:26:06

Tjoho, igår gick jag 8888 steg! + 2000 ;) alltså 10000 steg! Woho, duktig jag är då! ;) Gött med stegräknare på mobilen, då glömmer man inte det iaf. Hihi så än så länge idag har jag gått 8000 steg och det är mkt kvar av denna dagen.

Förövrigt så sitter jag i skolan och försöker plugga just nu. Har pof och försöker hitta typ fakta om 6 olika ämnen.  Men det går bara man vill och orkar xD  Men lite jobbigt att vi måste gå längre i skolan nästa fredag. Kul, jag ska liksom åka hem den helgen o så. Jaja, men såäre ibland.

Om ett litet tag ska vi gå hem igen till hundarna. Hoppas att tage är trött idag. om inte, så kommer han bli det ikväll. Ska vara hundvakt åt rulle idag tills imorgon, Rätt gött med en till hundi  lägenheten nu när jag är ensam där tills imorgon :) och ett plus att det är en tollare ;). Sen blir jag hundlös från lördagkväll till söndag kväll. Då tar Jennie tage så jag och joel får vara lite ensamma! :) Tihihi och då får hon sällskap av 2 hundar, ´hon e ju också ensam i sin lägenhet! ;) 

Imorgon kommer joel hit iaf. Gud så jag saknar honom! Men det kommer bli en megamysig helg :) puss!<3

Nej nu ska jag försöka få något gjort iaf, sen gå hem och tade lugnt o gärna ta en powenap så jag orkar med dom två bråkstakarna ;)

Pusshej

Pang-kakor

2010-02-02 @ 22:25:12

Det är vad jag precis ha lagat, fast pannkakor. Jag och Jennie skulle egentligen ha gjort det tillsammans, men kom fram till att det skulle bli så sent om vi skulle det. Så vi gjorde det var och en för sig själv. Tror iaf att hon har gjort det också ;) hihi. I alla fall så är det våran lunch imorgon. Billigt, gott och enkelt! Vi har föreläsning imorgon och ska vara nere i stallet hela dagen så då orkar vi inte kämpa oss upp till matsalen och sedan ner igen och ut med hundarna. Allt på en timme. Därför gör vi allt där nere ist! :)

Hade förut ikväll en rolig konversation med Johanna! Hahah fan va kul! Och en med joel så klart! :) hihi jag älskar er<3

Fixade APU-plats idag! Woho!  Var asnervös när jag skulle ringa. Så jag ringde till djurmagazinet i mora och de hade tyvärr fullt de veckorna. Snyft. Jag som väntat sen i torsdags på att kunna ringa! Men, eftersom jag ändå var på g med att fixa plats så ringde jag till djurmagazinet i Falun ist. Och efter att hon kollat runt lite ett tag så fick jag platsen där iaf! Woho! Hon sa typ att det kanske skulle varit någon praktikant där v10, men det stod inget i pärmen för de hade inte varit riktigt bestämmt så hon skrev in mig! Härligt! :D Så, efter att ringt på 2 av 3 djurmagazin i dalarna fick jag äntligen en plats på den 3e! :D Woho! Jag är nöjd. En plats där jag kan bo hemhemma, och träffa joel och gizma hur mycket jag vill! Fan va gött det ska bli att vara hemma i 3 vecko! :D

Nu ska jag gå ut med Tage en sista sväng och sedan krypa ner i min sköna säng och hoppas på att jag kan sova inatt, ligga lite på spikmattan, ha en värmekudde och läsa min bok! :)



tycker de va gulligt av min "sturjägare" att kommentera ;)<3

Pusshej

Datorkunskap dååe!

2010-02-02 @ 16:08:07

Hejhej sitter just nu och ska göra uppgift 21 på datan xD Kul va? Inte så speciellt intressant dårå. Det handlar tydligen om hur man skapar en dokumentmall. Jaja, det är väl bra att kunna?

Idag brottade jag och frida ner varandra i en snöhög på lunchen xD haha lite kul (a). Men efter den lunchen med massa skratt fick jag asont i huvudet. Lite jobbigt och därför jag inte orkar göra något på Datakunskapen.

Nu är jag klar med den o den var  lite jobbig. Men det gick toppen!

Dags att kila ner till stallet och hämta Tage nu och sedan gå hem och slöa! Frida o Sandra ska till Deje men jag oorkar inte åka dit o så. Skönt att bara ta det lugnt, går nog en promenad ist ! :)

Hörs senare kanske!

Pusshej

Tisdag?

2010-02-02 @ 07:40:33

Hej, det är väl tisdag idag?
Blir lite dagvild när man är ledig en vardag sådär bara.
Snart är det dags att gå till skolan iaf. Skönt att den jobbigaste dagen på schemat är måndagar o vi var lediga igår ;) Hihih

De va kul nere hos Jennie o Sandra igår. Jag o jennie hade asroligt, eller, jag iaf xD Orkra inte förklara nu utan säger bara ica xD haha

Nej nu ska jag göra mig i ordning här ;)
 
pusshej

(orka rubrik)

2010-02-01 @ 18:54:14

Hejhej,  Sambo kom hem för 2 h sen ungefär! :) Vi + hennes mamma kämpa de med att ta upp en frys till lägenheten som frida ska ha lite klövar, blod osv i. Väl uppe och efter vi väntat ett tag med att starta den gjorde vi det till slut. Det stank då bränt i hela våran lägenhet. Mysigt. Luktar fortfarande så. Men vi drog ur frysen för en h sen. Vi ska testa imorgon igen och se hur den är då.

Idag har jag faktiskt, tro det eller ej, spelat tvärflöjt för första gången på flera månader. Tycker faktiskt det är kul att spela lite då och då. Sedan har jag också städat i lägenheten. Torkat och dammsugit.  Snart ska jag och Frida gå ner till Sandra och Jennie en sväng tror jag. Jag känner att jag behöver komma ut lite nu efter att ha setat i lägenheten 2 dagar och inte gjort någonting. Så vi får väl se vad vi hittar på för något :)  Skulle dock behöva lite kaffe men det är lite sent nu känner jag ;) hihi.

Nej nu ska vi kila ner!


Jag just nu ;)
Pussar på er!

Frukost

2010-02-01 @ 12:29:34

Hej! Sitter och käkar lite frukost nu klockan halv ett på dagen. Samma som jag åt igår kväll :) Har dock varit vaken sen ca halv 11. Kunde inte sova mer fast jag ville. Har sovit skit inatt. Usch! Vaknat en miljon gånger och drömt massor av hemska saker. Även en bra sak. Och det var att jag fick ta hand om en helt fantastisk rottistik! :)

Idag har jag faktiskt hunnit städa lite. Har dammsugit hela lägenheten och tvättat golven! ;) De ni! Hihihi  Och idag kommer sambo hem också! Rätt skönt att inte behöva vara ensam här i lägenheten. Även fast det har varit skönt men ensamt i helgen. Jaja, men såäre ibland du. Tycker också synd om Joel som måste jobba idag.

Vad ska jag hitta på idag då? hmm... Ska ut och gå en sväng sen iaf. OCh idag kommer även Jennie hem till forshaga! :D så henne måste jag träffa idag! :) (om jag orkar gå ut vill säga xD) Men det löser sig!  Ska även snart in i duschen och fräscha upp mig lite.

På torsdag kl 16.00 ska jag äntligen klippa mig! :D

Pussehej<3