Bada

2009-06-30 @ 23:05:33

Idag badade jag för första gången i älven i år. Ej mitt första dopp. Och det var med kläderna på :P  Fick sån enorm lust att bada så jag hoppade i med kläderna på. Det var 21 grader i älven! Nå enormt varmt. Giz blev iaf glad över att matte var i vattnet o lekte me henne :)


Pusshej

Fix you- coldplay

2009-06-30 @ 09:07:07

Sitter och lyssnar lite på gamla låtar. Var hur länge sen som helst jag hörde fix you. Den var min favoritlåt för ca 2 år sedan men jag tycker fortfarande att den är skitbra! :)  Man blir faktiskt ganska glad när man hör gamla låtar. Sånna som man lyssnade på när det var nå speciellt. Och påminner om tex sommaren för 2 år sedan.  Och lyssnar jag  tex curly sue kommer jag o tänka på när jag vi var i älvdalen och lyssnade på dom och Fronda vintern 2007.  Det väcker gamla minnen helt enkelt.

Idag vaknade jag otroligt tidigt. Tjugo över åtta stod klockan på när jag kikade. Så det var lika bra att gå upp då.  Inga planer för dagen. Sola så klart! :)
Drömde att jag flyttade till Forshaga och vår lägenhet var hur stor som helst och jättelyxig! :D

Vad ska ni göra idag? :)


Bilden tagen med min nya kamera (redigerad) men tycker det blir bra bilder ändå :)

Pusshej

Shopping

2009-06-29 @ 22:01:23

Var me mammsi till Insjön och shoppade idag :)

Det jag köpte:
Kamera
oversize tröja
2 skärp
ögonskugga-penna
2 skålar
fat
2 handdukar

jaa, det var nog allt :P  lite mindre än 2000 gjorde jag slut på :P


Pusshej

iblandvillmaninteförstå

2009-06-29 @ 11:18:43

Jag förstår inte varför allt måste vara så krångligt. Varför inte välja en sak bara istället för att va mittemellan?  Man kan inte äta kakan samtidigt som man vill behålla den.  Varför blir jag ens förvånad. Misstänkte redan det i början, men ville inte tro på det.  Jaja, men det är väl så livet är. 

  Don't listen nobody cuz´ everybody´s people.

Brun

2009-06-28 @ 15:58:44

Låg i solen i 30 minuter och blev jättebrun :D Överlycklig! :)

Lördag

2009-06-28 @ 12:06:18

Dagen började med scrap-mässa. Jag o Johanna jobbade i kassan lite o så och shoppade såklart! :)  Drog sedan hem till jojji för att hämta badkläder och där blev vi kvar ett litet tag o spelade gitarr o fika. Jag satt o pratade med hennes mamma. Jojji tkr det är så pinsamt :P  haha . Men sen blev det iaf västannor o bada! :) härligt härligt. Linnea kom dit också, vilket var kul.

När badet va klart åkte vi o köpte godis i leksand och sen hem till mig o lagade mat. Jag o linnea fick för oss att vi skulle sova på studsmattan i sommar, så vi bestämmde oss för att göra det på en gång :) Då bar det först i väg till djura till linnea o hämta hennes saker och sen drog vi runt på noret och johanna åkte hem o hämta saker hos henne.

Trodde det skulle vara mer folk ute på noret än var det va. Men vi drog runt där ändå. Träffade på Joel o hans kompisar oxå, så då fick vi åka en tur me dom i hans pontiac :) Inte liiite trångt måste jag säga :P haha

Sen blev det till slut hem o göra i ordning på studsmattan. Resultatet blev väldigt bra måste jag säga. Blev inte så mkt sömn för nån av oss men skit samma :P Har ju sommarlov!   Och nu är jag o mamma ensamma hemma tills fredag, killarna har dragit till norge. Skönt det :)

Nej, nu ska jag vila lite ^^

Kul dag/kväll/natt! :D Linnea Jonsson o Johanna Hjort!<3


Pussheej

Fredagkväll

2009-06-27 @ 00:26:59

Hade verkligen ingen aning om vad jag skulle hitta på denna kväll. Sen kom anton o göras hit. Dom satt o söp och jag gjorde som sällskap. Drack inget annat än cola :) vid 9 tiden skulle dom iväg till heden där de va fest. Och eftersom dom tjata så mkt så följde jag med, fast tog moppen dårå. Hade ändå inget att göra så kunde lika gärna vara me dom :) Jag är känd som "Gärdsbacks-syrra" hos antons kompisar :P lite roligt ^^

Kul kväll måste jag säga :) Nu ska jag nog försöka sova, men först hämta ett STORT glas vatten :P


Godnatt<3


Please tell me what you want so I can stop thinking about it!

Forshaga

2009-06-26 @ 18:36:44

Fick brev från Forshaga idag! Och jag blev antagen! :D Så nu ska jag o tage flytta dig ;)
Mailade lite me Frida och hon ville bo med mig. Så jag har sökt boende o önskat att få bo med henne! :) Hoppas det blir så bara^^

Brun har man blitt oxå! :D

HAPPY DAY! :D



Pusshej

Dagen

2009-06-25 @ 21:59:43

11.00 Vakna
klippa gräset o sola
gå med vovvarna
duscha
slappa
leksand
västannor o sola me jojji
promenix med ... :)
västannor o bada
leksand
pizza
sitta vid älven
hem

Tack för en bra o rolig dag Jojji :D <3

orkar inte skriva mer detaljerat :P

Pusshej<3

Dalarnas försäkringsbolag

2009-06-24 @ 15:34:46

Idag fick vi brev från dalarnas försäkringsbolag.  Så inom en vecka ska dom sätta in pengar på mitt konto :) Hur mkt säger jag inte. Eller, vill ni veta så fråga.  Mamma tkr jag ska köpa nå vettigt för dom pengarna. Vi får se hur det blir.  Lär väl bli saker till forshaga :)

Pengarna fick jag eftersom jag ramlade med moppen förra året och fick ett jätteärr på foten som är kvar.


Jag kramar om min nalle och tänker på dig.

Pusshej :)

:)

2009-06-23 @ 20:24:37

Vaknade kvart i 5. Gick upp då. Sen sov jag mellan 7 och halv 11.  Duscha sen.  Jaa, jag orkar inte skriva mer.

Kul dag :D


Pusshej

Godmorgon

2009-06-22 @ 14:05:11

Sov lite länge idag, trodde klockan var runt halv tio halv elva. Kollade på klockan och så visade det sig att klockan var fem över halv ett. Då blev jag lite chockad. Fast jag skulle ju sova länge idag så det var ju skönt :)



I am sorry for what I did. It wasn´t meant to hurt you

Guitarhero

2009-06-20 @ 18:00:18

Sitter just nu med Anna, Anna o Klas och spelar guitarhero.   Släkten har varit här o ätit. Massa lax o så. Jordgubbar och glass till efterrätt :)   Feber hade man i morse så jag kunde inte vara med och klä majstången. Var hemma o vilade ist. 

Nej nu ska jag sova lite :P nejdå :P

Pussehejs :)

Midsommar

2009-06-20 @ 12:55:01

Igår va de ju midsommarafton. Jag va in till leksand en liten stunde med mamma, pappa o Gizma. Där träffade jag Johanna, Magnus och Adrian :)  Det va kul.

Idag blirdet midsommarfirande här i rälta, vilket kommer bli hur roligt som helst! :) Fast ska jobba i 2-3 timmar eftersom jag e ansvarig för glassen nere vid majstången. Men skitsamma, det är ändå festen på kvällen som är rolig :)


Pusshej

Gurra

2009-06-19 @ 13:39:36

Åhh vad jag längtar efter han :) För er som inte vet vem det är så är det en hund. En rottweiler som jag troligtvis ska vara fodervärd åt :) Hoppas verkligen att allt blir som jag tänkt. Fast vi ska ju göra testet med Gizma en gång till ifall hon blivit bättre :)

Idag är det midsommar och jag har inga planer! :o  Får se om de blir leksand för mig eller om jag stannar hemma o slappar. Blir ju jobb o fest hela dagen o natten imorrn så :D  Depp är jag oxå, så vi får se hur det blir..

När vi va ute o plocka blommor idag. Jag, Anna, mamma, mormor o Stina. Skulle jag o anna gå och hämta bilen som var bakom svängen typ. När vi har satt oss i bilen o kollar åt vänster står de en kille där. Blev lite förvirrad först. Vi kunde inte bara åka så han fick lift med oss. Han skulle överraska en tjej i grannbyn så ist för han skulle gå dom 3-4 km som va kvar skjutsade jag o Anna honom dit han skulle :) Dagens goda gärning :) Han blev väldigt tacksam :)

När vi kom hem sen säger mamma: Vi lämnar er i 5 min och ni hittar en kille :O    Måste erkänna att det var väldigt roligt :P

Nej nu ska jag väl äta lite mat eller nått...

Pussheejee :)


Fin bild över grannens gård :D  (förra sommaren)

Sara

2009-06-19 @ 00:20:01

Pratade med sara som äger Gurra idag :) Och i början på juli när pappa kommit hem från norge ska vi ta hem honom och pröva :) Ska bli så himla roligt! :)


Pussehj

Sommarlov

2009-06-16 @ 22:37:45

Jaa, inte har det varit så bra väder än nu i början på lovet, får hoppas att det kommer snart :)  Har inte skrivit på länge eftersom jag mest har sovit o sovit, varit med giz och johanna. 

Idag har jag varit i Insjön med Johanna :) Kul kul. Sen åkte vi vidare till leksand där vi åt en sallad från konsum till lunch. Och satt därefter och pratade med adrian :)  På kvällen har jag inte gjort så mkt sen, haft tråkigt typ, varit ute o gått och sen pysslat. Snart är äntligen scrap-albumet klart! För er som inte vet så gör jag ett album åt en i blg. det är = pengar! :) haha

Grattis mamma på din 45-års dag :D

Och grattis anna o klas på er ettårs dag! :D


Pusshej <3

Fredags-Skolavslutning :)

2009-06-13 @ 09:38:07

Jahapp, då har man sagt hejdå till 9D. Jag vill tacka alla nior för en underbar tid tsm! Kommer sakna alla. Även dom jag ogillar.
Efter kyrkan igår va vi på gästis och fika och sedan fick vi våra betyg som vi kämpat för i 3 år nu :)  Supernöjd över mina betyg blev jag också. 7mvg 10 vg 0 g 0 ig :D

På kvällen blev det fest här i vår lada. I början var de rätt tråkigt så efter maten bestämmde jag mig för att gå in och diska lite för att mamma inte skulle ha så mycket att  göra idag. Men efter ett tag gick jag ut igen. När jocke sen började spela så blev det full fart på alla. sen blev det partaj resten av natten. Strax efter fyra kunde jag gå och sova.

Fett kul kväll ändå! :D Tack allihopa<3

Pusshej

Studentdag

2009-06-11 @ 09:04:29

Idag tar min bror studenten. Kul att det spöregnar.  Jag har nyss gått upp och håller på att göra mig i ordning. Ska väl åka om ca 45 min.

Gårdagen var OK.

Hörs kanske ikväll

Pusshej

Avslutningsmiddag

2009-06-10 @ 17:00:20

Håller på att göra mig i ordning tills ikväll.  Det är avslutningsmiddag i Tibble bystuga med alla nior och niornas lärare. Ska bli rätt kul faktiskt :)  Johanna o alla kommer ju vara där :)  Det är sista vi gör med niorna. Eller jag gör iaf. Imorrn ska det vara nån 7-kamp eller något, men jag ska på studenten eftersom anton tar den :) Så blir inte i skolan nå alls imorgon.

Två dagar kvar, sen är det äntligen lov! :D



  

Pusshej

sjuk igen...

2009-06-05 @ 17:47:11

Jahapp, då var man sjuk igen då.... Åkte hem tidigare från skolan igår och stannade hemma idag. Men blev egentligen sjuk i tisdags.

I onsdags var vi i storstan :P Det var ganska kul faktiskt. Jag köpte ett par shorts, en T-shirt och ett linne. Min gamla klass från Insjön var också på tåget till sthlm.  Vi var också på riksdagen.  Trodde det skulle vara tråkigare än vad det var.
Måste säga att tågresan hem var det roligaste på hela dan! :) Vår klass e ju som den e...

Idag har jag legat ner hela dagen. Så fort jag ska gå o göra nått nyser jag typ 1000 gånger.... Kanske e jag frisk på söndag så jag kan följa på klassresan...


Jaja orkar inte skriva mer :P

pusshej

Tisdag

2009-06-02 @ 13:35:34

Tråk dag. Har asont i halsen. Imorse blev det ingen rodd, men gick dit o blev pissblöt och kall.   Orkar verkligen inte med skolan mer.  Åkte hem tidigare idag eftersom min hals gör så ont som den gör... Ska sätta mig och göra buddhismen sen oxå. Har ingen lust.

Fick reda på mitt hemkunskapsbetyg idag :) Och jag kommer få mvg :) jag är jätteglad :D


Pussehej