Joel<3

2009-11-21 @ 12:28:57

Kom hem till älskade dalarna igår! :) Åkte tåg hem för första gången. Och gud vilket minitåg jag åkte med! haha det var bara en vagn :P Men det gick bra och skönt med inte så mkt folk på tåget. I borlänge träffade jag mor o far där kollade vi på och beställde tapeter till hallen uppe, datorrummet och vardagsrummet! :) så det ska bli spännandet och se hur det kommer bli.  Speciellt när nya soffan har kommit! :)

Igår åkte jag till Joel nästan på en gång när jag kom hem. Vi åt tacos och bara myste! :) Gizma var så klart också med och vi sov där. Massa mys<3

Idag är det en superfin dag! :) Så det blir att vara ute med hundarna o så. Ska pröva på Wii oxå. Pappa o bror har ju köpt det så ^^  Sen åker jag nog till joel ikväll igen och sover nog där också :) hihi<3

Du är bäst gubben!<3



Pusshej<3

Längtan tar aldrig slut

2009-11-08 @ 15:27:24

Gaah så skönt det är med långduschar! :) Det är nog bland det bästa som finns, speciellt när man rakar benen också! Och när man bor i lägenhet tar ju aldrig varmvattnet slut  och man har ingen räkning heller. Det är najs!

Nu har man varit här i forshaga en vecka. Längtar redan till nästa lov och nästa gång jag ska åka hem. Det är kul att vara här i forshaga, men väldigt skönt att vara hemma också. Liksom, mitt liv e ju typ där hemma. Veckan här har faktiskt gått ganska fort men samtidigt sakta. Skoltröttheten har tagit över även fast det nyss var lov. Inte så mycket plugg nu ändå tycker jag denna vecka. Ska göra klart tidningen och så, men de går nog fort bara man väl sätter i gång.
Det var grymt skönt att lämna in reportaget, engelskan och göra proven förra veckan och bli av med det. Allt blir så mycket lättare när något är klart. Men det är inte långt kvar till jullovet nu iaf! :) Och nästa helg kommer mamma hit o stannar hela helgen! :)

Just nu längtar jag väldigt mycket till den 20e november. Då ska jag åka hem :) Känns som att tiden kommer att gå väldigt långsamt fram till det. Och vems fel är de? :O jo det är Js fel! eller så är det mitt eftersom jag är så grymt nyfiken hela tiden hihi. Men jag vill verkligen veta vad det är! :) Någon som kan spola fram tiden?


Nu ska jag iaf försöka få den där debatten gjord ^^

pusshej<3

Forshaga imorgon :)

2009-11-01 @ 12:12:23

Man kan ju inte rymma ifrån sina problem eller hur? Det kan jag göra, jag drar bara till mitt andra liv nere i Forshaga. Det är nästan precis som att ha två olika liv. Ett här hemma i Dalarna med vissa problem, och sen ett nere i forshaga där jag har helt andra problem. När jag blitt trött på allt på ett ställe är det som att jag kan åka bort från det livet till ett annat typ.
Precis det ska jag göra imorgon bitti. Jag ska åka till mitt andra liv nere i Forshaga. Glömma alla problem, eller iaf skita i dom!  Men det finns en sak jag vill ha i båda mina liv, mina hundar. Jag vill att dom ska vara med mig hela tiden. Att lämna dom här hemma i dalarna varje gång jag åker ner till värmland är jobbigt. Gizma är min älskling. Hon e verkligen allt för mig. Vill inte vara utan henne en sekund. Fan!





varför är du så svår? alla andra är ju så lätta
jag har försökt, men det går bara inte. Fan.
Kan inte glömma, vill inte glömma,
vill intefortsätta på de här sättet heller.