Dumma Johanna! :D

2009-09-17 @ 13:43:18

Igår hade vi typ filmkväll. Vi såg på film :P hahah och bakade o åt kladdkaka! :D Det va supergott!  Låg o snackade till typ efter 5 eller nå inatt och vakna vid 7.  Tänkte inte gå till skolan, men kämpade mig dit ändå. Vi var mest med hundarna i staller o så så det va skönt :) Jäkligt kallt bara vilket inte var så kul o skönt dårå.  Drog hem från skolan idag. Har lite feber fortfarande så de va lika bra att skita i idrotten o ta det lugnt istället. Ligger här i soffan me täcket runt mig :)

Igår lurade Johanna mig! Vi satt o prata på msn om när hon ska komma och hälsa på mig. Vilket vi hade lite tankar om denna helg som kommer nu. Sen skulle hon ner o prata me sin mamma o jag skulle va me mina kompisar. Sen efter ett tag får jag ett sms från henne där det står:  Gissa vem som inte kommer på fredag då? :(  o jag ba nej va tråkigt! o så visade det sig att hon bara skojja! Jag blev lite arg på henne :) Hihi.  Sååå, i morn kommer världens BÄSTA JOHANNA hit till Forshaga och Thoreliusgatan 14D! :D  Fan va jag saknar henne!  Johanna, din humor e fan den bästa!  Har MASSOR me skvaller till dig ;) Forshagaskvallret står jag för o du för leksandsskvallret ;) hahaha

Nej nu måste jag vila.

Godnatt! :D

Feber... kul

2009-09-15 @ 19:48:08

Jahapp, så har man feber då. Sitter o typ skakar ena stunden o vill ha massor av kläder. Nästa stund sitter jag o svättas och vill ha väldigt lite kläder.  Orkar inte med det. Ska gå till skolan imorn iaf.  Huvut känns jättetungt det oxå. Jaja, men så är livet. Får va glad över att jag inte varit sjuk på hela sommaren :)

Halskedjor, det är nog något speciellt med dom.  Typ som en magnet. Haha. Typiskt mig.... och jag e helt borta o ba babblar.

Imorn e de skoljoggen.

Nu ska jag klä på mig för Sandra o Rulle kommer hit o vi ska ut o gå  :)  Har även fått mina förstoringar idag så nu sitter 2 av 3 uppe på väggen :) Ska nog köpa ramar till dom på fredag :)

Pussheejee

Happy day!

2009-09-14 @ 21:21:40

I helgen har jag mest legat framför tv o tagit det lugnt, vilket var jätteskönt! :D haha

Idag i skolan har vi gjort veckobesiktning, tränat hundar och hållt på med våra rasarbeten. Kan verklligen inte koncentera mig på lektionerna o jobba. Går så mkt lättare när jag e hemma så när jag kom hem från skolan pluggade jag. Lyckades få ihop lite iaf! :)  Imorse drog tage ner cykeln 2 ggr, en gång på mig så jag var på ganska dåligt humör. Gjorde hur ont som helst. Så trodde det skulle gå skit sen när vi tränade, men det gick faktiskt rätt ok ändå. Bör egentligen inte träna när jag e på dåligt humör haha :P

Lite roliga konversationer hade jag på msn sen oxå. Haha. Fick även 2 låtar me sanferz av joel :) Han o hans kompisars band :) Dom e grymma ;) 

Fick även mina 100 kort idag :D Skitglad över det! :) Nu väntar jag bara på mina förstoringar som kommer nån gång i veckan förhoppningsvis :)  2 st till mitt rum, en till köket och en till mamma :)

Nej nu ska jag snart ut me tage en sista gång för idag, sen blir det sängen o läsa eller nå :)

Pusshej<3

Lördagsmys

2009-09-12 @ 21:49:27

Hejhej

Har lite lördagsmys för mig själv. Frida bestämde sig för att åka hemhem. Så jag har varit ensam hela dagen och blir det tills imorgon nångång.
Var och köpte ett pizzakit och gjort pizza. Lite godis följde med hem. Men vadå? det är ju lördag idag, då får man ju äta godis. Och Tage gör ju såklart mig sällskap här så jag är ju inte helt ensam iaf.  Fast dagen har gått väldigt segt ändå. Typ bara legat i soffan och kollat på film. Verkligen inte orkat göra något annat. 
Baksmällan och 17 again har jag sett på idag. Ingen av dom var jättebra. Men båda var faktiskt helt ok.  Tage och jag har oxå varit ute och lekt lite med hans nya favorit boll! 

Nu ska jag gå ut me tage, ta en dusch och sen krypa ner i sängen o läsa "Om jag kunde drömma"

Hoppas ni har det bra i Grekland mamma o pappa! :D

Godnatt alla sötisar!

Pusss

Daimglass!

2009-09-11 @ 17:14:03

Min glass tog precis slut :( Tur att jag har en till! :D hahaha  Har nyss duschat, ska göra mig iordning nu. Sen bär det av ner till Sandra! :) Ska va me henne ikväll o kanske sova där oxå. Har städat hela lägenheten idag *stolt* Fridas kompisar kommer ju hit o är här tills imorn o då måste det ju vara städat :)

Veckan har förövrigt gått jättefort! :o

Nu orkar jag inte skriva mer :P

Pussheeje

Dålig uppdatering

2009-09-09 @ 16:44:05

Nu har jag varit jättedålig på att uppdatera min blogg. Fy på mig.  Skolan har kommit igång på riktigt nu. På hunddagen ska vi skriva om en hundras, Engelskan ska vi skriva om "my trip to an english speaking contry". Så vi har lite att göra. Fast det ska inte vara klart försen vecka 40-41 så det är ganska lugnt. Skön att komma igång ändå.  Idag hade vi estetiskverksamhet för första gången. Bara introduktion med lite konsthistoria. Det var kul! Vi ska hålla på med scrapbooking, göra nått med läder tex koppel, och sen får vi lära oss lite photoshop! :D Så himla kul!  På djursjukvården igår kom en veterinär från färjestads djurklinik och hade lektion/föredrag för oss. Det var väldigt intressant och kul.

Sen har de väl inte hänt så mkt den här veckan hittils. Jo lite roliga internskämmt o så. I måndags var tex jag o jennie på flummhumör o gick runt o flummade hela dagen. Haha. Min, Jennie och Fridas diss var ju bäst!

Nej nu ska jag försöka få något gjort. Lite rasjobb kanske. Vi får se. Eller så lägger jag mig o läser lite :P


Pussheeeej


Do u really want to hurt me, do u really want to make me cry?

Hemhemma i dalarna

2009-09-05 @ 19:29:30

Jag är hemma i rälta. Fast bara för helgen. På måndag åker jag tillbaka till älskade forshaga. Kul o träffa alla igen o komma tillbaka till vardagen :)
Kul att träffa gizma igen! o dom andra 2 hundarna så klart! Hur goa som helst! Värsta mysnatten med Gizma :) Lite jobbigt att lämna dom sen igen. Är lite kluven.  Idag har jag iaf varit med Jojji! :D Fy fan va jag saknat dig o din humor gumman!

Och jag borde verkligen följa mitt horoskåp! De som stod där nu stämmer fan.  Åhj. Fast nu ger jag nog upp. Men skitsamma :P

Nu orkar jag inte skriva mer o det här inlägget är ba rörigt. Orkar inte förklara o ingen behöver bry sig :)

Hejdåå

Fms

2009-09-03 @ 20:17:16

Hejhej

Har inte skrivit på några dagar nu. Har verkligen inte orkat. 

Igår var det FMS- Elevprofil. Man kollar typ sin hälsa o så där. Vi skulle springa 2 km, se hur många situps, rygglyft o armlyft man kunde göra. Kolla rörligheten i sin kropp o massa mer typ. Man var verkligen helt slut när man kom hem. Fast jag o Frida var ute på kvällen ändå. Först med hundarna o sen gick vi runt nere på ghettot o prata me massa folk. De va skojjit. Väl hemma så snackade jag i tel o sen sov jag lite haha. Även fast dagen igår var ganska jobbig så var den rolig. Vi spelade minigolf o beachvolly oxå.  golfen tog 1.5 timme så det var långtråkigt till slut. Men jag har kommit på att jag är bäst på en sak! o det är att komma sist xD haha

Idag har vi typ haft våran riktiga lektion. Det var med Janne om typ hundens beteenden. Väldigt intressant tycker jag. Massa saker man gör utan att man tänker på det tex.  Lärde mig lite nya saker oxå.
På idrotten skulle vi bara gå igenom säkerheten o så eftersom vi har idrott högst upp på stora enso. Typ 1000 trappor man måste gå o sen får man äntligen åka hiss :P Tar typ 5 min att komma upp dit om inte mer :P Men det blir nog bra.
Efter skolan var de ba ner till stallet o hämta hunden o sen hem igen. Frida åkte hemhem idag så nu är det tyst i lägenheten :(  Haha måste ba berätta om hennes däck!  Imorse när vi skulle cykla ner till stallet hade typ hennes hjul fastnat i cykelstället så vi drog upp de verkligen. O då visade det sig att däcket hade typ svällt eller nå o åkt av själva hjulet eller nå konstigt. Så jag fick skjutsa Frida till skolan. 2 hundar o 2 tjejer på min cykel. Eller hundarna sprang ju brevid men ändå. Ganska kul. När vi kom hem så hade det blivit ännu mer luft i de på nå sätt o vi ba garva åt det XD hahaha    Kom knappt ur sängen i morse förresten. Sån fet träningsverk efter gårdagen haha. Speciellt  i magen.

På eftermiddagen har jag bara hållt på i lägenheten o fixat. Typ tvättat alla mina o fridas kläder o sängkläder, möblerat om på mitt rum o så. Ska städa mer snart. Vill ju att det är fint när vi kommer hem på sön/mån.

Imorn blir det att åka hem till dalarna o träffa J, Johanna, Gizma, Nadja, Ilja o Familjen :)  Ska bli massa kul tycker jag :) 

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Lägger in en bild på hur mitt rum såg ut förut. Så får ni en bild senare på hur mitt rum ser ut nu :)


Inte så jättefint men de duger åt mig :)

Pussheeej