Söndag

2009-08-30 @ 20:27:00

Hejhej :)

Igår hade vi färga-håret-kväll. Louise o Sandra färgade vi håren på. Jag färgade mitt hår på morgonen igår. Det var massa kul. Första gången jag färgar håret på nån faktiskt. Men måste säga att de blev bra iaf! :) haha.  Runt kl 1 gick Jennie o Sandra hem till sig. Och Louise sov i soffan här hemma hos mig o Frida.  Pratade även med sötnosen i tel en stund :)  Vi hade iaf en asrolig kväll! Massa flumm! Roliga tjejer de dära :)

Idag har vi mest tagit det lugnt. Var ute o gick en sväng på elljusspåret här uppe i skogen. Mysigt :) Tage o Sally var så söta! Dom höll i varsin ände av en leksak o gud så gulliga dom var alltså! Har väl inte gjort så jättemkt mer idag. Fridas föräldrar var hit med en data till henne. Så vi var väl ut med hundarna en sväng. Hon passade på att träna jack lite eftersom han kom hit. Dom är jätteduktiga! :)  
Vi bestämde oss oxå för att köpa vitamin/miniral nå sånt tillskott. Omega3 va de tillomed :P vi ville va lite duktiga o nyttiga :P haha Men kroppen mår ju bättre om den får i sig tillräckligt me sånt. O vi äter ju ingen fisk eftersom vi inte tkr om de så mkt så då behövs omega-3 tabletterna :P Vääääldigt intressant. Men jag är trött o babblar.

Imorn börjar dom riktiga lektionerna typ. Vi går från typ 9.40 till kl 5. Men vi har hunddag hela dagarna o då kommer det va blandat praktiskt o teoretiskt så det är bara kul tycker jag. Efter 2 veckor i skolan kör vi igång med riktiga lektioner. lite roligt haha.

Jag  längtar till helgen. Då får jag äntligen träffa dig :) 3 veckor e ganska lång tid. "/  Men men så äre ibland.

Nu orkar jag inte skriva mer idag :p haha

Pusssheeej

Pizza dags :)

2009-08-29 @ 18:55:00

Om kanske en timma eller nå så kommer Louise hit :) Vi ska käka pizza. Första gången här nere faktiskt!  Eller nej förresten, åt en ica pizza förra helgen :P Men nu är det dags för en riktig en! :)  Har precis duschat. Tkr håret känns så konstigt efter man precis har färgat de så jag tvättade det igen haha.  Hoppas alla får en bra kväll, för det kommer jag att få iaf :)

Jag älskar min klass o Forshaga! :D





Brunett så hett ;)

Just want to be with you. I miss you.


Pussheej<3

Första veckan

2009-08-29 @ 14:28:48

Hej,
Här kommer lite kort om vad som hände under min första vecka här i Forshaga. Har ju fått mitt internet nu så nu kan jag lägga upp det :)


Lördag 15/8:
Gick upp runt kl 6 för att sätta mig i bilen kl 7 och vara helt färdigpackad. Vilket jag var. Men blev ändå lite förseningar så halv 8 kom vi iväg. Lite jobbigt var det att lämna mina 3 älsklingar. Gizma, Ilja och Nadja. Men iaf var vi framme kl 10 i Forshaga. Då bar vi upp alla kartonger och möbler för våra 5 trappor. Det tog lite tid o så. Fikade lite och sen bar det iväg till Karlstad och IKEA. Där blev vi väl från typ 1 till 5-6. Och var på ica maxi o siba. Så kl 7 var vi tillbaka i lägenheten. Jag köpte: tv-bänk, byrå m spegel, liten hyllan till hallen o typ massa småsaker som gardiner o så. Men jag orkar inte skriva allt. Runt halv 11 på kvällen rullade mamma o pappa tillbaka till dalarna. Dom fick med sig en tv-bänk hem dom också. Blev lite tyst när dom åkte, men det var skönt efter att ha haft ljud omkring sig hela dagen.

Söndag:
Vaknade runt 8 tiden av ett sms. Det var från Ellen, dottern i familjen jag jobbade hos i Enköping. Hon skrev att hon saknar mig jättemkt. Kunde iaf inte somna om sen så jag låg och drog mig ett tag för att ta itu med all packning. Fast fick i ordning det mesta på lördagen. Tog mig även en liten utforskarpromenad ner till ica. För att se lite hur det ser ut och så. Vid 2 tiden kom Frida hit. Hon som jag bor med alltså. Och då var det samma som lördagen. Alltså bära upp massa saker o sen packa upp. Men det gick bra och dagen gick ganska fort. Vi fick även besök av 4 st från klassen. Cissi, My, Amanda och Malin. På kvällen så spelade vi kubb med många från klassen. Gick o knacka dörr o frågade om dom skulle vara med o så. När vi kom hem så käkade vi smörgåstårta som Frida hade med sig och sen var vi så himla trötta och segade i soffan hela kvällen utan tv.  Runt 10 tiden kände vi att det var dags att gå och lägga sig så vi gjorde det. Gud va skönt jag sover i min säng alltså.

 Måndag:
Första dagen i skolan. Kul att träffa hela klassen. Vi fick typ mest information o sånt där. Dom visa matsalen osv. Vi har verkligen en bra bit ner till skolan och hundstallet. Längre än vad man tror att det är alltså. Tur att vi har cyklarna med oss hit. Efter skolan så åkte vi ner till en lampaffär och köpte en lampa till köksfönstret och penslar så vi kunde måla en spegel som Frida hade med sig. Så den målade vi på eftermiddagen. Träffade även ett gäng från klassen när vi va nere på stan och dom ville kolla på vår lägenhet så det var 8 st som var här och hälsade på. Jennie och Sandra kom på kvällen sen och hälsade på dom också och vi följde dom ner på kvällen. Då gick vi runt och knacka dörr nere på ghettot. De va kul de J När vi kom hem därifrån fick vi ju lov att packa eftersom det var introduktionsläger på tisdagen. Jag pratade även i telefon med j ganska länge sen när vi kom hem.

 Tisdag:
Åkte iväg på introläger. Och dagen kändes så himla lång alltså. Alla hade hemlängtan till sina lägenheter. Och så hade dom inte mkt planerat den dagen heller så ja, dagen gick segt. Men blev lite roligare på kvällen med alla lekar. Har egentligen inte så mkt att berätta om lägret o så. Men vi var iaf i Humletorp. Typ på en camping. Ganska mysigt ställe, tyckte inte om stugorna så mkt men det gick väl. Vädret var inte det bästa heller o alla frös. Just ja, Kerstin och hennes man hade apporteringsuppvisning med sina labradorer också. Jättekul att kolla på hur dom arbetar. Verkligen jätteduktiga hundar.

 Onsdag: 
Dagen började med en äventyrsbana i skogen. Den var faktiskt ganska rolig ändå. Lite läskigt när man skulle gå över vattnet men det gick iaf haha. Sen kom fritidsvärdarna och ”lekte” med oss.  Typ namnlekar. Dom hade båten med sig så man fick åka ring och wakeboard om man ville. Jag gjorde inget av de. Hade ingen lust att bli blöt precis.  På kvällen var det några som badade vattentunna. Jag var med Jennie, Frida  He och Sandra. Köpte godis och satt o pratade. Vi hade hur roligt som helst. Satt o jämförde olika dialekter och ord o så. Asroligt verkligen.  Några hade även bakat kladdkaka till alla. Mums.

 Torsdag:
Städade o så i stugorna. Sen runt 10.20 kom bussarna och hämtade oss. Dom skulle kommit kl 11 egentligen men alla tyckte bara att de var skönt att dom kom tidigare. Alla ville verkligen hem då. Väl hemma i lägenheten slängde jag mig direkt i duschen. Guuud va skönt det var alltså. Vi satt oss sedan i soffan bara för att chilla. Skönt att vara hemma här i Forshaga igen.

 Pussheje

ja! Internet

2009-08-28 @ 23:16:18

Idag fick jag äntligen mitt bredband hit till Forshaga! :D Gud va skönt det är alltså! slippa gå till skolan för att sitta vid internet :P haha. 

Idag har jag o Jennie varit i Karlstad o shoppat. Det va massa roligt :)  Köpte massor med saker. Bla, handväska, liten väska, hårfärg, litet sängbord, sminkborttagningsmedel, 2 handdukar, burkar o massa annat smått. Vi va ju på ikea oxå så vi fick ju me oss massor me saker hem. Haha. Lite kul när vi skulle åka buss me alla sakerna bara.  O så blev de att vi kallade varandra för frida oxå. Och ingen av oss vet varför. Fast kan det kanske vara för att vi e me frida hela tiden? :O ;) det tror jag iaf :P haha

Men nu orkar jag inte skriva mer idag.

pussheej

Shopping idaag :D

2009-08-28 @ 08:50:33

Igår blev jag sjuk. Feber, ont i huvudet o illamåendet.   Idag mår jag liiite bättre. är i skolan ändå. För efter skolan ska jag, jennie och lois! :)  Ska bli roligt. Ikea o bergvik! hihih

Nu ska vi tydligen ha ett prov i svenska :S Inget man kunde förbereda sig för. Jag fick reda på det idag :P haha tummen upp :P

Helgen kommer nog bli rolig tror jag :D

Nu ska jag lägga mig i boxen 30 min :)
Pusssheeje

Hundstall

2009-08-26 @ 13:55:43

Sitter här i stallet. Tage är i boxen. Skäller väl lite ibland, men oftast är han lugn :) Klassen är delad i 2 grupper idag så just nu är ena halvan iväg, vi var iväg förut på rundtur typ. Då fick vi 30 minuters shopping i bergvik oxå. Jag o Jennie åt på donken! :D hahaha Men hon, jag o några ska åka dit på fredag igen o shoppa. Gå på IKEA tex. :) Det ska bli massa kul.  Idag ska jag nog ligga o vila när jag kommer hem bara. Eller, ska städa lite på mitt rum oxå, men det går nog fort. Igår var jag faktiskt ute o sprang. Dock inte så långt, men ändå. 2 km blev det. Jag o Frida såg även på mamma mia igår. Den är bra :) Även fast vi la oss tidigt igår så är vi hur trötta som helst idag. Fast jag tror jag håller på att bli sjuk. Känns som jag har feber. :/ INTE BRA!  Vill inte bli sjuk alltså.

Så fort jag får internet till lägenheten ska jag skriva om min första vecka här och starta tages blogg oxå :) 

Ni får ha det så bra :)

Pussshseeje<3

Första inskolningsdagen :)

2009-08-24 @ 21:23:15

Hej.

I morse, ungefär kvart över 9, kom pappa hit med Tage o massa saker :)  Kul att ha en hund här nu iaf :) Tage o Sally.  Pappa skjutsade ner oss till hundstallet eftersom vi hade så jäkla mkt saker som skulle ner dit. Vilket var skönt. Slapp gå med alla saker nästan 2 km.  Sen låg vi bara i boxarna med hundarna hela dagen. Det ska vi göra hela veckan förresten.  Ikväll hade vi tacokväll med Jennie och Sandra. Det var väldigt skojjit. Sandras kommentar eller va man ska säga var ju den klockrenaste! Haha eller hon härmade typ mig, men ändå :p Vi va oxå ute o utforskade skogen. Elljusspåret ligger ju precis ovanför oss där i skogen ;) hahaha.

Nej men nu orkar jag nog inte skriva mer idag. Vi lär gå hem till hundarna snart oxå. 


Saknar dig sötnos<3

Pusshej<3

Skolan

2009-08-22 @ 20:07:27

Skönt med helg.  Fast just nu sitter jag i skolan då. Blir filmkväll här ikväll :)  Mysigt. Sen ska louise sova hemma hos mig i Fridas rum ^^  Men, har inte så mkt att berätta nu. Orkar fortfarande inte skriva nå om veckan som varit. På forshagaakademin.se finns det bilder från introlägret :)

Nu orkar jag inte skriva mer :) 

Pusssheeeeejjeje<3

FORSHAGA :D

2009-08-21 @ 16:13:57

Hej jag har tillgång till internet eftersom pappa är här och borrar, fixar tv o lampor! :D Jag är typ överlyckling alltså.  Jag orkar inte skriva om allt som har hänt under veckan. Men har fått en grymt bra klass o massa nya kompisar. Idag hade vi mångkamp och fick våra hundboxar. Så då lärde man känna några sportfiskare, viltare och sporthandlare. Man va 11 grupper dårå.  Och imorrn kommer louise hit och sover här :) Frida åkte nyss hem till Kalskoga så jag e ensam här hela helgen. Eller, inte nu då eftersom louise kommer hit :)  Vi ska kanske träffa några från sporthandel som vi träffade idag. Massa skoj.  Längtar faktiskt inte hem så jättemkt till dalarna. Saknar ju vissa personer o så bara. Och självklart hundarna. Men annars har jag det hur bra som helst :) Nästa vecka ska vi bara vara i hundstallet hos hundarna på inlärning. Så riktiga lektioner har vi inte försen veckan efter det. Skönt. Och ingen matte kommer vi ha denna termin heller. Ganska skönt de oxå.

Nu ska jag nog kolla vidare på internet. Har inte haft de på en vecka så har abstinens haha.

Ni får ha det så bra så hörs vi när jag fått internet till lägenheten. Troligtvis innan eftersom jag kan gå till skolan och vara inne på datan.

Pussheeje<3

Hejdå Dalarna! Hej Värmland!

2009-08-15 @ 00:34:02

kvällen började me bråk. Mamma, pappa o jag blev sura på varann. Men nu är iaf nästan allt packat i bilen! :) Sen var jag med joel :) Vi va ute o åkte bil. Skjutsade Manne lite oxå.  Hoppas jag kommer hem nästa helg iaf o får träffa dig igen :)  Men nu ska vi inte vara ledsna. För imorgon är den dagen jag har längtat efter! Att äntligen få flytta till Forshaga!  Kommer sakna några sjuuukt mkt. Men samtidigt är det skönt att komma ifrån leksand :) 

Och nu ska jag gå o sova. Åker runt 7 tiden i morgon bitti. Så måste gå upp kl 6 senast! Och detta kanske är det sista inlägget på några dagar nu. Beror på om pappa fixar internet åt mig imorn eller inte :)  Men det är iaf sista inlägget innan flytten. För imorgon blir Forshaga hem och detta blir hemhem :P haha  

Godnatt alla sötnosar! <3 

Insjön

2009-08-14 @ 15:52:16

Nej nu ska vi åka till Insjön o shoppa lite :) Ta en lite paus ifrån packandet o köpa mer saker som ska packas :P

Pusshej

Packar o packar

2009-08-14 @ 10:56:27

Håller på att packar för fullt. Har typ 3 kartonger fulla me kläder, skor, handdukar o lakan :P haha oj va mkt kläder man har alltså!  Som tur är ska vi låna en stor skåpbil så vi får plats me allt. Liksom, cykel, soffa, soffbort o skåpet + alla kartonger ska få plats :P haha  Men det går nog bra till slut. Lite jobbigt bara att jag o frida bor högst upp. Jobbigt att bära alla saker :P
Nej nu ska jag nog försöka göra ett packryck igen :p Vill bli klar så fort som möjligt så jag får kvällen fri :) Fast tänker åka vad ma o pa än säger haha.  Wish me luck!

Byee<3

en dag kvar hemma, flytt på lördag!

2009-08-13 @ 21:10:12

Ojojoj, dagarna bara rinner iväg. Har mest målat dom senaste dagarna. Blev struligt i början, men nu e de klart iaf :)  Igår var jag me Linnea jonsson på dan. De va kul att träffas lite innan jag flyttar. Sen åkte jag, ma o Anton till borlänge för att kolla på cykel, soffa och soffbord. Fick med mig alla 3 hem oxå. Så jag är nöjd. Fick även med mig en ny mobil hem. Den nyaste Sony Ericsson. W995 tror jag den heter. Nöjd är jag då iaf. Nu kan vi prata utan att min mobil ska cpa :) På kvällen var jag me Johanna o twins. Det va kul att träffa dom, var så länge sen! Johanna sov även hos mig sen. Massa kul :)
Hon hjälpte även mig att måla idag. Det tog en väldigt lång tid även fast vi var 2 st.  Skjutsade hem henne vid 4 tiden. Hon som körde, men ändå :P  Och det är den första gången som jag blev åksjuk av att åka moped :O  Fast kanske beror på att jag satt o lyssnade på musik o sjöng hela vägen. Och så fick man ju lite ögongodis på vägen dit. You know who ;) Hihih. Kanske samma person som jag hoppas på att få träffa imorn en sista gång innan jag flyttar? vem vet, vem vet ;) haha. Och jag är jävligt stressad, men tar mig ändå tid till att skriva ett inlägg. Har hur mkt kvar att packa som helst. Fast jag kommer nog hem redan nästa helg igen. Då kan jag ju ta med det jag glömt :) 

Fy fan va jag kommer sakna många här hemma! Alla kompisar, hundarna, dig... Tur att det finns telefon alltså! Men samtidigt kommer det bli så sjukt kul att flytta! Känner mig redan hemma i lägenheten fast jag bara varit där en gång. Har längtat efter det här i över ett år och på lördag är äntligen den dagen framme! Ska bli väldigt skönt att slippa gå i leksand iaf.

Just ja, måste bara berätta en sak till. Jag vet att det är ett lång inlägg, men det är kanske det sista nu innan jag åker.

Idag var jag o bror på rälta snickeri och skulle hämta en lucka till mitt skåp som han limmade tidigare idag. Han gick och hängde upp en sak. Och 5 minuter dinglade dom jättemkt. Och bara en liten stund innan sa bror till mig att det spökade där. Och massa konstiga ljud hörde vi oxå. Så vi bestämmde oss för att gå hem. Många av er tänker säkert att spöken inte finns, men jag tror faktiskt på dom.


Pusshej

:)

2009-08-11 @ 23:17:20

Dagen slutade iaf bra efter en väldigt jobbig dag.   Har målat ett vitrinskåp eller nå sånt. Från kl 11 till 5 höll jag på. Fy fan säger jag bara. Och imorn måste jag måla det en gång till.  Har även gjort klart scrap-albumet, eller nästan iaf. Ska bara sätta dit texten nu så e jag helt klar sen! :) Skönt det iaf.  Sen var jag ute o åkte finbil me j oxå :) Tittade oxå på hans lägenhet. Den var stor :o  Kanske sista gången vi träffades innan jag flyttar. Inte så kul precis. Tur att det finns internet och telefon :) 

Nu ska jag gå ut me nadja, sen ska jag lägga mig :)

Pussheje<3

It just felt so right!

Fuck!

2009-08-10 @ 23:15:22

Så jävla mkt tankar. Så mkt jag vill veta. Kan inte fråga, vill inte fråga.  Så mkt jag vill skriva. Kan inte. Vill inte att alla ska veta. Vill inte att du ska veta. Jag vill bara vara stark. Försöker vara stark på utsidan, men inuti är jag svag. Iaf när det gäller den saken. Vill inte ligga mitt emellan.  Och jag ba svamlar.  Måste det vara så jobbigt o svårt?  Vill vara me jojji just nu, har så mkt att prata om. Du förstår mig så bra gumman! <3 Ska försöka hälsa på dig imorn.

Life is hard, love is even harder.

Nu ska jag sova. Godnatt :)

Seg dag

2009-08-10 @ 15:49:49

Låg i sängen fram till halv ett ungefär. Har ont i huvudet idag o e skitseg. Sen har jag packat lite o tvättat. Allt går segt just nu.  Igår skulle jag varit med jojji, men när hon va påväg hit ringde hon och då hade hon ramlat me moppen på väg hit. Så då blev de akuten för henne ist :/ Tkr synd om henne! vet ju precis hur det är själv.  Blev ett långt tel. samtal me j igår. Typ 1.5 h tror jag :P Har ju typ inte pratat en vecka så :) De va kul iaf!  Sen blev de msn ett bra tag, somna väl runt ett kanske. Jobbigt.

Ikväll ska vi ta ut ett skåp som jag ska vitlasera eller va de heter :P Det ska jag ta med till Forshaga. Vi fick ju en skitstor lägenhet så :)  Sen kanske jag ska träffa j eller jojji :)

Pusshej

Yes!

2009-08-09 @ 00:22:06

Var i Forshaga idag. Orkar inte skriva nå nu, är så jäkla trött.  Tage klarade iaf testet och jag o Frida fick vår lägenhet. Vi är dom enda som fick ett stort vardagsrum! :D Så vi har packat upp lite o så.  När vi kom hem käka vi lite kräftor o sen åkte jag till mitten o träffa Adrian. Kul att  träffas :) Har inte träffats sen den gången utanför konsum va? haha.

Skriver kanske mer detaljerat imorn om dagen idag.

Pusshej

Not alone

2009-08-07 @ 23:35:00

Inatt har jag killbesök i sängen :) Lilla Tage är här och ska sova hos mig :)  Jag bestämde mig för att driva lite me pappa.

Jag: pappa, får tage sova hos mig inatt?
han: Ja det är klart han får, det var ju så vi sa
jag: bra, du sa ju att jag skulle fråga om nån kille ska sova över
han: *skratt* Ja, men det är lugnt, han e ju kastrerad

Haha de va kul tkr jag. Jag är på skämt humör som ni kanske märker? :P Drev ju lite på sms oxå. Lättlurad alltså! :P Hahaha.

Nej nu ska jag krypa ner hos honom o mysa! :) Och för er som inte vet så är Tage min syrras hund. En Jack russel terrier. Och imorn blir det hanteringstest me honom :)



Jag saknar inte dig, jag längtar efter dig :)


Godnatt<3

Längtar

2009-08-07 @ 21:37:44

Det är bättre att längta efter nån än att sakna någon :)  Så jag längtar.  Jag längtar också till Forshaga. Är lite pirrig o så inför morgondagen faktiskt. Men kul ska det bli.

Alltså, vet alla vad jag ska göra i höst eller?  Träffade en här i byn när jag var ute och cykla med Ilja. Hon är inte här så ofta men hennes pappa bor här typ? Hon e vuxen iaf. Och hon visste att jag skulle på hundsportsgymnasium och vilken hund jag ska ha med o allt. Lite läskigt. Ryktet har spridit sig till Sthlm! :O


hejdå<3

Packat o klart ;)

2009-08-07 @ 20:17:40

hej,

Känns inte som jag har gjort så mkt idag faktiskt. Gick upp vid nio tiden o sminkade mig o så och lekte med Nadja såklart. Sen började jag väl packa litegrann.  Vid typ 11 eller nåt, höll inte koll på klockan, så kom Inhwan hit o träffade valpen. De va kul  :)  Sen fortsatte jag packa igen :P haha Så nu har jag 3 kartonger typ fulla. 2 st me typ kökssaker. Glas, tallrikar o köksredskap m m. Sen har jag packa ner mina kläder oxå, så dom är samlade. Fast den tar jag inte ner till Forshaga imorn, det ska jag göra med dom andra 2. Får ju lägenheten o så imorn! :) Hoppas jag o Frida kommer överrens bara :O fast det tror jag att vi kommer göra :)  Ska bli kul att träffa klassen o så imorn. Heldag nere i Forshaga blir det. Och på kvällen blir det kräftor här hemma :) Mums.  Tage ska oxå göra hanteringsprovet imorgon. Han kommer hit ikväll :) Hoppas han o Giz funkar ihop nu då över natten. Förövrigt har det varit en bra dag idag :) 

Nej nu ska jag hitta på nåt, vill ut o åka moppe. Så får se hur det blir me den saken :P


Pusshej

Nadjaa :)

2009-08-06 @ 22:10:44



Här kommer lite bilder på henne :)

Shopping me anna :)

2009-08-06 @ 21:41:13

Här kommer lite bilder på vad jag köpt för nåt idag :)  Kul dag me Anna<3










Har redan 3 av varje glas så nu har jag 8 st :)

You make me happy :)

Pusshej<3

Borlänge igen

2009-08-06 @ 09:49:37

Ska även till borlänge idag. Fast inte veterinären denna gång, utan kupolen o shoppa! :D Det blir med Anna :) Vi ska åka kl 12 o förbi tulavippan. Hon villa dit o köpa nå. Sen ska vi åka o lämna Nadja hos pappa på hans jobb. Och efter det blir det äntligen shopping! :)  Fast  jag är jävligt snål idag :P Känns inte som jag vill köpa nått för mina pengar. Men jag behöver ju massa saker så jag behöver inte vara snål ;)  Har ju pengar kvar från försäkringspengarna o sen ska jag få pengar av ma o pa för sommarjobb o hund. Så det är lungt :)

Nu ska jag nog hoppa in i duschen o sedan göra mig i ordning :)

Pussshejee

Jordgubbar med glass

2009-08-05 @ 22:43:10

Ja, just nu sitter jag med en skål jordgubbar med glass framför mig. Finns nog inget godare! :)  Har nyss varit ute och fotat med Anna. Orkade inte va hemma när vi hade besök så jag va me henne ist :)  Imorgon ska vi åka och shoppa i blg! :D Fifan va kul de ska bli :)

Nu ska jag strax krypa ner på madrassen :P Sover juh i köket me nadja.

Pusshej

veterinären och banken

2009-08-05 @ 09:35:33

Idag ska jag till veterinären och banken, samtidigt skulle jag få klart scrapalbumet som jag gör åt en. Hon ska nämligen hit idag.

Om en o en halv timme åker jag, mamma o Giz till veterinären i borlänge. Ska kolla hennes hälsa o tänder o lite sånt där. Kl 12 ska vi vara där iaf. Under tiden ska anna vara hundvakt :)  Sen kl 4 ska vi till banken jag ma o anton. Jag o bror ska lära oss lite o så. Typ interet o telefonbanken, betala räkningar osv... Så kl 6 kanske jag e tbx. Fast jag kommer ju hem en sväng mellan blg och leksand oxå..

Nu blir det  duschen, sen bus me Nadja

Pusshej<3

Onsdag? nej tisdag

2009-08-04 @ 22:14:03

Känns verkligen som det är onsdag. Dagarna gick så fort i Enköping o poff så går dom sakta fast ändå fort. Jag hinner göra så mkt på en dag här hemma.

Idag har vi inte gjort nå spec. Vi, alltså jag och hundarna. vi har varit ute o lekt hela dagen. Nadja blir så fruktansvärt trött så hon sover mkt oxå. Hon e inte van vid att busa så mkt.  Alltså, jag vet fan inte vad jag gjort rikigt. Haha.
Just ja, dom ringde från forshaga till mamma idag för vi glömt fylla i nån uppgift och då passade mamma på att fråga hur det såg ut me boende o så. Vad som har fått ihop. Och dom har respekterat mitt önskemål och det måste ju innebära att jag o Frida får bo ihop? :)  Fast hon sa att det blir i ett lite lugnare område i Forshaga, inte dom lägenheterna vi har kollat på. Och när vi kollade på dom lägenheterna, alltså inte dom vi ska bo i för dom har jag inte sett, så sa rektorn att dom andra lägenheterna är finare. Så det hoppas jag på lite;) haha. Nu längtar jag grymt mkt tills jag ska flytta!   På lördag åker vi ju ner på informationsdag och får lägenheter o träffar klassen. Ska blir kul kul :) Blir även hanteringstest med tage då.  Blir en heldag nere i Forshaga då. Vi måste ju planera allt vi ska ta me oss o dela upp o så.

Nadja har även varit ute i skogen idag. Hon va helt fantastisk tyckte mamma :) Dom e helt klart nöjda me hunden :)

Nu blire snart sängen o imorn blir det veterinären i blg med gizma o kolla henne. Hon har lite problem med tänderna o så och ser hängig ut ibland. Så det blir hälsokontroll.  Under tiden ska anna vara valpvakt åt lilla nadja :)

Pusshej

Hundar kan göra en riktigt glad, och trött

2009-08-04 @ 09:57:19

Godmorgon!

Inatt har jag fått sova ända till halv 7! Då var det mamma som jag vaknade av faktiskt. Gud va skönt det var att sova. Sen somnade jag om och sov fram till halv tio ungefär. Och nu sitter jag här.  Gizma leker med Nadja för fullt och dom har hur roligt som helst.  Igår dödade nadja sitt första djur. Det va en spindel. Sjukt kul att kolla på hur hon lekte med den.  Och nu har hon ståndskall på Gizma :P haha. 

Nej nu ska jag ta mig en skål vanilj yoghurt med cheerios i! :) Mumms! Och sätta mig vid tvn lite :)




Nadja<3
Pussheje

Lite tid över

2009-08-03 @ 22:57:58

Nu har jag lite tid över.  Har varit med Nadja precis hela dagen. Men det är ju kul. Hon och Gizma springer runt o leker hur mycket som helst och det tycker dom är skitroligt verkligen! Förstår inte hur Nadja orkar. Förövrigt har jag hunnit med att tvätta mina kläder o städat lite idag. Även klippt gräset. Då har jag Nadja instängd i hagen eller bur. Och gud vad hon skriker då! Lilla gumman!  Man har inte tid för datan när man har en liten valpis hemma här. Hoppas man får sova inatt iaf. Natten till idag blev ju inte mkt sömn. La mig runt halv 12 och kunde inte somna. Låg o vred o snurra runt bara. Vid kl 2 hör jag hur Nadja gråter så jag går ner. Då hade mamma precis varit ut med henne så det var därför hon grät. Men jag gick upp o hämtade min bäddmadrass o la mig nere i köket och sov med henne. Fy fan va oskönt det var alltså! Fast det var oxå mysigt att ha en valp i sängen :) Sen sov hon fram till klockan var 4. Då gick vi ut o kissa. Sen var ju hon pigg. 10 i 5 blev hon tyst lite och kvart över 5 gick vi ut för då pep hon. Då fick hon lov att göra nummer 2. Sen fick jag iaf sova till kl 6! :) Alla andra skulle ju upp o jobba så de va dags för dom att gå upp. Mellan 7-8 kunde jag lägga mig igen o sen vaknade jag av att jag hör nån som äter. Då va de ju bror som va hemma på lunch.  Och nu sitter jag bara o babblar. Är så sjukt trött efter veckorna i enköping o så kommer man hem o får knappt sova här :P haha.

Så här gick det iaf till: På morgonen sista dagen i Enköping bad Stephan mig att komma in på hans kontor. Där gav  han mig ett kuvert och sa att det var min lön. Efter en liten stund sa han: " Men, det finns ett annat alternativ oxå och det är att ta hem en hund värd ***** kr, en valp."  Då blev ju jag helt überlycklig! Ringde ma o pa som satt i bilen på väg o hämta mig o Jojji. Så efter dom ringt massa samtal o diskuterat så hade dom bestämmt sig för att vi skulle ta hem valpen. Och jag hade ju gått o blivit kär i lilla Nadja som var den sista tiken i valpkullen. Så det var självklart att vi skulle ha just henne. Men mamma o pappa ska köpa loss henne från mig så jag får min lön ändå. Och det finns ju några som vill byta namn på henne eftersom göras hund oxå heter Nadja. Men det står nadja på stamtavlan och därför SKA vi inte byta namn på henne. Jag bestämmer över henne fram tills jag fått pengarna av dom. Haha :P   Men det var iaf så det gick till med Nadja. Bestämde oss samma dag som vi tog hem henne. Hon har jättebra stamtavla. Pomo är pappan och han är en grym jakthund. Alla på stamtavlan är champions o även några dubbelchampions.

Det var ju ungefär samma historia med Ilja. Min kusins pappa skulle hämta en hund i vilhelmina och ringde dagen innan o sa att det fanns en tik kvar. Och att vi hade på oss till imorgon att bestämma oss. Poff pang bara sådär :P Inget vi ångrar iaf! :)

Nu blev det ett väldigt långt inlägg här. Men jag kan ju inte skriva så ofta och vill skriva av mig så det blir långa inlägg. Haha. Min Faster o hennes man är här tills imorn förresten! :) Roligt :)  Just nu ligger Nadja o sover :P Ska ut o busa av henne riktigt nu innan vi ska sova :P Så hon sover inatt alltså :)
Bjuder på den :P

Godnatt<3

Nadja<3

2009-08-02 @ 22:15:21

Pengar eller valp?
Ni kan ju gissa vad jag valde.  VALP så klart! :) 

har tagit massa bilder på henne me systemkameran när jag kom hem. Så blir väl några bilder upplagda när jag lagt in dom.  Nu ska jag ut och leka lite med busen min. Orkar inte berätta hela historien. Men nån som vill veta så kommentera o säg de så kanske jag skriver allt! :)

Och jag är hemma i rälta igen! :) Skönt men samtidigt är det ju lite tråkigt. '


Pusshej<3