Jojji och våra internskämt!

2009-07-31 @ 16:49:06

Igår kom jojji hit! :) Vi har verkligen skit kul. Humor på hög nivå måste jag säga.  Tex igår när vi va ute o gick så berättade jag att jag ätit rådjur m m här. En del av konversationen kommer här:

jag- Ja och så har jag ätit kronhjort
jojji- Har du ätit míg? :o
jag- *ligger på vägen o asgarvar*

Fy fan vilken humor vi har!  Och inatt flumma vi o ja ba: Johanna, det här är min sköna kudde juh!  (och det var typ i sömnen) Sten sax påse körde vi inatt typ yrvakna oxå xD hahahahaha Låter kanske inte så kul, men fyfaan va kul vi har! :) Massa snack! Skönt att ha nån o snacka skit me ;) haha Och killa förstårs ;)  Fick även sms inatt. Fast jag svarade inte för ja va yrvaken somsagt :P Får se när personen hör av sig idag om de blir idag... :P Har även pratat i sömnen i natt o sagt håll tyst nu jättehögt. Haha sen har jag legat o mummlat.  Lite kul

Idag åkte hela familjen förutom Stephan till deras sommarställe. Så dom kommer jag inte träffa mer under min tid här i enköping. Va väldigt  segt att gå upp i morse, fick ju inte så mkt sömn precis :P Men jag ska inte klaga :P Städat ute i hundstallet lite o gått en promenad har vi hunnit med. Vi har oxå hjälpt stephan med att ta kort på några av hundarna. Han skulle ha dom till hemsidan. Så jag o johanna har nästan huset för oss själva:P Just nu iaf. Haha.

Ikväll blire nog 2 promenade till. Men vi ska nog grilla först :) Hihihi



Vi har iaf asroligt! :) Så blir inte mkt uppdatering :P

Pusshej

där försvann en till...

2009-07-30 @ 11:58:47

Nu är det bara 4 valpar kvar här. Inhwan var o hämta en i morse som nån i typ Norge ska ha? Han ska upp dit så han tar med en.  Jaja, fick lite roliga sms sen oxå haha. Fy faan säger jag bara! Usch på dig! Haha
J skrev att jag skulle ring o väcka han idag. Men när man ska göra de har den jäveln stäng av mobilfan! :P Haha taskigt.  Familjen e hemma nu oxå, men dom åker nog bort imorn igen. Fast stephan blir hemma då tror jag.

Om ca 4 timmar anländer johanna till Enköping! :D YAAAY ! :)

Nu ska jag gå ut o ge hundarna mat! :)

Pusshsejeeje<3

Memories

2009-07-29 @ 19:46:58

När jag va ute o gick kom jag att tänka på när jag o jonsson va små. När vi hade rast och vikare. Vikaren till ba till oss: "Gud va mogna ni är för eran ålder. Jag menar, alla andra springer bara runt o larvar sig."  Haha det va lite kul :P

Har som sagt nyss varit ute o gått. 2 promenader faktiskt. En med Xena och en med Ella o Stina. Men min huvudvärk släppte inte. Har inte tagit nån tablett heller. Kan orsaken kanske vara att jag druckigt för lite? Det är det säkert. Hihi. Undra när familjen kommer hem förresten. Blir väl i natt nångång.  Att dom orkar åka nånstans hela tiden! :O haha.

Förlåt att valpbilderna inte kommit upp ännu, men mitt huvud säger emot. Det gör ont och har ingen ork. Men nån gång ska jag lägga in dom iaf :P hahah.



Bjuder på den :P  Den e nån månad gammal :P

Pösshej

Tidig lunch

2009-07-29 @ 10:40:15

Klockan är bara tjugo i 11 och jag håller på me lunch? brunch kanske?   Åt frukost vid nio tiden men e så hungrig så nu blire spaghetti o köttfärssås! ;) Mums!  Ska nog ta en ibumetin o se om huvudvärken släpper. Annars blir de att sova lite middag ;) en kvart eller så. Sen blire väl ut o gå om jag inte ska ta itu med Pomo&seri och Allu&Emmas boxar. 2 jämthundshanar som pissar inne.... Massa mys o bus blire me valparna oxå! :)


Pussheje

Fredag den 13:e? Nej, onsdagen den 29:e

2009-07-29 @ 09:22:14

Hej,

Fredaged den 13:e är ju oturs dag som alla vet.  Men för mig är de onsdagen 29e. Iaf just nu :P  Har haft en så dålig morgon. Usch. När jag vaknade sken solen in genom fönstren och jag hade fått 2 sms från en speciell person.Då blev jag glad, även om de va fyllesms?  Sen vändes allt när jag kom utanför dörren. Hela himlen var full med moln. Inte kul verkligen. Jag som hoppades på att kunna ligga o sola. Ute hos hundarna gick det bra iaf! Men när jag skulle släppa ut labradorerna från stora huset var de mindre kul. Dom bor i deras tvättstuga. Och när jag kom in dit var hela golvet fullt me skit o piss!! Fy faaan säger jag bara! Usch. Och ändå var jag ut me dom väldigt sent igårkväll. Så det har inte varit en speciellt rolig morgon. Och idag har jag varit 16 år i 3 månader :P haha
F´låt att jag klagar så mkt :P

Imorn hoppas jag på en bättre dag iaf! Jojji kommer ju dååh! :D Jaaah! :)


Pussheej<3

vart tog dagen vägen?

2009-07-28 @ 22:20:54

Är det redan kväll? Haha jag har typ inte gjort ett skit idag känns de som. Mest chillat faktiskt. Ganska skönt det. Och faan va lat jag är! Har inte varit ute mkt me hundarna idag.

Angående valpbilderna så har jag inte orkat lagt in dom. Men dom kommer nog imorn.

Kul dag på msn iaf! Blogg o msn. Har fixat simons design! :) Hoppas han är nöjd med den iaf! hihi. Johanna, haha fy faan va kul de va de där me P du vet :P Han blev inte liite sur va ;) hahah

http://slydogen.blogg.se/ - Simons blogg! :) Läs den tkr jag!

http://jimmysundberg.blogspot.com/ -   Jimmys blogg :) Läs den oxå!
http://johannahjort.blogg.se Johannas blogg!:) Läs! :D


Pussheej<3

2 kg!

2009-07-28 @ 17:04:04

Som jag trodde. Jag har gått upp 2 kg! :D Jag är glad! Har ingen aning om vart dom har satt sig. Kroppen känns stabilare faktiskt. Man ska egentligen väga över 60 kg om man är så lång som mig och jag väger bara 54. Men samtidigt är jag nöjd med min kropp. Skulle bara behöva bli lite starkare eftersom jag har ont i ryggen nästan hela tiden. Alltså starkare ´rygg...

Kommer snart valp bilder!

pusshej<3

:'(

2009-07-28 @ 13:10:50

Vill bara försvinna. Känner mig så fruktansvärt dum i huvet. Jag klarar inte att ljuga. Det är det värsta som finns. Hoppas ni inte hatar mig!

:'(

Unfortunate in love

2009-07-28 @ 09:38:17

Det är inte lätt när det är svårt. Men det är inte heller svårt när det är lätt.  Just nu är de det första iaf. Det blir faktiskt bara jobbigare. Mina känslor för dig blir starkare hela tiden, men jag försöker stoppa och hålla dom inne så mkt det går. Tanken på att allt är på väg till slutet nu är jobbig. Vill inte det. Vill att det ska fortsättar. Jag vet att det inte går. Men inte vad du vill o känner riktigt.. Vi får hålla löftet, du vet de där om 10 år ;) haha.

Idag åker familjen ackerstierna ner till gbg. Vilket betyder att jag blir ensam igen me alla hundar. Och denna gång är det inte 15 hundar utan 23 st.  5 valpar + mamman och 2 labradorer. Sen alla dom andra 15 som alltid varit här. Det går nog bra. Valparna är ju hur goa som helst så jag blir ju fast vid dom hela dagarna! haha. Ska ut o fota dom idag hade jag tänkt så jag kan dela med mig av det underbara till alla er! :)

Det skulle vara kul att veta vilka som läser min blogg så ni kan väl kommentera med ert namn? :)

Pusshej<3

Engelska

2009-07-27 @ 19:07:55

Så har man pratat engelska hela eftermiddagen nu då. Det var faktiskt riktigt kul! :) Blir facebook kontakt nu då :P haha en tkte vi skulle hålla kontakten. Kul :)

Har inte nå spec att skriva. Orkar inte heller...

Pusshej

internet dampar såklart...

2009-07-27 @ 09:46:36

Internet funkade inte på hela dagen igår.  Igår blev jag iaf arg på Allu, den nya från finland. Tkr inte om honom längre. Han försökte attackera mig. Han blev arg. Nu e jag rädd för honom. Och i morse kom valparna! 6 st åttaveckors valpar! Åhh jag vill ha en! Hur gulliga som helst. Nu vet ni vart jag kommer bo resten av veckan ;) haha

På torsdag kommer min porriga Jojji hit! :D och idag kommer några amerikanare! :O Ska bli kul.  Jaja, nu ska jag nog gå ut en sväng eller nåt.

Pusssheeej<3



I can´t help falling in love with you...

Jag låtsas, men innerst inne är de värst. Om du bara visste. Men är ingen ide...

PORR!!

2009-07-25 @ 22:52:49



Johanna o jag ;)

Ensam?

2009-07-25 @ 19:30:02

Just nu ser de ut som jag blir ensam ikväll. Familjen har inte hört av sig eller nå. Och klockan är ju rätt mkt nu. Kanske blitt jättebra väder i värmland så dom stannar. Vilket inte är så kul för mig precis :P haha   Men men man vet ju aldrig.
Har sån fet jävla huvudvärk! Vädret är konstigt så jag tror de beror på det.

Kom på att jag inte har ätit nå riktig mat idag. Frukost och godis är det ända. Får se om jag äter nå mer idag.  Är inte på mat humör idag.

nu ska jag nog ta ut Tja-Tja på en cykeltur. Hon behöver nog det :)

Pusshej

besök=godis

2009-07-25 @ 14:49:27

Anton, Göras och Johnny var  nyss här. Ingen lång stund. Men kul ändå. Vi åkte till den stora godisbutiken inne i Enköping som har 700 sorters godis, så nu har jag godis så jag klarar mig ett bra tag framöver.  Johnny o Göras satt o grogga i bilen o köpte nå ölhjälmar xD haha Dom är ju som dom är! :)  Åh nu är det inte långt kvar tills jag får åka hem jag oxå. På torsdag kommer troligtvis jojji hit. YAAAY :D Ska bli kul.  När dom skjutsade mig tilbaka hit körde vi förbi några killar. En såg faktiskt helt OK ut och det var på denna lilla väg. Hihi. Ni kan väl aldrig gissa vem jag kom o tänka på o saknar? haha  Jag hoppas på att familjen kommer hem idag. Så jag slipper vara så ensam. Fast idag funkar ju internet så det är ju skönt det iaf!

Nej nu ska jag lägga mig framför tvn. Har sån fet huvudvärk idag.

Pusshej

Dagarna är långa o tankarna är trånga...

2009-07-25 @ 08:39:13

okej, rubriken stämmer inte riktigt. Dagarna går faktiskt riktigt fort! Tycker det var lördag  nyss. Men det är faktiskt ganska trångt i mitt huvud. Har så mkt tankar inför flytten o så där. Fan va jag kommer sakna alla hemma. Hur ska man klara sig utan sina bästa kompisar? Visst, jag får nya bra kompisar. Men ingen slår fan Jojji! Tänk bara på kvällen vi gick runt i leksand när det spöregna och blev pissblöta, satt oss på moppen o åkte hem till dig. Inga sura miner! 
Men jag Frida, Cissi och alla andra i Forshaga kommer nog få 3 helt fantastiska år där nere! :)  Men jag kommer ju komma hem ganska ofta ändå tror jag.

Igår funkade inte cp internet. Och jag fick verkligen panik! Hade så mkt att skriva igår men nu e typ allt borta.  Städade i alla fall 6 av 10 hundboxar. Dom andra hade lyckats hålla rent sen förra gången! :) Pomo och Seris bur va fan värst. Han pissar inne hela tiden! Fy faan va äckligt. Men jag var ute där o städade från kl 12 till 3 ungefär. Sen var man väldigt hungrig. Tror jag har gått upp nått eller några kilo under dom snart 2 veckorna jag varit här. Bara för jag äter så mkt. 3 gånger om dagen  äter jag skitmkt mat. Inte likt mig. Brukar äta en liten macka till frukost om jag äter nå alls och sen riktig mat en gång under dagen, ibland 2 beroende på hur hungrig jag är. Sen var jag iaf ute och gick med Pomo först och sedan lilla Ulli. Ulli var mer död än levande för bara några veckor sen. Men jag märker på henne att för varje gång jag pratar o går ut me henne så är hon piggare! Hon skäller till o med på mig nu! Blir så glad över att hon piggnar till mer o mer! :)  Igår hände något ovanligt faktiskt. Jag pratade med min bror i telefon i 11 minuter! :O haha Inte ofta det händer måste jag säga. Han och Anders kommer ju hit idag och hälsar på . Eller, Anton ska träffa nån som ska kolla på hans bössor och sedan köpa en ny här i Enköping så då kommer dom och hälsar på en sväng. Igår var det även en hare som satt precis utanför fönstret, och varje gång jag skulle ta kort hoppade han lite. Men några bilder fick jag till slut, även om det är en bit ifrån.  Resten av kvällen gjorde jag inget spec. Tog det lugnt o så. Kolla lite tv.






Idag ska jag städa o fixa inne så det är fint när familjen kommer hem. Gå ut o gå ska jag väl oxå göra.  Men just nu ska jag bara sitta och njuta av min tallrik yoghurt med cheerios! :) Mumms!! Sen blire rostat bröd med te! :)

Pusshej


det här är till alla som är först med att skriva puss i ett sms...

2009-07-24 @ 09:02:15

Var nyss den reklamen på tv. Den är lite gullig på nått vis. Om 12 minuter börjar en prinsessas dagbok på tv 1000. Den ska jag se hade jag tänkt. Känner mig lite piggare idag faktiskt. 
Igår pratade jag med mamma i tel. Blev pirrig när hon sa att hon lagt lite saker i min flyttlåda! Och sen hade hon städat lite på mitt rum så det är fint när jag kommer hem. Vad gullig hon är! :)  Jag som nästan glömt bort hur det ser ut hemma. Måste tänka efter riktigt noga för att komma på det :P haha är ju så van vid detta stället. Snart har jag ju varit här i 2 veckor redan. Ska bli skönt att komma hem sen. Lite roligare blire ju när familjen kommer hem o bror o anders kommer på besök :)

Idag är det dåligt väder igen. Regnar lite då och då. Men det behövs väl antar jag. Får tvinga ut mig i regnet :P haha. Ska städa i hundstallet oxå. Dom hårar så mkt o Pomo pissar inne....

Nu börjar filmen.  Ni får ha det så bra!


Pusshej

My songs

2009-07-23 @ 20:34:30

My wish

My wish is to wake up every day

Knowing you were here

Knowing that you loves me

Knowing that you care

If I could be with you forever

My life would be completed

We´d could had been very happy

But it´s not going to be, you and me


Där e lite av låten jag skrev idag, skrev ju en igår oxå. Vill inte lägga upp hela låtarna ifall att nån snor dom :P Dom är ´ju inte superbra och avancerade, men nått är det ju alltid. Språkligt korrekta är dom nog inte heller. Bara för jag tkr det är så kul att spela piano skriver jag låtar! :P har inge bättre för mig heller men jaja :P

My dreamboy

Years ago I met this boy
the boy of my dreams
He looked so fine but wasn´t mine
He was hansome looked so awesome

The boy in my dreams
I can´t stop thinking about him
In my dreams, in my mind
in my head all the time
He could be mine if I weren´t that shy

Första skrev jag idag o den andra igår. Lär väl säkert bli nån mer låt skriver under tiden jag är här nere :P haha Det är ju så kuuul! ;) Blev överlycklig när jag såg att dom hade ett piano alltså. Men jag kommer nog aldrig spela upp låtarna för nån :P Isf bara jojji! :)

Nej nu ska jag fortsätta spela lite. Ska stänga in hundarna kl 9 och sen blir det duschen o sängen. Skulle ha duschat för ett tag sen, men jag väntade med det ist :P haha

Bjuder på 2 bilder. Helt ofixad. Håret står åt 100 håll, noll smink + helt slut





Pusshej<3

sjuk?

2009-07-23 @ 15:52:26

Jag tror faktiskt att jag oxå håller på att bli sjuk. Ena stunden fryser jag o andra stunden är jag jättevarm! Huvudet känns tjock och tungt. Illa mår jag oxå.  Blir att vila idag. Men måste ut med några hundar... Tex Pomo och Seri. Dom måste motionera lite. Sen kanske jag tar ut Emma på en cykeltur oxå. Får tvinga ut mig. Men helst vill jag bara ligga på soffan. Men hundarna fick mat för inte så länge sen så dom får vänta ett tag till innan det blir promenad. Sen väntar ju dom vardagliga sysslorna oxå... Blir att lägga sig tidigt ikväll oxå. Sömnen behövs verkligen. Skulle kunna sova nu men det känns onödigt. Då kan jag lika gärna lägga mig tidigare ikväll. Två ensamma kvällar till bara. Sen kommer familjen hem. Då blir det inte lungt på långa vägar :P haha  Nej nu bablar jag om ointressanta saker :P hahaha

Pusshej

Torsdag

2009-07-23 @ 10:25:20

Alltså dagarna går rätt fort ändå. Snart äre bara en vecka kvar tills jag åker hem till rälta igen :) Fullt upp kommer man då iaf få när man kommer hem. Allt ska ju packas o fixas. Gu va jobbigt. Men samtidigt ska de bli kul.

idag ska jag tvinga mig att göra lite mer saker fast jag har skitont i huvudet. Men ska gå ut o gå mkt idag. Ska oxå försöka städa lite ute i stallet. Men helst vill jag sova o vila.

Men nu orkar jag inte skriva mer.


Pusshej

onsdag va?

2009-07-22 @ 20:02:04

Fy faan vilken seg dag! Måste få lite mer sömn inatt så jag bli pigg! :P haha  Dagen har gått relativt fort ändå me tanke på allt jobbigt idag. Det här har nog varit den jobbigaste dagen hittils. Alltså, inte me hundarna, utan me annat. Tex lite hemlängtan bla. Men snart kommer familjen Ackerstierna hem o på lördag skulle bror komma på besök. Tror inte jag blir ensam här nå mer efter familjen kommer hem. För dom måste va hemma tills på tisdagen och jag åker hem på söndagen sen. Nästa vecka kommer johanna hit oxå! :) Ska bli skojjs. Just nu känner jag mig tjock o därför äter jag godis! :) hihihi

Nu blire filmdags! :)

Pusshej

´header

2009-07-22 @ 15:09:20

ny header igen då. Ego, men vadårå? :O Gjorde så de blev rosa ist för blått oxå! :) Ny musik oxå förresten.

Vad ska man hitta på ikväll då? Måste ju laga mat sen oxå... suck Men det är bra väder iaf! :)

Pusssheje<3

Bodylotion

2009-07-22 @ 14:27:32

Igår köpte jag en bodylotion förresten! LdBs fresh ´n Fruity. Den är bra tkr jag o den luktar fantastiskt! :)

Nu håller jag på att skriva en låt. Den börjar bli klar faktiskt och jag började me den för inte ens en timme sen! :) Skriver nog ner den här sen ;) hihi och jag är på mkt bättre humör nu oxå! Även fast det är väldigt tomt "/



Pusshej

Jadu

2009-07-22 @ 10:24:36

Har nyss varit ute till hundarna en sväng. Dom är så sällskapssjuka.  Trött är jag också och inte så mkt på blogghumör. Men jag skriver lite ändå.  Var in till Enköping igår. Köpte ett blått linne och en bh. Nöjd e jag iaf. Jordgubbar o glass blev det sen på kvällen. Mums! Och idag är jag bara på klaghumör. Jag är trött, har ont i huvet o magen, är ensam och har lite hemlängtan. Fan. Det är inge kul att bara sitta här ute i ingenstans. Visst, jag har ju hundarna. Men man orkar ju inte vara ute o gå hela tiden o så. Har bara lust att lägga mig o sova så att tiden går fort. På lördag kommer familjen hem och Anton kommer på besök. Skönt att man slipper vara ensam iaf. Inge kul att va ensam för då sitter man bara o tänker o tänker. Då blir det ju inte bättre precis. Jag saknar gizma o alla mina kompisar. Jag har inte varit med twins en enda gång i sommar. Tanken på att jag bara har två veckor kvar hemma i rälta är jobbig. två veckor med mina kompisar o giz. Och en vecka med dig. Känns som allt kommer ta slut när jag flyttar. Fast det är ju bara början på nåt nytt.  Kan det inte vara lördag idag så jag slipper vara ensam? 3 dagar till.... Jag överlever nog. Måste se till att bli på bättre humör bara. Humörsvängningar. Helt plötsligt börjar jag gråta jättemkt. Åhj!

Nej nu ska jag sluta klaga. Måste äta frukost, är inte hungrig samtidigt som jag är det.

Hejdå

Godmorgon

2009-07-21 @ 09:24:06

'Igår var det en myskväll och donkenmat. Sent blev det oxå. Kunde inte somna, men sen sare bara poffpang så somna man :P  Idag blir det Enköping och kolla runt där. Säkert lite shopping oxå! :) Kul kul. Och jag tycker det fina vädret ska komma tillbaka, det är mulet och blåste jättemkt här. Sen har de väl inte hänt så mkt mer. Tror det gick en älg här ute igår igen. Och dockan i fönstret är nerplockat :)

Pusshej<3

one week

2009-07-20 @ 08:32:26

Idag för en vecka sen kom jag hit. Tänk att jag redan varit här i en vecka nu. Tiden har gått fort  tycker jag. Fast ändå känns det som jag varit här längre.  Dom 2 fortsatta veckorna kommer nog gå fort oxå.. Får besök nu nån/några dagar och sen dom sista dagarna kommer Jojji hit! :D Och däremellan ska familjen få hit besök.
 Inte har jag fått hemlängtan heller. Eller, jo lite kanske. Men jag har det bra här med. Trodde faktiskt jag skulle ha mer än vad jag har. Så eftersom detta går bra så tror jag det kommer gå bra när jag flyttar till Forshaga. Men det blir ju skillnad där. Där har jag ju vovvar och kompisar runt mig hela tiden + allt plugg.  Jag drömde föresten att jag flyttade dit. Jag o Frida hade fått en jättetrång lägenhet mitt ute i skogen och det var en bra bit in till skolan. Där ute i skogen var de massa folk oxå med konstiga bilar. Mest skrotbilar. Helt sjuk dröm. Fick även ett telefonsamtal inatt. Precis innan jag somnade. Vette fan va han babbla om. Han babbla om pomo, hundarna o att han o hans kompis skulle komma hit :S Han var nog lite full :P haha
Jag har iaf sträckt mitt lår. Lyckat. Kan ju inte gå riktigt. Känner mig bara som en gammal kärring då:P haha Inte så kul. Fan va Allu ska skälla hela tiden! Klockan e ju bara halv 9 på morgonen.  Idag blire chill. Ska väl ta ut några hundar o gå och sånt. Kanske tar itu me nått ute i stallet oxå. Men har så ont i magen så jag inte orkar göra nå. Vill bara lägga mig o ta det lungt. Ska ta en tablett o se om det blir bättre, vilket det förhoppningsvis blir :)

Pusshej

Förlåt

godnattinlägg

2009-07-19 @ 22:21:30

Ojojoj, dagen har varit väldigt seg fast samtidigt har den gått fort. Konstigt de där. Fy fan va det kan vara jobbigt att vara tjej ibland. Humörsvängningar o skit. Jaja, imorn blire en roligare dag iaf. Måste komma ihåg att ta ut värktabletter oxå. Ojojoj.  Det är en läskig docka i ett fönster ute i hundstallet. Och jag är mörkrädd :S Får gå upp dit i morn och ta ner den. Det är fan läskigt.  Jag har spelar mkt piano idag förresten. Har nästan lärt mig die mauer utantill. Ackord alltså.

Nej nu blire sängen. Eller kanske duschen först.. Får se hur jag gör. Törstig är jag oxå....


Godnatt<3<3

Hamburgare

2009-07-19 @ 14:04:04

Har nyss duschat och lagat till  mig en hamburgare. Idag blire mest att ta det lugnt och inte gå så mkt. Har för ont för de idag :/ Får ta en ibumetin sen och se om det lindrar lite :)  Mulet äre  idag iaf så borde egentligen passa på att gå mkt.. Hmm.. får se hur jag  gör. Och nu börja de regna...

Pusshej

Söndag dårå

2009-07-19 @ 11:50:53

Ja idag är det söndag. Imorrn har jag varit här i en vecka redan. Tiden har gått rätt fort ändå tkr jag.  Igårkväll bestämmde jag mig för att byta sida att sova på. Det är ju en dubbelsäng. Och jag sov faktiskt dåligare på den sidan. Drömmde skitskumma saker. Fick även ett konstigt sms inatt. Lika så igår natt. Flummit. Jag har iaf gjort ren alla hundboxar nu. Ska gå ut o ge dom mat om ca 30 min.  Familjen ringde nyss oxå och frågade líte hur det gå och så.
Igår såg jag en älg förresten. Inte alls långt från huset. 200-300 meter kanske? Stod här ute på en åker gjorde han. En Stor tjur vare. haha

Undra om man ska käka nå kanske...

pusshej

Pictures

2009-07-18 @ 16:10:05

Här kommer det lite bilder från gården :)
















Pusshej

Day 6 - Lördag

2009-07-18 @ 12:02:16

Imorse var det väldigt segt. Orkade nästan inte gå upp. Hundarna var faktiskt lugna nu på morgonen så det var ju skönt det. Så jag kunde gå in och sova en halvtimme till. Sen spola jag ren och städade några boxar. Ska fortsätta senare så alla får det fint o fräscht. Inhwan kom hit och hälsade på lite. Eller, han kom hit och tog lite kort på viltvattnet. Han va väl här i en timme kanske. Har inte hunnit med så mkt mer idag. Ska snart gå ut till hundarna och ge dom deras äckliga upptinade mat. Blä. Men men det måste ju göras det oxå. Håller oxå på att tvätta mina kläder idag. Dom blir nå grymt skitiga när man är med hundarna. Fettiga och skit. Resten av dagen ska jag inte göra nått speciellt. Orkar nog inte cykla in till Enköping idag. Det är alldeles för varmt ute! Kan inte vara ute och gå i det här vädret heller. Inte bra för hundarna. Vi måste ju gå på asfalt en bra bit och solen steker ju på den hela dagen... Jag hoppas på besök imorn eller nu snart nån dag :) Skulle vara mysigt.  

Blir nog städning i stallet och borstning av hundar idag :)  Sen har jag inga planer förutom nån promenad ikväll. Laga mat måste jag ju oxå göra. Om jag inte cyklar till donken förstårs ;) Haha nejdå. 

Puusssheej 

^_^

2009-07-17 @ 21:37:30

Så, nu var man klar med dagen arbete. Hundarna är instängda för natten. Nu ska jag slöa lite framför tv:n.

Vad tycker ni om min nya design förresten? :)

Pusshej

Kall cola

2009-07-17 @ 16:49:09

Sitter just nu med en kall cola i handen. Har jobbat hårt i 2.5 timmar nu. Vet ni med vad? Jo, med att lägga ner 720 hundmatskorvar i frysboxen! Det var jobbigt kan jag lova. Först var jag ute o gick. När jag går där på vägen åker en lastbil förbi mig. Åh nej tänkte jag. Tänk om det är hundmaten som kommer idag! Så för säkerhets skull sprang jag tillbaka. Ca 2 km. Fy fan. Och så klart var det hundmaten som kommit. En hel pall. 36 kartonger som väger 20kg st. Först fick jag lov att bära in kartongerna vilket var 720 kg totalt. Och sedan plocka upp alla hundmatskorvar och stoppa ner i frysen. Det blir ju typ att bära 720 kg 2 gånger! :O Fy fan. Och frysboxarna där nere blev fulla så då fick jag lov att släpa upp 3-4 20kiloskartonger upp för en jättebrant trappa. Jaja, men jag har iaf fått dagens träning :P Och det blev ju inte bättre av att det var ca 30 grader ute. Haha. Allu var dryg oxå. Jag hade fylllt på vatten och så hör man hur det skramlar. Då hade han vällt ut allt vatten och sedan tagit vattenskålen och gått ut. Och så gjorde han precis lika när jag fyllde på vattnet igen. Suck. Vilken busig hund Stephan har köpt :P

Bara så ni vet kommer det bli mycket bloggande av vad som händer här på gården nu och så. Gör ju inte så mkt annat. Nån dag ska jag väl cykla in till Enköping och kolla runt där lite oxå. Tur att jag inte gjorde det idag då när hundmaten kom :P haha

Imorse såg vi massa harar förresten. Först skuttade 3 st förbi neranför huset på åkern. Sen var det några som sprang fram och tillbaka hela tiden. Till och med en som sprang på deras grusinfart. Haha det var iaf roligt att kolla på. Finns så mkt harar här nere. Ett par rådjur har jag oxå sett. Sen var det ju dom där fästingarna... Ingen har bitit mig än iaf. Bara krypit på mig.

Nu ska jag bara ta det lugnt i några timmar tills det  blivit svalare ute så man kan ut och gå. Det är ju inte bra för hundarna med långpromenad i denna värme. Och nu skäller Allu igen. Suck. Går det nå bra på tv ikväll? Just ja, jag måste ju komma på nån mat tills ikväll oxå. Vad jobbigt. Det får bli hamburgare eller kyckling tror jag ;)  Och förresten, jag har ätit rådjur för typ första gången i mitt liv. I måndags.  Det var faktiskt godare än vad jag trodde :)

Oj nu blev det långt här. Haha

pusshej

day 5 - Fredag

2009-07-17 @ 12:39:28

Ja idag var det fredag då. Familjen har åkt till värmland så nu är jag ensam i deras stora hus här ute på åkrarna. Åker o skog är nästan det ända jag ser faktiskt. Men det är skönt det oxå. Hundarna står och skäller jättemkt. Speciellt Allu, den nya hunden.  Idag har jag städat lite i boxarna och fixat. Varit ute o gått med Elin en sväng har jag också hunnit med. Ska väl försöka ta ut iaf 4 hundar och gå idag, men inte på samma gång, det orkar jag inte. Haha.  Vad ska man äta till lunch idag då? Blir kanske pasta och köttbullar eller liknande. Behöver inte vara så avancerad lunch precis.  Idag är jag inte så trött faktiskt. Börjar vänja mig vid att gå upp kvart i 8 och lägga mig runt 11. Bra att ha lite rutin på det hela. Efter några dagar med dom har jag börjat äta hur mkt mat som helst. Vilket är bra. Bara det att det känns som jag kommer spricka hela tiden. Och då menar jag att jag äter rejäl frukost, lunch och middag. Stora portioner med sallad. Det är bra. Jag rör ju på mig så mkt när jag är här nere så all mat behövs ju faktiskt. Den förbränns fort :P haha

Nej nu ska jag få tyst på hundarna och börja med lunchen.  Får kanske besök senare idag oxå. Men vi får se hur det blir med det :)

Pussheej<3

Day 4- Torsdag

2009-07-16 @ 20:21:21

Jag förstår inte hur man kan vara så trött på morgonen! Varje morgon har jag vaknat vid kl 6 och tänkt " FAN! Nu har jag försovit mig!!! "  Sen har jag kollat på klockan o sett att den bara är 6 och jag har lite mer än en timme att sova till. Skönt. Och ja, det är varje morgon jag har vaknat o tänkt så. Precis samma sak! Ganska jobbigt faktiskt. Nu har jag iaf fått som vana att gå upp kvart i 8. Gå ut till hundarna. Äta frukost och sedan krypa ner i sängen igen och sova 30-60 min till :) Vilket är jätteskönt!  Vid 10 tiden ska jag gå ut på promenad varje dag har jag bestämt mig för. Elle ja, om de inte blir nå annat då. Och så tar man en ca 45 minuters tur så blir man pigg :).  Idag har jag gjort det vanliga iaf. Sen har jag, Stephan och Ellen varit in till ica maxi och handlat mat som jag ska ha när dom åker bort. Vi köpte oxå med oss pizza hem som blev dagens middag. Mums.  Fast efteråt kännde man sig tjock så klart. 
Just ja! I morse kom Stephan hem från Finland med en ny hund. En jämthane som heter Allu tror jag. När jag skulle gå in till dom så smet han ju såklart :o Som tur var fick jag tag på honom direkt. Och Elin smet idag igen. Suck. Men hon får man oxå tag på direkt. Men idag var det verkligen inte kul måste jag säga! Haha
I helgen kommer nog Inhwan hit och hälsar på . Kul med lite sälskap :)  Skulle vara kul de blev nå me J oxå. Men de lär väl inte bli nåt :P Haha jaja men såäre ibland.

Gud vad jag skriver mkt när jag är här! Haha  Resten av kvällen vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Har duschat o så redan så det behövs inte göras. Hoppas att J hör av sig, vilket säkert sker efter att ha läst detta haha :P För idag har jag bestämmt mig för att jag inte ska göra det även fast jag vill göra det :P Jaja, nu ska jag inte dryga mig mer. Fast en blogg är ju till för att skrivas i eller på vad det nu heter :P Haha.  Ska väl kanske ut till hundarna om en stund. Eller, kanske inte innan jag måste ut o stänga in dom.

Hade bra!

Pusshej 

Day 3 - Onsdag

2009-07-16 @ 19:58:30

Gick upp vid kvart i 8 idag. Höll på att inte kunna komma upp eftersom jag var nå enormt trött. Men hundarna måste ju ut så då kan inte jag ligga och slöa. Efter frukosten gick jag ut till mig och råkade somna om. Vilket inte alls var meningen. Vaknade sedan av att någon öppnade dörren. Helt yrvaken var man då. Dom ville höra om jag skulle med och bada. Och det ville jag så klart. Så då fixade jag lite snabbt i stallet och sedan åkte vi i väg till Fjärdhundrabadet. Där solade vi och badade till klockan var 4 då vi rullade hemmåt. Sen var det dags för det vanligt. Mata hundarna, plocka bajs och ut o gå. Ellen följde mig ut o gick. När vi gått en bit började det först dugga och när vi vänt började det spöregna! Eller, jag joggade typ hela tiden men jaja :P  Ellen är så gullig. Hon frågade chans på J och han sa ja :P haha Så sa dom till varandra i telefon att dom var söta o så. Jättegulligt! :) Blev mkt telefonpratande med J igår :P Förlåt om jag o Ellen var dryga.  Ja, det var i pricip hela min dag :P haha


Pusshej

Day 2

2009-07-14 @ 22:07:24

Kom hit till Enköping-sveriges närmsta stad- igår vid 10 tiden. Vid 12 tiden åkte ma, pa o bror hem. Skitmysigt ställe jag har kommit till. Triv bra gör jag oxå. Dom är jättesnälla. Hundarna är jättegoa och hoppiga.  Fick nyss reda på att J brukar läsa min blogg :o lite piinsamt ^^  Nejdå. Det är lungt o skönt här  ute på landet. Knappt nå bilar o så. Bara 3 ungar som springer runt o skriker. Ellen har redan blivit bästis med mig. Lite kul. Men oxå drygt ibland.  Jag har varit ute och gått 5 gånger på 2 dagar och känner hur benen värker. Härligt. Lite träning. Det är ca 15 hundar jag ska ta hand om. Och familjen åker nog bort på fredag. Så då blir jag helt ensam här. Stephan åkte till Finland idag. Så nu får jag klara hundarna helt själv. Kan knappt namnen på dom än :P haha  Igår fick jag även 2 fästingar som kröp på mig efter Ellen visat mig en promenadrunda. Läskigt. Hatar verkligen dom små krypen. Inatt blev man väckt 2 ggr av sms. Tack så väldigt mkt... Haha blev livrädd när första smset kom.  Bor ute i deras gäststuga. Jätteskön dubbelsäng. Mysigt. Båda husen är jättefina! Massa rivsår har man fått på armarna eftersom hundarna hoppas så mkt. Nu känner jag att det blev en ihoptryck text utan nå bra sammanhang. Jaja, behövde skriva av mig lite grann. Har faktiskt ingen hemlängtan heller. Skönt det iaf. Dom som vill får självklart ringa och vara social med mig eftersom jag inte har så mkt för mig på kvällarna. Ikväll lånar jag gurras dator eftersom jag inte har nå internet.  Men kan ju itne sitta här hela kvällarna. Pratade nyss med J i tel och de va kul. Haha samtalsämnet alltså :P haha mer säger jag inte än att jag blev glad av att prata lite med honom :) Ska terra honom me telefonsamtal varje kväll ;) haha nejdå. Skoja bara. Måste erkänna att jag saknar han lite oxå (a) Hoppas jag iaf får träffa han en gång till innan jag flyttar.

Nej nu ska jag gå ut o duscha bort all hund från mig, lägga mig framför en film eller läsa lite. Sen ska jag äntligen sova. För tillfället är jag inte så trött, men man blir nog det ganska fort.

Hade så bra.

Pusshej<3

It´s a love story baby just say yes

om ca 4 h...

2009-07-13 @ 06:24:36

Om cirka 4 timmar är jag framme i Enköping. Där jag som jag ska jobba på kenneln ackers i några veckor. Har faktiskt ingen aning om hur länge jag blir där.  Men det är bra träning tills jag flyttar till Forshaga iaf!

Nu ska jag göra mig i ordning och packa det sista. Hoppas jag inte glömmer nå viktigt här hemma iaf :P hahah.

Ni får ha de så bra så länge, så hör jag av mig senare på eftermiddagen/kvällen när och om jag får tag på internet ;)

Pusshej

Söndag

2009-07-12 @ 22:22:31

Idag vaknade jag av att syrran kom hit och upp o väckte mig. Tage hoppa upp i sängen o pussades! :) Gick upp runt 11 och sen blev det väl att packa. Slöade mest idag. Men imellanåt  packade jag lite. Så nu har jag 2 bagar fulla. Eller, nästan fulla. Dock en mellanstor och en rätt så liten. Men tror jag har fått med mig allt jag behöver. Ska även snart packa ner datorn. Eller om jag gör det imorgon bitti och skriver ett inlägg då oxå. Ringde även o prata me stephan idag och jag var hjärtligt välkommen imorn. Vilket känns jättebra!  Så klockan 6 imorgon ska jag gå upp för att sedan åka klockan 8. Är framme där mellan 10 och 11 då. Måste åka tidigt eftersom mamma o pappa inte vill stressa o så till travet. Dom ska tydligen på de imorn. Hade ingen aning om det.

Nej nu ska jag försöka packa klart allt. Är inte på det bästa humöret men jaja :P

hejs

Hurtful

Ja!

2009-07-11 @ 20:36:40

Pratade me stephan och jag kan komma ner när jag vill! :D Så blir nog på måndag jag åker ist för imorrn.

Nu ska jag nog åka o träffa johanna :)


Pussheej

:)

2009-07-11 @ 18:06:31

Blir nog inget imorn. Får inte tag på han som äger stället. Men bara vi får tag på han så blire nog. Bara att de kan bli uppskjutet några dagar. Värre än så blire nog inte. :P Men klart blir man besviken o så.  Tack så mkt för samtalet och för att du bryr dig. Sjuukt gulligt! Synd att vi inte kan träffas idag bara "/  Men såäre ibland. Hoppas vi kan träffas imorn ist :)
Syrran o Tage är här. Så jag leker för fullt me honom :) Skitväder oxå

Pusshej

Älskii!

2009-07-11 @ 10:42:36

Mamma o Gizmaälsk kom hem! :) Så nu blire mys med Giz ett tag :) yaaay :)


Pusshej

Godmorgon

2009-07-11 @ 09:14:25

Har precis kämpat mig upp ur sängen. Hade mycket väl ´kunnat sova flera timmar till. Men det är lika bra att gå upp tidigt ¨så inte hela dagen försvinner. Har också ringt och väckt J. Han trodde det var alarmet som ringde haha. Han ville såklart sova mer, så skulle ringa o väcka han om 30 min igen. Kanske får han sova lite längre än det oxå :)

Inatt runt kvart över 12 kom Göras, jocke och en till hit. Det var lite kul. Dom satt o spela gitarr o sjöng o snacka skit ;) haha en timme senare åkte dom iaf. Då kunde jag äntligen gå och sova :)  Nattens sömn var underbar. Sov som en stock ;)

Gräset är blött, ja kan inte klippa gräset idag.

Pusshej

Promenix

2009-07-11 @ 00:04:03

Har knappt varit utanför dörren idag och hade inget för mig. Så jag gick ut och gick en liten promenad på 3-4? km "powerwalk" Tog bara 25 minuter. Fy faan va det var skönt att gå fort alltså. Man fick ur sig så mkt. Både energi, tankar och aggresivitet. Inte för jag är har så mkt ilska inom mig, eller lite men det har man väl alltid? Bror tkte inte jag var klok :P haha. Hoppas jag sover bra inatt nu då när jag motionerat lite ;) Dom trodde jag skulle ut o ringa nån. Men jag kollade inte ens på mobilen!
 Ska ringa o väcka J imorrn vid klockan nio så han inte sover bort hela dan. Vi ska då hinna träffas en gång till innan jag åker.  Så ska jag nog ta en morgonpromenad oxå. 
Hoppas han ringer imorn då han som skulle ringa ikväll. Han glömde nog bara bort det :)  Tänk om allt skulle bli ändrat nu? Så att de inte blir o  åka dit? :S Inte för jag tror de blir ändrat, men man vet ju aldrig.
Blir o packa imorn. Och äre bra väder måste jag klippa gräset hos en granne oxå. Och det tar 2 timmar :o  Jaja, sen vill jag ju gärna träffa Johanna oxå. Gud va stressigt det kommer bli imorgon.

Ska nog snart gå och sova så jag är pigg i morgon :)

Pussheej<3

Tårar

2009-07-10 @ 14:55:55

Inatt sov jag inge vidare. Vet inte varför. Hoppas de inte blir så där drygt nu igen när jag vaknar kvart i 4 flera nätter i rad. Det måste vara nå specielt med klockslaget 03.46. För flera gånger har jag vaknat just då. Och inte kunna somna om. Så, jag la mig på soffan o sov. Vakna kl 10 och la mig i sängen o sov till kvart i 1. Haha lite kul.  Fan va beskriver allt :O  Men jaja så äre väl då:P  När jag kommer ner sitter Anton, Göras, Jocke o Johnny o ser på film. Blev lite förvirrad eftersom jag inte alls va beredd på det :P Satt mig iaf o kolla på film me dom. Bara för jag gråter när det är romantiskt/sorgligt på den film jag ser så sitter alla dom o kollar ut mig hela tiden o kollar om jag gråter eller inte xD det va lite kul iaf :P hahah

Resten av dan ska jag inte göra ett skit. Lär väl packa lite o så. För snart bäre iväg till Enköping! På söndag! :)  Ska prata lite med han som fixar allt idag eller imorrn :)

Pusshej<3

:)

2009-07-09 @ 23:31:32

Idag har jag inte gjort spec mkt som sagt. Sov lite middag mellan halv 3 och kvart över 4 :) Vilket var skönt. Kvällen tillbringades sedan med J. Det var som vanligt mkt roligt :) Haha vår humor e ju som den e :P  Vi såg en älg iaf när vi var ute och åkte bil. Va en viss person som blev jätteglad då. Lilla älgen stod o kollade på oss ett bra tag.

Tack för en kul kväll, Det behövdes verkligen. Du gör mig glad :)

Pusshej<3

Torsdag

2009-07-09 @ 10:49:02

Blev väckt av telefonen idag igen. Fast 3 timmar tidigare idag. Kul. Det var iaf mamma som ringde o bad mig låsa upp dörren. Dom ville hem o duscha lite o vara hemma när det är så tråkigt väder. För er som inte vet de så bor dom uppe i våran fäbostuga nu när dom har semester. Lite skönt, för då får vi semester från dom oxå. Och klara oss själva :)

Jag blir bara mer o mer pirrig inför på söndag.  Vill åka dit nuuu! Börjar bli dags att packa lite med. Tur att jag har 3 par mjukisbyxor som jag kan använda :) Det ska bli så sjukt kul att få jobba på en av sveriges största kennlar! kanske den största till o med! :)  Ett sånt jobb man inte kan säga nej till verkligen!

Nej nu ska jag mysa med min älskade gizma medans hon är hemma! :) Dom åker väl säkert om ett litet tag igen :/


Pusshej

I trust you and want to be with you
Can´t stop thinking about you.

Det är onsdag va?

2009-07-08 @ 20:22:01

Jag är helt dagvild. Men det är väl onsdag idag?

Fy fan vilket väder det har varit idag. Spöregn o åska i flera timmar.  Och leksandsbron gick sönder för det regna så mkt. Vilket skapade väldigt mkt kaos i leksand. Bror och Jacob x2 skulle åka till leksand i sväng så jag hängde på. När vi va i leksand så ringer Göras och har fått punktering i Mora. Och utan extradäck. Så då fick vi lov att åka till Mora och hjälpa honom o Jocke.  Vi passade på att äta hamburgare på donken oxå. McFeast +meny. Så nu har vi 2 stycken cola glas till. Totalt har vi 5 st. 1 mörkgrönt typ, 2 rosa och 2 blåa. Haha kul va.  Resan till o från mora var rolig. Dom där killarna är ju som dom är haha. Dom satt o lyssnade på kelly Clarksons(stavning?) Breakaway heeela vägen. Och så satt vi alla 4 och sjöng. Vi är udda, jag vet. Haha.   Nu är jag hemma iaf. Och ska kanske ut en sväng snart igen. Annars blire väl att kolla på nån av dom fem/sex filmerna jag köpte i måndags :)

Pusshej

Promenad

2009-07-07 @ 23:08:44

Kom nästan nyss in efter en timmes promenad i det härliga regnet.  Inte ofta jag går ut o går själv måste jag säga. Speciellt inte när det regnar iaf.  Men behöver man rensa tankarna så är de bara skönt att ta en långsam promenad i regn. Här kommer ett sms som jag sparat från dig :
 "jag måste bara säga att du är en underbar person. Du är snäll, omtänksam,  söt, rolig, gullig.. Du är allt man ska vara. Jag kommer aldrig få någon bättre än dig. Du röker inte, du dricker inte, du tar vara på ditt liv helt enkelt. Det är därför jag aldrig kommer att sluta älska dig. Du är precis som en tjej ska vara enligt mig, helt perfekt. Jag ville bara säga det. Hihi Godnatt :) "

Livet går vidare, det är jobbigt i början, men man kommer över det med tiden.


Nu ska jag nog gå och sova, eller nått sånt

Pusshej

Inte ett skit

2009-07-07 @ 19:24:41

Ja, som rubriken lyder. Idag har jag inte gjort ett skit verkligen. Typ tv hela dan. Åkte o handla lite mat oxå.

nej nu ska jag gå ner, för pizzan e nog klar nu :)


Pusshej

Tisdag

2009-07-07 @ 12:54:26

vaknade av att någon knackade lite lätt på min dörr.  Fattade inget först. De va bror min som kom o sa att han skulle hämta Anders och att jag skulle säga till johnny att dom kommer snart om han kom hit innan dom.  Jag trodde klockan var runt nio eller något. Men när jag kollade på mobilen visade det sig att klockan var kvart i 12.  Jag undrade vart gizma var o varför hon inte sov hos mig, varför han kom o sa de till mig när jag trodde han inte va hemma eller att mamma o pappa var hemma. Ja, efter tankarna snurrat lite kom jag ju på att mamma o pappa är i ljusbodarna och har hundarna med sig dig. Åhhh tänkte jag, hur puckad får jag vara? :P  Men det var lite roligt ändå.

När dom satt o käka lite här nere satt jag väl o snacka me dom. O så säger Anders lite knäppa saker bara. Haha, men det var roligt iaf.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Det är ju så dåligt väder. Då orkar man inte vara ute o hitta på nått precis. Är trött efter all shopping igår oxå. Så då äre lika bra att ta det lugnt.  Ska sortera mina flyttsaker lite oxå tror jag.  Och kanske börja packa till Enköping. Ska prata mer me han som fixar det åt mig om vad man behöver ha med sig o så. Men jag tror inte att det är något jättespeciellt man behöver. Bara man har tåliga kläder så.

Pusshej<3

Valbo

2009-07-06 @ 21:52:37

Idag gick vi upp halv 7. Åkte kl 8.  I borlänge skulle pappa lämna in nå däck o kolla bildäcket. Och dom sa att däcket kunde få punka när som helst eftersom den där bulan va nått :P Så då fick dom lov att byta däck åt oss.  Jag o mor kom iaf till valbo kvart över tio. Var på ikea till ett-två nångång. Köpte massa saker tills jag flyttar. Väldigt bra pris för så mkt grejer måste jag säga.  Efter IKEA gick vi på köpcentret.  ¨Då ringde bror o ville prata me mig. Blev lite orolig där ett tag. Men de visade sig att hans kompis hade ring o hört om jag ville ha sommarjobb på en kennel. Skulle ju kanske gjort det förut i sommar, men en annan hann före mig. Och nu behövde dom mer hjälp så då frågade dom mig.
När vi kom hem från valbo ringde vi honom och jag pratade med han ett tag. skulle höra av mig senare när jag bestämmt mig. Vilket jag gjorde ganska direkt.  Så på söndag ska jag ner till Enköping och jobba med hundar. Typ vara hundvakt :) 30 hundar och lilla jag. Ojoj oj :P haha Men det kommer nog gå bra. Det tror både han o jag :) Skönt det iaf.

Nu längtar jag tills på söndag!  Kommer bo där i nån/några veckor. Så vi får väl se hur mkt jag hinner med datan o bloggen :P haha

Dagens köp: (förutom de jag köpte på ikea)

* korta gråa haremsbyxor- cubus
* 3/4 adidasbyxor- Intersport
* Jeans-Bikbok
* rödrosa nagellack - cubus
* Vit tjocktröja m text - bikbok
* vit bh - h&m
* 3 prylpaket till thesims2 - game

Ja, det var nog allt. Eller det jag kommer ihåg iaf :P


Pussehej

Godnatt

2009-07-05 @ 23:09:21

Nu ska jag gå och sova. Ska upp halv 7 imorn o duscha. Runt kl 8 rullar vi iväg mot Valbo. Ni vet, köpcentret och IKEA :) Ska nog köpa lite saker till flytten.  Hoppas alla har haft en kul dag/kväll. Det har jag, eller kväll iaf ;) Mohaha. Just nu är jag övertrött.

Godnatt alla sötisar! :)

Pusspuss<3

Haha

2009-07-05 @ 11:06:39

Igår kväll när jag hade gått o lagt mig o nästan somnat hörde jag en bil som kom hit. Jag var ensam hemma o hundarna började skälla så jag fick lov att gå  ut o kolla. Jag ba, vilka fan e de där. För jag trodde det va anton o göras o dom. Men nej, de va joel o 2 till. O efter en 10 min eller nå kom anton o dom hit. Då blev det inte mkt sova kan jag då säga. Satt ute o snacka lite me dom. Ja, eller mest me joel. Lite kul vare ändå. Vill itne berätta så mkt, för dom andra kanske blir sura om jag skriver om dom o så. :P Men kul vare iaf! Haha så kl 2 eller nåt kunde jag gå o lägga mig igen :P  Jag som skulle sova tidigt för en gångs skull.


Pussheej<3

Kompåensak

2009-07-04 @ 22:40:57

Jag kom på att jag alltid skriver dagen efter vad jag har gjort. Men det är bara för jag inte orkar blogga när jag kommer hem eller nå sånt.

Jaja, men gårdagen var rolig iaf.  Jag o Johanna åkte till leksand som jag skrev i mitt förra inlägg. Där gick vi bara runt o snacka. Eller, vi gick runt o letade efter en toalett eftersom johanna va kissnödig. Och när vi väl hittat en så börjaded et spöregna så vi blev helt dygnsura såklart. Men det var härligt att gå runt i regnet. Vi e konstiga, jag vet. Helt genomblöta blev vi iaf och då åkte vi hem till tibble. Hann precis hem innan åskan kom dit. Det blev strömavbrott av åskan. Och jag va lika åskrädd som vanligt.  När klockan va halv ett eller nå fick vi iaf för oss att vi skulle åka till leksand igen. Men vi ville inte att johannas föräldrar skulle vakna av att mopparna startade. Därför gick vi in ist.

Väl inne i leksand kom vi på att vi hade kunnat tagit cyklarna ist. Smarta som vi är.  Inne i leksand blev "Gärdsbacks syrra" igenkännd haha. Göras ba: Johnny, kolla där är Gärdsbacks syrra ju!
Och så kom han till oss :P Lite flumm.  Men vi hade kul iaf.  Träffa lite kul folk o så.  Sen gick vi tillbaka till Tibble.
Jag tror klockan var 3 eller nå sista gången jag kollade på klockan inatt. haha

Klockan nio hade jag klockan på idag, fick lov att åka hem på en gång eftersom vi skulle ha loppis här hemma. Eller blev väl halv 10 jag åkte.  Så kl 10 kom jag hem, sen blev det loppis hela dagen, vilket inte var nå vidare kul.

Knytis hos grannen blev de på kvällen för alla som har loppis. De va la kul det oxå. Fick min gitarr stämd idag. Tack L-E! :)

ojojoj, blev ett långt inlägg, med ganska noggrant beskrivet vad jag har gjort idag och igår :P
Men nu ska jag hitta på nå kul eller kanske sova så man orkar me morgondagen, då det är loppis igen...


Pussheeej<3


I tell you lover oh lover it feels so strong

Johanna

2009-07-03 @ 22:10:19

Jag orkade bara inte sitta hemma ikväll så det blev en johanna-kväll ist :)

Sitter just nu hos henne. Hon har plattat håret på mig. Har nyss gjort mig i ordning och nu håller Johanna på att göra sig i ordning. Vi ska ut på leksand en sväng och kolla läget ;) Ska sedan sova här, men måste vara hemma innan kl 11 i morrn eftersom det är loppis.  

Pusshej

Mitt liv!

2009-07-03 @ 12:01:34

Jag gör vad jag vill.  Du sårade mig verkligen när du sa så där. Tack. Jag orkar inte med det! Det är mitt liv. Jag behöver inte berätta för nån vad jag gör om jag inte vill. Inte lite fördomsfull du var när du sa så. Man får väl vara med människor utan att göra något.

Igår var jag o mamma i sången och badade o solade. Det var jättehärligt! Solen stekte o det var varmt i vattnet. Vi hade med oss lite sallad som vi åt till lunch. En mor o dotterdag på 4-hjulingen. :P

Här kommer bilderna








Pusshej

Torsdagmorgon

2009-07-02 @ 09:54:39

Jag är nog helt dagvild. Trodde verkligen att det var onsdag idag, men då var det tyvärr torsdag. Och imorn kommer bror o pappa hem från norge. Kan dom inte vara borta lite längre? (a)

Kvällen blev lyckad iaf med bra sällskap :) Klockan ett var jag och hämtade mamma. Hon hade varit på möhippa. Ja, sen har det inte hänt så mkt mer. När jag var ner till älven vid 7 tiden igår var det dimma/ånga över hela den. Och inte hade jag kameran med mig. Det var verkligen hur fint som helst!

Ska troligtvis åka till sången o bada med mamma idag, men vi får se hur de blir med den saken.

Pusshej<3

Åska

2009-07-01 @ 19:51:55

Idag har jag inte gjort så mkt. Handla lite mat me mor o hjälpt henne o städa. Varit med Gizma... Typ det ända.

5-10 minuter efter mamma åkt till leksand började det regna. Regndropparna var lika stora som kulor man brukar spela med. Och så började det mullra. Spöregnet kom så det bara rann på vägen och bildade storastora pölar på gårdarna. Och så mullrade det jättehögt. Jag som är åskrädd... :/  Tur att jag inte behövde skjutsa hem mamma iaf :) Fast jag ska hämta henne sen i leksand. Skulle ha hämta henne i hjortnäs egentligen, men hon hade skjuts till leksand nu.  Undra vad man ska sysselsätta sig med till hon ska hem då. vilket är efter 12 någon gång.  Hoppas jag får lite sällskap iaf :)

Nej nu ska jag nog slöa framför tvn ett tag :)

Pussehej<3