Filmdags

2009-01-31 @ 23:56:51

Har precis duschat. Blev nu ist för vid kl 4. Nu ska vi se på 28 dagar senare som går på 3an fast vi kommer väl somna innan halva filmen.  Kvällen har varit jättemysig.  När Adrian kom hit så lagade vi mat på en gång för ingen av oss hade typ ätit på hela dagen. Det blev kyckling och pommes med bea-sås. Det var gott. Sen gick vi ut med hundarna så vi skulle hinna hem till körslaget fast vi fasnade hos mormor så vi såg början hos henne o skyndade oss hem när de blev paus. Haha. Sen bestod resten av kvällen av mys framför tvn med godis och glass.

Nu ska jag lägga mig och  se på film och ha mysigt.

Hade bra!



/Matilda

Alone at home ;)

2009-01-31 @ 16:01:27

 Vaknade av  samma sak som jag gör varje helg och gång jag ska ha sovmorgon. Nämligen min hund. Hon brukar alltid komma upp och väcka mig när hon tkr att jag ska leka med henne. Men hon är ändå jättegullig :)
Men iaf, när jag kommer ner så ber pappa mig att stryka 2 skjortor så jag gjorde det.  När mamma och pappa åkte ca halv ett så passade jag på att göra fint och städa huset och tvätta. Så nu är det rent och fint tills adrian kommer hit ikväll :). När man har tvättat golven så kommer brorsan inspringades o ba förlåt men jag måste gå in med skor för klas väntar på mig... Man bara suckade.  Men nu e jag klar med alltihopa och ska bara gå ut med sopor och sånt.  Är stolt att jag städat haha :P

Är lite avundsjuk på mamma o pappa som ska ut o åka finlandsfärja med pappas jobb. Jag vill också ut och åka... Hoppas dom köper hem något fint till mig iallafall.:)  Om nån timmer eller så så kommer adrian hit och ska sova här. Det ska blir mysigt. Hoppas bara att brorsan ska ut och jaga eller åka till anders eller något.

Får se om jag skrive nå mer idag. Ska nog

...

2009-01-30 @ 22:14:11

Alltså vad har alla egentligen emot mig? Känns som ingen tycker om mig längre och att jag inte har nå många kompisar. Vad fan har jag gjort för fel? Förlåt för att jag finns! Så trött på det här stället och den här skiten. Längtar så mycket efter att få flytta till Forshaga. Visst, finns väl några personer jag kommer sakna o så.

Aja, men så är livet...

bloggdesign

2009-01-30 @ 20:18:58

Så, nu har jag hållt på att lära mig lite om bloggdesign. Har gjort om min blogg nu. Kanske inte så bra, men vadå? är något bra första gången man gör de?  svar nej.  Men ju längre och  ju mer man lär sig, desto bättre blir det.

Nu ska jag ta en paus från datorn och göra något annat ett tag.

Hade bra!

/Matilda

Fredag :)

2009-01-30 @ 17:09:03

Imorse orkade jag verkligen itne gå upp.  Men jag tvingade mig själv till skolan i vilket fall som helst. Idag var det sista gången som vi hade skridskor på idrotten. Det gick rätt så bra förutom att jag var skakis eftersom jag inte hade fått nå mat i mig förutom en liten macka. Skönt att man slipper ha med sig så mycket saker nu i framtiden när man ska till skolan och ha idrott.
När jag hade varit hemma i ca en timme så skulle bror åka och hämta mamma så jag följde med. Det var billigt godis på konsum så jag köpte en STOR godispåse :) Har verkligen inga planer för ikväll. Så det blir en chill kväll.  Imorgon kommer kanske Adrian hit och ska sova här. Myys :)<3  Köpte också en boll till gizma idag, hon blev överlycklig. Hon älskar just dom bollarna och jag har ingen aning om hur  många hon har, haha.

Förresten, jag ska försöka att börja blogga mer hade jag tänkt. Och om det är någon som kommenterar anonymt behöver inte läsa min blogg. Det är bara fegt att inte stå för vad man tycker och tänker om saker.

På tisdag har vi vårat första nationella prov som är i svenska. Det är ett läsförståelse prov. Jag tror att det kommer gå ganska bra för mig ialla fall. Vi får sluta klockan 11 som kompensation för dansen som vi hade förra tisdagen. Och sedan på torsdag har vi ett nationellt prov i svenska igen, fast denna gången ska vi skriva en uppsats. Jag hoppas att krönika finns som alternativ och att det är någon bra man ska skriva. Huvudsaken är att det är enkelt och att man inte får hjärnsläpp. Det skulle inte vara så kul.

Nu känner jag att de blev ganska mycket här :P haha 

Får se om jag skriver mer idag! Hade bra!
/Matilda

Skola

2009-01-29 @ 11:44:31

Är just nu i skolan, ska bara gå på musiken och bilden sen ska jag åka hem. Orkar itne gå på tyskan, har så jäkla ont i huvudet efter igår. Jag och Adrian "brottades" o så ramlade vi, han i snön, jag på den hårda isen på vägen så idag har jag världens huvudvärk och vill bara hem. Bara bilden jag vill gå på, man får ju bara ont i huvudet av att spela trummor.  Men men, ibland måste man stå ut...

Nu ska jag kolla min mail ifall jag fått nå svar från dala hundservice :)



Hade bra!

/matilda

Fan!

2009-01-24 @ 20:55:13

Alltså jag förstår inte varför jag alltid ska göra så jäkla mkt fel och säga helt fel saker. Hatar mig själv så jäkla mycket för att jag gör så. Fan fan fan. Just nu känns det bara somm at jag förstör vårat förhållande. Förstår inte hur du kan vara tilsammans med en sån idiot som mig.  Jag ska fan sluta skämta och bara bli helt jävla seriös!  Orkar inte med mig själv längre. Sårar ju bara dom omkring mej.  Ska fan ta o ändra mig helt när jag flyttar!


Förlåt att jag sviker er, men ett halvår till och sen slipper ni mig


/Matilda

En slankan hit o en slankan ner i diket

2009-01-24 @ 17:06:57

Idag  när bror skulle skjutsa hem mig ifrån leksand för jag hade varit o tränat... När vi hade kommit halvvägs hem ungen fär så får vi sladd på bilen :o En slankat hit o en slankan dit så låg vi nere i diket sen :P Men allt gick lugnt o fint. Vi klarade oss och det gjorde bilen oxå tror jag. Fast den står fortfarande där nere i diket :P haha. Anders o Anton ringde några samtal o så o sen fick vi skjuts hem. Men inte så -konstigt att man åker i diket när det är snorhalt + 2-3 Dm snö på vägen. Men lite spännande var det trots allt.

Det var allt för mig denna gång

/Matilda


Jag älskar dig<3