hej hej

2008-09-28 @ 20:05:02

Förlåt att jag inte har skrivit här på länge. Men jag har haft jättemycket för mig. Plugg, Prao, Älskling, Kompisar och Gizma. Förra veckan var det prao. Var på moskogen i  Serveringen. Det var ganska kul. Förra helgen så hade vi tjejkväll fre-lör och på lördagen var jag och johanna på scrapbooking kurs. Det var kul :)  I tisdags började agilityn. Det var också kul och är både bra träning för matte o hunden ^^ haha. På onsdagen  ´hade vi skoljoggen (5km) och jag var typ helt otränad med noll kondition, men kom tia iaf :D så jag är nöjd. På kvällen var jag på agility, det var jobbigt eftersom jag hade så jävla ont i benen efter skoljoggen! Men det var kul också. Kul att se hur giz utvecklas bara efter 2 gånger.  I Helgen var jag med tjejerna i leksand på fredagskvällen. Jenny åkte hem vid 9 och jag skjutsade hem johanna vid typ 11 eller något det var kul iallafall. När jag skjutsat hem henne så åkte jag hem till adrian o så sov vi där. Han var ensam hemma så det var mysigt. PAppa ringde och väckte oss vid 10. Då åt vi frukost o sen blev det att vi la oss igen och sov till ungefär helv 3 :P då åkte jag hem o tränade lite o så, sen så åkte jag till älsklingen igen :) <3  Nu ska jag inte sitta här å tråka ut alla igen! hade bra!



Jag älskar dig Adrian <3

Hej hej :)

2008-09-05 @ 19:34:27

Nu har jag inte skrivit här på jättelänge! förlåt, men jag har haft så mycket att göra på sistonde med skolan, kompisar, inte orkat ett skit, lite små bråk med älskling o va med han o så. Nu har iaf första riktiga veckan av skolan varit, det var en ganska jobbig vecka tycker jag,  redan läxor o skit. Men nu är det äntligen helg igen :) ikväll kommer älsklingen hit    runt nio nångång och sen åker han till finland imorgon bitti :( tråkigt tråkigt. Vi får se hur mkt skrivande det blir framöver Tjo!

Alltså vadfan håller du på med? Sluta vara avundsjuk på allt o alla o snälla sluta glo! det är så jävla irriterande!  skaffa dig ett eget liv ist!


Jag älskar dig Adrian <3

/matilda