11 timmar kvar :O

2009-02-24 @ 19:06:28

Om ca 11 timmar går tåget till gbg. Jag är vekligen skitnervös! Men allt är packat och det kommer säkert att gå bra. Pengar har man fått också. Så nu klarar jag mig nog ett bra tag.  Är lite sur på pappa för han glömt bort att han skulle skjutsa mig till tåget imorgon. Så nu måste jag åka från gagnef 10 över 6 ist för borlänge tio i 7. Menmen, så äre ibland.

Älsklingen sov här inatt de var mys. Kl 5 kom pappa upp o hämtade Giz. Jag gick då ner och bad honom att föra över pengar till mig eftersom han inte kan de försen på onsdagkväll eller torsdag annars :p.  Sen på dan åkte jag o Adrian o Giz till Leksand. Jag miljötränade Gizma och han gick till sin mormor. Nu får jag inte träffa han försen på måndag :(
Fick se mammas nya kontor på jobbet också ^^ haha Gizma var duktigt iaf.

Nu sitter jag här o skriver. Ska snart packa det  sista, duscha och sedan stryka lite skjortor åt pappa.


Vi hörs!


Pussehhheeeejeejjeje<3

Inte långt kvar nu! :D

2009-02-23 @ 15:47:43

Om bara 2 dagar åker jag till Göteborg :D Fatta nervös jag är! :o Jag kommer nog att tappa bort mig på järnvägsstationen i Örebro redan xD haha Tur att pappa känner många där  då :p haha 

Idag har jag packat ganska mkt. Väntar på att tvätt ska bli klar o så bara Hihi... Det ska bli så himla kul att åka bort ett par dagar o bara roa sig med Anna :D Har inte så mkt packning som tur e iaf.

Ikväll kommer älsklingen hit och myser med mig :) Vi måste ju passa på att vara med varandra nu innan jag åker till Gbg och Han till Sälen.

Ska fixa lite nu. Pusspuss hejdååå<3


Skoter till Leksand

2009-02-21 @ 19:33:17

Tjoo!

Älsklingen kom och hämtade mig med skotern :) Tror att han ville ut å åka så han kom förbi och hämtade mig ;) Mohaha. Va typ rädd när han körde. Han kör ju som en galning! Han har precis duschat klart tror jag och då ska vi mysa eller äta. Klockan 8 blir det melodifestivalen. Vet ju alla låtar redan eftersom jag var på genrepet igår ;) och om 2 minuter kommer alla som var med på genrepet vara med på tv ;)

Nu ska jag mysa med min älskling ;) skriver mer i morgon;)



Pusspuss heeeeeeje<3

Loooov :D

2009-02-21 @ 11:18:42

förlåt att jag itne skrev något igår. Åkte till skolan för att göra prov och hämta mina vantar. Fick MVG- på mina vantar. Jag är nöjd :) Trodde att jag bara skulle få VG. Det gick ganska bra på So provet. Hoppas på mvg, men man vet ju aldrig. EFter skolan följde Johanna mig hem eftersom ingen av oss hade något att göra ^^  Jag lärde Johanna lite PS haha ;)
Igår kväll blev det melodifestivalen. Genrepet dådå. Det var kul.  Haha ;) Satt i logen med mamma :)

Idag ska jag till Adrian och sova där. Det ska bli mysigt :)

Pussheej<3

Godnatt

2009-02-19 @ 22:07:23

Jag är avundsjuk på mamma o pappa som ska åka till Österrike! :o Satt nyss o kollade på bilder från stället dom ska till. Men jag får ju massa pengar tills GBG ist ;) Och så kommer jag få ett par olika hundkurser och troligtvis flytta i höst så jag ska väl inte klaga ^^

Imorgon ska jag ta 11 bussen till skolan för att gå på So:n och göra provet. Orkar inte  vänta och göra det efter lovet. Ska försöka hinna ner till slöjden o prata lite med Lisa och se vad jag fick för betyg på mina lovikka vantar ;) Hoppas verkligen på mvg, men man ska ju inte hoppas för mkt. Nu ska jag lägga mig o läsa o vänta på sms från Adrian. Han lär väl komma hem från träningen snart ;)

Pusspuss godnatt!

Sjuk

2009-02-19 @ 12:57:38

Alltså jag orkar inte vara sjuk. Har pissont huvudet och feber så jag orkar inte göra något, Vill bara att älsk ska vara här nu!  Imorgon tänker jag gå till skolan även om jag har feber...

Ska leka lite i Photoshop nu

pusshej!<3

Feber

2009-02-18 @ 18:07:14

Jahapp, nu har man visst feber oxå... Mamma tycker att jag ska stanna hemma i morgon. Vi får se hur jag gör. Adrian kom hit idag. Det var mysigt. Han hjälpte mig att plugga. Kan ganska mkt om Andra världskriget nu.

Får väl se om jag går till skolan imorgon eller inte. Alla roliga ´lektioner är ju då... Men vi får se hur det blir


Pussheeej<3

Älskar dig sötsnutt<3

Andra världskriget

2009-02-18 @ 11:06:20

Nu har jag setat hela kvällen igår och hela förmiddagen idag och pluggat andra världskriget och mellankrigstiden. Känns som jag inte lär mig något. Jag fick reda på igår att vi har prov idag. Men mådde inge bra idag så jag stannade hemma. Tror jag mest är utsliten. Orkar verkligen ingenting.  Lovet behövs mycket väl. Fast de blir väl inte mycket vila dom sista dagarna på lovet eftersom man ska till Gbg ^^ haha men det ska bli väldigt roligt att åka dit. Får sova i bilen på vägen hem ;) Vi har ju fått våran nya bil nu som e skitsnygg innuti tkr jag. Elr iaf säterna ^^ haha

Nu ska jag återgå till pluggandet. Imorgon måste jag göra typ nå muntligt prov på tyskan. Suck. Orkar inte. Men som sagt. snart är det äntligen lov.

Hoppas att älsk kommer idag ^^

Pussheeej<3

Vadå trött?

2009-02-17 @ 08:15:36

Förlåt att jag inte skrev något igår men var så sjuuukt trött och orkade bara inte skriva.  Jag var hemma från skolan igår eftersom jag inte mådde nå bra så jag passade på att städa mitt rum. Sedan låg jag typ bara i sängen och slappade. Saknade min gullesnutt jättemkt igår.  Inatt drömde jag att Adrian va på mina ben o så vaknade jag så låg lilla Gizma där ^^ haha de va lite kul tycker jag.

Tänkte inte gå till skolan idag heller men vill inte missa något. Hoppas jag får reda på mitt Engelska prov idag. Ska inte vara med på idrotten. Hoppas hon inte får damp på mig bara :S  Men min förkylning vill varken bryta ut eller gå över så jag går runt o nyser o har lite ont i halsen men det händer aldrig nått! hatar och vara mellanförkyl. Ska man vara förkyld ska det vara på riktigt. Haha jag bara babblar och babblar ^^

Helgen var iaf mysig förutom att vi bråka lite. Men vi löser ju alltid allt så de löste sig tillslut^^. Jag  vill att du ska veta att jag älskar dig enormt mycket gubben min<3


Ska nog kila iväg till Idrotten nu eller något!


Pusshej! <3

Alla <3-s dag

2009-02-14 @ 11:27:56

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ALLIHOPA! :) <3

Dagen började med att man hörde varenda ord pappa sa nere i deras rum som ligger i andra ändan på huset. Då kan ni nog förstå hur hårt han pratar. Gick upp vid nio tiden och hjälpte mamma att städa lite. Gizma  va såklart megabusig så jag tog en tur ut med henne medans jag fotade lite. Får se om jag lägger in bilderna här sen.

Ikväll ska jag till älsklingen o sova där :) Mysigt<3

Ska fixa bilder nu

puuusssheje<3

Fredag den 13:e och 9 månader <3

2009-02-13 @ 20:55:13

Idag har jag och Adrian varit ihop i 9 månader. Grattis till oss :)<3

Har inte haft nå otur idag fast det är fredagen den 13:e ^^

Sitter just nu ensam här hemma och fixar lite bilder åt mamma o pappa som dom ska ha imorgon på festen i bystugan. Jag ska hem till älsklingen och mysa imorgon :) myyyyyys<3



Jag älskar dig sötsnutten<3



puuuushej!<3

Torsdag

2009-02-12 @ 20:01:51

Idag var jag med Adrian efter skolan. Det var kul och mysigt :) Åkte sedan med mamma hem efter jag o hon varit och handlat lite mat. Köpte SOLO. 
När vi kom hem kom hon bad mig att renskriva lite texter o hitta på nått kul på dom siderna. Åhh jag vill också på festen på lördag! Fast jag kommer lugnt få mysigare ;)

Orkar inte skriva mer men nu ska jag kika efter lite bilder till texterna och så...

Imorgon ska jag ha en hemma fredagsmys kväll :)  Lite skönt med sånna ibland ;)

Skriver kanske inte mer idag



Pussheeej<3

Skoter :)

2009-02-11 @ 20:39:42

Idag satt jag och smsa med adrian när jag kommit hem. Han sa att han var hos sin mormor och åt glass. Fem minuter hör jag något som jag tror e en fyrhjuling. Någon kommer in. Gissa vem det va? Juste! De va Adrian som stod där! Jag kan lova att min haka var ända ner i golvet! Jag blev iaf jätteglad :)  Vi åkte ut o åkte skoter ett tag. Det var kul. Har inte åkt nå sen jag och han var i Sälen och jag kan lova att skoterlederna var mycket bättre här. Sitter just nu här och tycker synd om Adrian som e på väg hem genom den mörka skogen på skoter. Hoppas han inte blir allt för mörkrädd^^


Pusshej! <3<3

Skola...

2009-02-11 @ 11:43:35

Är i skolan nu idag oxå när jag skriver. Skrev inge mer igår för att jag fick lov att plugga.

Igårkväll när jag och mamma var ute och gick såg vi 2 skotrar. Då skojjade jag och sa att det var Adrian som kom. Sen när dom ska till att åka förbi oss så stannar dom och jag ser att det är Adrian hjälm. Då visade de sig att det var han och Ludvig som tog en liten tur på skoter förbi Rälta. Jag blev iallafall jätteglad. Skönt att få träffas efter vi bråkat.

Vaknade halv 6 imorse av att Gizma kom o la sig hos mig. Blev klarvaken och kämpade mig ut med hundarna. Tog en dusch imorse oxå.  När jag skulle gå till bussen så la jag in mer ved och jag trodde seriöst att huset skulle börja brinna eftersom det kom värsta röklukten... Men jag fick lov o springa till bussen så bror sprang hem och såg till elden.

Idag är Adrian ledig och det är fuskigt tycker jag. Han ska komma hem till mig idag me skotern har jag bestämmt. Men tror inte han kommer att göra det. Men hoppas att han gör det iallafall.

Nu ska jag snart gå på No och sedan på SO Sen får man äntligen åka hem!  :) Tur att katrinne e tillbaka annars skulle vi nog inte få sluta tidigare ^^ haha


Pusshej! <3

Rastinlägg

2009-02-10 @ 09:44:17

Är just nu i skolan. Var inte med på idrotten idag för jag är typ sjuk. Imorse var jag hos tandläkaren. JAg trodde att jag skulle ha hål i tänderna men ikke sa nikke. Inte ett enda hål :).  Om ett par minuter börjar svenskan. Vi ska bara läsa så det är skönt. Hoppas bara att alla är tysta så man kan läsa. Inget headset har man idag heller. Men ska nog låna Adrians. Iaf på matten.  Åker nog hem med kvart över 2 bussen eftersom jag inte mår så bra. Har ont i huvudet och är förkyld. Men bloggar mer när jag kommer hem idag.



Pusshej!

Suck, nu var det måndag igen

2009-02-09 @ 17:17:08

Då var helgen över och så var det skola igen. Jobbigt, orkar inte med skolan längre. MEn jag har bestämmt mig för att vara positiv åt mycket och försöka göra allt positivt så det blir roligare. Om manbara säget att allt suger och är tråkigt så har man ju ingen bra inställning eller hur?  Skolan och allt för övrigt blir inte roligare om man säger att allt är tråkigt. Så därför ska jag bli positiv :). Därför börjar jag med och säga att skolan idag var jobbig. Aldrig kan någon vara tyst på våra NO lektioner. Det är alltid som ett jäkla hönshus! Och med det kommer en fet jävla huvudvärk för mig! Så de va ju kul att ha ont i huvudet resten av dagen.

På sovmorgonen imorse gick jag hem till älsklingen (han sket i fotbollen) och hade mys :) Har inte träffat honom sen i fredags så det var kul att träffa honom :).

Imorgon ska jag till tandläkaren 10 i 8 på morgonen!! Hoppas jag får vara där ett tag så jag missar idrotten ^^. Fast jag ska nog ändå inte vara med på idrotten. Tror jag börjar bli sjuk. Hoppas inte det. Just nu är det så mkt i skolan tycker jag så jag har inte tid att vara sjuk...

JUSTE!! Mina tågbiljetter till göteborg kom idag! :) Fatta glad jag är!  Längtar bara mer och mer. :)

Nu ska jag plugga eftersom vi har engelska prov på onsdag :S Jag hoppas att det kommer att gå bra :)

Pusshej! <3

<3

2009-02-08 @ 22:03:55

Meen å, du är väl för underbar <3 om du visste hur mycket jag älskar dig gumman. Du är det bästa jag har. du lyser upp mitt liv älskling <3 utan dig är jag ingenting!! <3 JAG ÄLSKAR DIG mer än något annat på jorden, du är helt sjukt underbar! <3<3<3 9 månader har gått väldigt fort, men jag älskar dig lika mycket fortfarande, om inte mer ;) <3<3 puss på dig <3

//Din Adrian

DU ÄR UNDERBAR äLSKLING<3JAG ÄLSKAR DIG

Bedtime

2009-02-08 @ 21:42:05

Innan jag ska sova nu så vill jag bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän och jag älskar honom jättemycket <3  Vi bråkar, skrattar och gråter. Men oftast har vi det bra. Du är världens underbaraste! Vi löser alltid allt bubbsen<3 Tänk bara va tiden har gått fort. Snart har vi varit tsm i 9 månader :o <3


JAG ÄLSKAR DIG SNUTTEGULLET!!<3<3<3<3

Söndag

2009-02-08 @ 18:14:11

Idag har det varit en väldigt seg dag. Har typ pluggat, slöat, varit ute med giz, gjort lite mat o sen slöat igen. Skönt att det bara är 2 veckor kvar i skolan och sedan är det äntligen lov. Lov är lika med Göteborg! :)  Igår köpte jag biljett. Sen fick jag reda på att Anna går i skolan från 9-4 på torsdagen så då får jag nästan en hel dag alldeles själv i Göteborg. Får väl se om jag klarar av att ta en spårvagn till stan själv eller om jag bara går omkring i området ^^ Är lite pirrig. Ska vara extra hjälpsam här hemma tills då så jag får extra mkt pengar ;) Mohaha blir kanske 3 shoppingdar i Göteborg ;) Längtar ¨nå grymt!  Kommer sakna Adrian och Gizma. Men ibland måste man vara utan dom man älskar.

Idag kom älsklingen hem från Sälen. Ska gå till honom o sova på sovmorgonen ^^ Myyyys<3


Lördag

2009-02-07 @ 19:57:36

Har inte skrivit något idag för att jag åkte till Sågmyra med Mamma ganska direkt när jag vaknat. Gårdagen var kul, jag och tvillingarna pratade, åt tacos och såg på 2 "skräckfilmer" Den första vi såg var väl ganska läskig medans den andra bara SÖG! Den var inte ens läskig. Men vi hade kul ändå ^^  Vi har inte varit med varandra sens i sommras tror jag. 

Var som sagt i Sågmyra idag. Jag köpte 3 linnen, strumpor och ett par byxor på lager 157.Sen hittade jag lite smått och gott på trend o tradition eller vad den heter.  Kom väl hem vid 3 tiden. Sen har jag bara chíllat. Blev glad när älskligen ringde mig :) Han är i deras stuga i Sälen. Stackarn mår inge bra :(  Hoppas du blir bättre snart gubben<3

Om 5 minuter drar melodifestivalen igår :) Ska nog ställa mig och trampa lite på maskingen ;) haha

Får se om jag skriver något mer idag



Pusshej!

Äntligen fredag!

2009-02-06 @ 14:53:51

Först ska jag  berätta om en kul sak igår. Jag och Adrian låg och såg på MTV. Då säger jag: Jag använder typ aldrig smink. Och då kommer Adrian o säger: Jag använder inte heller face. HAhaha fan va avi garvade. Han skulle säga att han inte heller använder smink men eftersom dom sjöng face på låten så sa han de XD hahha Sötplutt<3

Gick upp klockan 6 för att hinna ut med hundarna och samtidigt ha god tid på mig. Sen när jag kommer in, så kommer jag på att bror va ledig idag så då hade jag hur god tid på mig som helst. Hade kunnat gått upp i vanlig tid :P. Börjar bli sjuk så jag var inte med på idrotten idag. Åkte också hem med mamma halv 1 för jag mådde dåligt och hade pissont i huvudet.  Väl hemma så började rensa ut kylskåpet och det blev nästan tomt :P haha slängde så mkt...

Ikväll blir det filmkväll med tvillingarna. Var så längesen vi hittade på något. Det ska blir roligt. Känner mig lite taskig mot johanna eftersom vi kanske skulle sovit över. Men det blev så hastigt bestämmt med Tvillingarna och jag tror inte jag har varit med dom sen i sommras. Jag kommer ihåg sommaren -07, då var jag och tvillingarna nästan varje dag och allt var så kul.

Nu ska jag gå och äta en semla tror jag ;) Jag och mamma köpte hem några MOHAHA ;)

Kommer sakna dig i helgen älskling, Saknar dig redan<3



Lägg märket till hjärtat på hans bröst eller va man ska säga ;)<3

Provdag

2009-02-05 @ 18:24:39

I morse hade vi ett nationellt prov. Det var i svenska och vi skulle skriva en uppsats. Vi satt från 8-11.  Det var jobbigt.
Sen skulle vi ha vanliga lektioner. Men vi fick inställd tyska, vilket var skönt.
Efter skolan gick jag hem till Adrian och var med honom och kl 4 gick vi till gymmet. På vägen hem stannade jag och mamma på moskogen och lämnade in min ansökan om sommar jobb. Jag blev lite glad för hon som jobba där kommer ihåg mig :)

Nu sitter jag här o skriver. Borde göra matteläxan men orkar verkligen inte. Är så trött nu efter gymmet och provet imorse.
Ska nog hitta på nått att göra. Kanske blir det lite plugga ändå. Vi får se.

Vi hörs!

Pusspuss! <3

Tack..

2009-02-04 @ 19:12:06

för kommentarerna :)  Kommentera gärna oftare!  Om det är nån som vill ha hjälp med sin blogg design så hör av er bara! :)

Nu är jag klar med min design. Blev ganska bra. Nu har jag iaf 2 designer jag kan välja mellan ;) hah

Nu ska jag nog sätta mig och plugga lite.  Har tyska läxa tills imorgon, suck. Och imorgon är det ett nationellt prov. Ska sitta i tre timmar och skriva. Fan va jobbigt säger jag bara. Men man får iaf ha med sig fika :) haha
Nästa vecka har vi engelska prov också, på kapitlet "pressure" hoppas det går bra.

Prov:
Vecka 6 (denna vecka) Nationella i svenska läs o skriva uppsats.
vecka 7- Engelska prov "pressure"
Vecka 8- So-prov  Andra världskriget och mellankrigstiden
vecka 10- Matteprov

Kul, kul... Eller inte, orkar inte ha prov varje vecka!  Men det ska nog gå bra på alla. Kan redan det mesta på allt de där :)

Skriver nog inte mer idag, måste sova tidigt så jag e pigg imorgon ;)

Pusshej!


Jag ska sluta äta godis (;

Ny design igen

2009-02-04 @ 15:07:20

Nu tänkte jag ta och göra om min design igen, tycker att det är ganska kul.
Kanske inte gör klart hela nu. Är så jäkla trött



Pusshej! :*

Godmorgon!

2009-02-04 @ 06:31:07

Har precis varit ut med hundarna och klätt på mig. Ska väl snart gå ner och äta lite. Är så trött idag att jag bara vill vara hemma och sova.

Idag e de den drygaste dagen i skolan. Tyska, engelska, Matte, svenska lunch, no, so. Gu va drygt. orkar inte.

Ska kila ner o äta frukost nu

pusshej!

Skvallertisdag...

2009-02-03 @ 16:26:33

Idag hade vi nationellt prov i svenska. Det gick ganska bra faktiskt, eller nja sådär. Men jag är iaf nöjd.  Efte nationella hade vi svenska. Fick bara göra nutidsfrågor :P haha. Efter skolan gick jag o Johanna och gymmade. Sen blev det att basta, guud va skönt! Eftersom vi då missat första bussen så gick vi och fikade på siljan och snackade. På väg till bussen sen kom vi på skvallertisdag eftersom vi "skvallrat" så mkt ^^ haha. Vi hade ialla fall kul :)

Nu ligger jag o vilar och ser på tv^^


Pusshej!

Suck...

2009-02-02 @ 16:40:53

Prata skit om mig, tro inte att jag märker nått, gör va fan ni vill. Jag bryr mig inte. Ni är bara avundsjuka för att ni inte har något liv. Och bara för jag inte är som alla andra betyder det inte att jag e helt störd i huvut och inte förstår något alls.


Sovmorgon idag. Ganska kul på idrotten. Skrev en uppsats på engelskan som blev rätt så bra. Gick bra på matten, Tyskan sög... Fick träffa adrian efter skolan, kul :)<3


Nu ska jag nog sätta mig och plugga lite matte, orkar egentligen inte, men vill man ha mvg så måste man kämpa ;)


Pusshej!

Plugg...

2009-02-01 @ 19:47:46

Nu är jag hemma igen. Det gick bra att spela. Fast jag var väldigt trött. Nu ska jag sätta mig och svara på alla instuderingsfrågor om Mellankrigstiden och Andra Världskriget. Och så ska jag förbereda något att skriva om imorgon på engelskan. Man ska skriva en uppsats så jag ska nog skriva en krönika tror jag. Hatar att skriva noveller. Fast de går det också..


Nu ska jag ta mig en kopp te och svara på frågorna. Sen blir det nog att träna en stund, duscha och sedan sova.


Skriver nog inte mer idag. såå, Godnatt!




Pusshej!


/ Matilda


Pizza

2009-02-01 @ 17:34:54

Jag och bror orkade inte laga någon mat så han, jag, Adrian och Anders drog till Gagnef och käkade pizza. Var inte så hungrig så åt bara halva pizzan.  När vi kom hem spelade jag o Adrian kort och jag vann såklart ;) haha. Han åkte typ precis hem så nu sitter jag här o skriver. Borde egentligen plugga men orkar inte. Får se hur mycket jag gör.

Jag hoppas att bror min får vara ledig imorgon så han kan skjutsa mig till skolan. Börjar ju tio i tio på måndagar och orkar verkligen inte sitta i skolan från halv 8. Fast troligtvis kan jag följa med mamma till jobbet och sitta där imorgon bitti och plugga ;) Och då kanske jag kan ta med mig min data ;) Haha och nu sitter jag och skriver massa ointressant föra för jag har enormt tråkigt!  Men ska iväg och spela om 45 minuter. Det ska väl bli rätt så kul.

Ska hitta på nått nu!

Pusshej!


Jag älskar dig<3

Söndags morgon

2009-02-01 @ 11:34:35

Godmorgon!

Inte blev de mycket sömn inatt. En hund som tog upp hela sängen och mitt täcke och sen kom bror hem halv 5 så vi vaknade av att hundarna skällde.

Vi gick iaf upp vid halv 10 idag. Efter frukosten ställde jag mig på träningsmaskinen och tramape i 10 minuter. De va ganska så jobbigt. Nu står Adrian och trampar :P hah han fick mycket drygare schema och mycket längre tid ^^ Måste ju se vad han går för :P haha nejdå jag skojade bara.

Vet inte än vad som händer idag förutom att jag ska och spela klockan 6 till 7. Lär väl busa med Gizma.  Får se när Adrian åker hem o så.  Måste nog plugga kom jag på. Gud va jobbigt. Just nu är jag astrött på skolan.  Men om några veckor är det ju lov och då blir det kul. Längtar så mycket efter att åka till göteborg och hälsa på anna och shoppa!  :)

Ändrade lite på min blogg igår

Hörs senare!
'
/Matilda