Lördag

2008-11-29 @ 18:13:59

Sitter jsut nu  hos min älskling :D ska sova här inatt :) Han sov hos mig fre-lör, det var mysigt =)  Idag har vi typ sett på film o varit ute o gått ;) Lite gräl också, men det löste vi ganska så snabbt. Ikväll ska vi se på film o ha det mysigt som vanligt ^^  Kan berätta att jag fick en  ros av honom i onsdags. Han är så underbar<3 Fick 600 kr av pappa till ett gymkort, så nu slipper det bli 90 kr i vecka haha :P  Nu ska jag vara social med älsk.

Hade bra!
 
/ Matilda

alltså LoL!

2008-11-19 @ 15:04:24

Du är bara föööööör barnslig! fattar inte att du kan hålla på som du  gör! Väx upp för fan! Att bete sig som du gör är bara så jävla omoget! Tkr bara att du ska växa upp.



HejHej :)
Nu  har jag inte skrivit här på ca 1 månad :P men har bara inte orkat. För ca 1 vecka sen så var det min o älsklingens 6 månaders dag :) <3 Jag älskar honom jättemkt <3 visst bråkar vi ibland o så men de gör väl alla?  Just nu är jag så trött på folk som bara snackar en massa skit, är falska och försöker vara något dom inte är. Men men alla är väl de nån gång då o då. Igår fick jag reda på att jag kanske kommer att få mvg i matte och idag fick vi tillbaka våra prov på första världskriget och jag fick mvg :D fast de var ett enkelt prov :p På fredag har jag matteprov. Hoppas det går bra =)  På lördag ska jag äntligen till Forshaga på besök :)  Mamma ringde nyss o bad min att titta på lillerud som också var som forshaga fast på andra sidan om karlstad :p haha men de verkar itne lika intressant som forshaga :P haha

Nu ska jag sova middag :p älskar dig adrian<3