Då får du en kopp kaffe. Hett kaffe.

2009-10-28 @ 14:30:22

Jag har kommit fram till att zoo är mitt nya favoritgodis. Vem tycker inte om det liksom? Jag har alltid tyckt om det men nu e de bah; mums! ;)

Och kan ni alla tänka er? det är höstlov nu! :) Något som varit efterlängtat och välbehövligt. Jag är nästan frisk nu igen. Min kropp orkar iaf mycket mer nu. :)  Igår gick jag faktiskt cirka en mil! Eller jag o giz. Anna följde med en bit oxå med Ilja och Nadja, sen gick dom tillbaka hem igen och jag fortsatte min promenix hem till Joel. Haha o jag e ganska korkad ibland.
Satt o berättade om att jag ristat in några bokstäver på armen förut o så frågade han om det var ärr och jag ba nej A haha xD
Riktigt kul och mysig dag var det iaf :) 

På lovet måste jag plugga ganska mycket. Typ hur mycket som helst som ska vara klart o så.

-Lagar, bestämmelser och avtal -prov måndag v45
-Reportage -klart fredag v45
- Debatt o notiser till tidningen- v46
- "In the name of the father"-uppgift klart tisdag v45
-Idrottsuppgift, Styrka och ergonomi- torsdag v45
Sen är det säkert något mer som jag glömt bort eller något sånt. ojojoj.

Mipmip!

Alltså det känns lite konstigt, jag saknar inte forshaga. Det är så skönt att vara hemhemma just nu o bah ta det lugnt :) Visst saknar jag fantastic four och mina kompisar där. Men ändå.  Skönt att va hemma o umgås me dom här hemma.

Nej nu ska jag försöka plugga lite mer :P  Och bara så ni vet är rubriken ett internskämt från igår ;) MIIIP!

Pösshej på alla er som läser detta tråkiga inlägg :P



2 månader me hspg1 idag!

2009-10-17 @ 18:54:24

Alla gör vi misstag. Jag ångrar det jag gjort. Om du kände som jag känner just nu när jag gjorde mitt misstag så vet jag precis hur det känns.  Allt snurrar bara just nu. Vet inte vad jag vill eller hur jag känner.  Du vet vad jag vill. Synd att de inte e ömsesidigt bara...  Om jag bara fick veta vad du kände... Suck.

Tack till bror, göras och inhwan som åkte ner till forshaga igår kväll och hämtade mig. ni e guld värda! Skönt att komma hem till dalarna och rälta lite. Min älskling har varit med mig hela dagen. :) Gizma<3



Karlskoga

2009-10-10 @ 15:18:26

Är hemhemma hos frida i karlskoga. Jag råkade fastna för hennes raggningsreplik " jag har en fiskodling" så då följde jag med henne hem på en gång ;) Mysigt :)  Tage o Sally e ju så klart med oxå! Men sally följer inte med tillbaka till forshaga imorgon. Hon ska stanna hemma på älgjakt.  Sally o tage har kutat runt på en äng här o lekt o lekt. Gud så kul dom hade! Här behöver vi inte ha koll på dom hela tiden o dom kan springa runt hur mkt dom vill! :) 

Min röst har varit borta några dagar nu. Men den börjar komma tillbaka! :) Vi har oxå börjat umgås med några sportfiske 1or. Dom e snälla o goa! :)  Maoooreallliiiiiii, Kalle med K, Fredrik, Liljedahl Orsa, Adam, Erik tuffsen? o många mer från fisk1 har jag träffat denna vecka :P Kulkul :)  Fast jag typ inte kunnat prata men jaja :P haha

Nej nu ska jag försöka plugga lite hade jag tänkt :)

Pusshej

Ett tag sen nu

2009-10-03 @ 23:52:14

Nu har det gått ett tag sen jag skrev här. Har varit så mycket på sistone.  Plugg o kompisar.  Men vi har kul iaf! :) Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men blir nog inte så mkt uppdateringar o så på ett tag. Orkar verkligen inte och har inte tid riktigt.

Nu ska jag nog sova tror jag.

pussgodnatt